Her finner du en oversikt over sikkerhetskurs for industri og offshore. Se valg i venstremenyen for mer detaljerte kategorier. Her finner du Sikkerhetskurs for kran, truck og anleggsmaskiner.
Vi tilbyr arbeidsvarsling på kurs 2. Alle som jevnlig utfører arbeid på eller ved veg, må ha kurs 1 (6 timer). Bestått kurs 2 gjelder i 5 år. Etter 5 år kreves nytt kurs. Våre kursholdere er godkjente av Vegdirektoratet, noe som er et krav for å kunne fungere som kursinstruktør på Arbeidsvarsling.
Vi tilbyr arbeidsvarsling teorikurs 3. Alle som jevnlig utfører arbeid på eller ved veg, må ha kurs 1 (6 timer). Bestått kurs 2 gjelder i 5 år. Etter 5 år kreves nytt kurs. Våre kursholdere er godkjente av Vegdirektoratet, noe som er et krav for å kunne fungere som kursinstruktør på Arbeidsvarsling.
Arbeid på eller ved vei krever kunnskap om sikkerhet og regelverk for å unngå ulykker. Dette kurset gir deg innsikt i riktig varsling, sikring og ansvar, samt hvordan du planlegger arbeidet effektivt. Målet er tryggere arbeidsforhold og bedre trafikkavvikling i tråd med gjeldende lover.
Vi tilbyr sikkerhetsopplæring i håndholdt verktøy. Dette kurset tilfredsstiller: «Forskrift om utførelse av arbeid» § 10-2 Krav om dokumentert sikkerhetsopplæring ved bruk av arbeidsutstyr
Vi tilbyr kurs i ISPS - Karmsund Havn - Norsk. ISPS-koden er vedtatt av FNs sjøfartsorganisasjon IMO for å forbedre sikkerheten for skip i internasjonal fart, og havneanlegg som betjener slike skip.
Vi tilbyr kurs i ISPS - Molde og Romsdal Havnfinnes på norsk og engelsk. ISPS-koden er vedtatt av FNs sjøfartsorganisasjon IMO for å forbedre sikkerheten for skip i internasjonal fart, og havneanlegg som betjener slike skip.
Vi tilbyr kurs om arbeid i høyden (industri) som nettkurs. Tyngdeloven er den viktigste loven å forholde seg til når det gjelder sikkerhet ved arbeid i høyden. Dette høres kanskje selvfølgelig ut, men fall og fallende gjenstander er to av de hyppigste skadeårsakene i norsk næringsliv.
Vi tilbyr kurs i dokumentert sikkerhetsopplæring : Håndholdt verktøy og bygningssaker - nettkurs. Kurset gir kunnskaper om oppbygging, betjening, bruksegenskaper og bruksområde, samt vedlikehold og kontroll av de aktuelle verktøyene.
Vi tilbyr gass sikkerhetskurs som nettkurs. Det eksisterer krav til dokumentert kompetanse for alle som direkte eller indirekte jobber med farlig stoff, herunder alle typer gasser.
Vi tilbyr kurs om sikker bruk av kjemikalier som nettkurs. Arbeidsmiljøloven stiller krav til at alle arbeidstakere skal ha opplæring i arbeid med farlige kjemikalier.
Vi tilbyr arbeidsvarsling kurs 1 som gjennomføres som live webinar på norsk og engelsk.
Vi tilbyr arbeidsvarsling kurs 2 som gjennomføres som live webinar.
Vi tilbyr arbeidsvarsling kurs 3 som gjennomføres som live webinar.
Vi tilbyr kurs om fallsikring som nettbasert undervisning på norsk, litauisk, engelsk og polsk.
Vi tilbyr kurs i farlig håndverktøy som nettbasert undervisning på norsk, litauisk, engelsk og polsk.
Kjemikalier er en integrert del av mange arbeidsplasser, enten det er kjemikalier som anskaffes eksternt eller de som dannes internt i ulike prosesser. Helserisikoen avhenger av kjemikaliens farlige egenskaper og den totale eksponeringen over tid.
Arbeidsgiver er ansvarlig for nødvendig opplæring innen fallsikring. Kurset gir grundig teoretisk innføring i fallsikring, med utstedelse av kompetansebevis for dokumentasjon i samsvar med lovens krav.
Arbeidstilsynet krever at alle som bruker diisocyanater tar opplæring i sikker bruk. Opplæringen må dokumenteres og gjelder uavhengig av brukshyppighet, stillingstype, eller prosent.
Vi tilbyr kurs om elenergi og ekom vg2 som nettstudie med samling på campus i Oslo. Vg2 elenergi og ekom handler om å planlegge og utføre arbeid på elektriske og elektroniske anlegg, installasjoner, utstyr og maskiner.
Vi tilbyr fallsikringskurs for bedrifter. Kurset gir kursdeltakerne økt kunnskap om fallsikringsutstyr og risikovurdering ved arbeid i høyden. Feil bruk av fallsikringsutstyr utgjør en stor risiko.
Ved alt arbeid mer enn to meter over underliggende nivå skal den som utfører arbeidet være sikret, men kan du som arbeidsgiver si noe om hvilken metode som er best egnet? Hvilken metode som gir mest hensiktsmessig vernenivå?
Vi tilbyr kurs i forebygging av fallende gjenstander som nettkurs. Kurset har fokus på hvordan man forebygger fallende gjenstander gjennom en økt forståelse for begrepet fallende gjenstander, bruk av praktiske verktøy, hjelpemidler og metoder.
Vi tilbyr grunnleggende fallsikringskurs for bedrifter. Kurset er praktisk rettet som presenterer grunnleggende metoder og utstyr. Kurset gir deltagerne bedre forutsetninger til å arbeide sikkert i høyden
Kurset er i henhold til opplæringsplanen til NS 9610 Fallsikring og inneholder alle læringsemner og metoder beskrevet i standarden. Instruktørkurset har et helhetlig program, med en god blanding av teori og praksis innenfor de ulike emnene.
Vi tilbyr kurs i sakkyndig fallsikring for bedrifter. Kurset er for deg som ønsker kompetanse til å ivareta arbeidsgivers forpliktelser knyttet til innføringen av nye forskrifter for personlig verneutstyr, og spesielt innen fallsikring.
Dette er et repetisjonskurs for de som har gjennomført AAK Safetys Sakkyndig fallsikring tidligere. Dette repetisjonskurset hjelper deg å vedlikeholde kompetansen til å ivareta arbeidsgivers forpliktelser knyttet til forskriftene for personlig verneutstyr, og spesielt innen fallsikring.
Vi tilbyr stolpekurs for bedrifter. Vi legger vekt på et helhetlig program der regelverk, relevant utstyr, fallteori, sikkerhetsfilosofi og ikke minst redning er sentrale temaer, i tillegg til de praktiske metodene.
Vi tilbyr kurs i årlig nedfiring mast for bedrifter. Årlig nedfiring er en øving som skjer med bakgrunn fra en tilstrekkelig dokumentert opplæring.