Her finner du en oversikt over sikkerhetskurs for industri og offshore. Se valg i venstremenyen for mer detaljerte kategorier. Her finner du Sikkerhetskurs for kran, truck og anleggsmaskiner.
Vi tilbyr nettkurs om bruk av arbeidsutstyr og farlig verktøy. Kurset gir grunnleggende opplæring i sikker bruk av farlige småverktøy som vinkelslipere, kappsag, boltepistol og spikerpistol.
Vi tilbyr nettbasert kurs i Ex grunnleggende.
Vi tilbyr nettbasert kurs i Ex grunnleggende på engelsk.
We provide online fall protection course in english and norwegian.
Vi tilbyr nettbasert kurs i fallsikring.
Vi tilbyr nettkurs i FSE industri lavspenning. Dette er ett av e-læringskursene i «Forskrift om sikkerhet ved arbeid i og drift av elektriske anlegg - FSE». Dette kurset fokuserer på arbeid i lavspenningsanlegg på land.
Vi tilbyr nettkurs i FSE industri lavspenning på engelsk. Dette er ett av e-læringskursene i «Forskrift om sikkerhet ved arbeid i og drift av elektriske anlegg - FSE». Dette kurset fokuserer på arbeid i lavspenningsanlegg på land.
Vi tilbyr nettkurs i FSE industri lavspenning på polsk. Dette er ett av e-læringskursene i «Forskrift om sikkerhet ved arbeid i og drift av elektriske anlegg - FSE». Dette kurset fokuserer på arbeid i lavspenningsanlegg på land.
Vi tilbyr nettkurs i FSE lavspenning m/hjerte og lungeredning. Eier / driver av et høyspenningsanlegg vil imidlertid etter vurdering kunne delegere myndighet til eier av en ekstern virksomhet, for eksempel myndighet til å utpeke leder for sikkerhet blant egne ansatte.
Vi tilbyr nettbasert kurs i FSE lavspenning offshore.
We provide online course about FSE low voltage offshore in english.
We provide online course about FSE low voltage offshore in polski.
We provide online HSE safety course for construction in english. Course participant follows a new employee in a construction company who is faced with relevant work situations on a typical construction site.
We provide online HSE safety course for construction in polski. Course participant follows a new employee in a construction company who is faced with relevant work situations on a typical construction site.
Vi tilbyr kjemikaliekurs for ledere som nettbasert kurs. Her får du lære hvordan du utfører kartlegging, risikovurdering og lager en handlingsplan. Vi ser også på avfallsdeklarering og mye mer.
Vi tilbyr nettbasert kurs om kjemikalier på arbeidsplassen. Kurset er en oppfølgning av kurset: Kjemikalier på arbeidsplassen Del 1. Del 2 er også laget for brukere som skal benytte kjemikalier i sitt arbeid.
Vi tilbyr stillaskurs fra 2 - 5 meter inkludert fallsikring som nettkurs. Målsettingen er å gi teoretisk opplæring til personell som skal montere, demontere, endre og kontrollere stillaser med øverste stillasgulv fra 2 til 5 meter i standardoppstilling.
Vi tilbyr stillaskurs 2 - 5 meter med fallsikring som webinar. For å montere stillas fra 2 - 5 meter er det et krav om at man har dokumentert opplæring med minst 7.5 timer teori + 7.5 timer praktisk øvelse.
Vi tilbyr nettbasert stillaskurs fra 5 - 9 meter inkludert fallsikring. Kurset vil gi deg en grundig forståelse av hvordan du kan arbeide trygt og effektivt med stillaser. Kurset dekker ulike temaer som er relevante for montering, demontering og endring av stillaser.
Vi tilbyr nettkurs om valg av verneutstyr, bruk og vedlikehold. Personlig verneutstyr skal brukes når tilfredsstillende vern av arbeidstakerens sikkerhet, helse og velferd ikke kan oppnås ved tekniske installasjoner på arbeidsplassen eller ved endringer av arbeidsmetoder eller arbeidsprosesser.
Vi tilbyr arbeid i høyden - fallsikring. Opplæring i bruk av fallsikringsutstyr ved arbeid i høyden. Kurset kan og omfatte fallredning. Arbeidstakere som arbeider i høyder skal sikres mot fall. Dette gjøres ved bygging av plattform (stillas), bruk av personløfter og/eller sikring av arbeidstaker.
Vi tilbyr stillaskurs med teori og praksis. 2 dager kurs for 0-5 mtr. høyde og 4 dager for 0-9 mtr. høyde til øverste gulv. Spirstillas, Rammestillas (fasade) og Rullestillas
Ved alt arbeid mer enn to meter over underliggende nivå skal den som utfører arbeidet være sikret, men kan du som arbeidsgiver si noe om hvilken metode som er best egnet? Hvilken metode som gir mest hensiktsmessig vernenivå?
Vi tilbyr kurs i forebygging av fallende gjenstander som nettkurs. Kurset har fokus på hvordan man forebygger fallende gjenstander gjennom en økt forståelse for begrepet fallende gjenstander, bruk av praktiske verktøy, hjelpemidler og metoder.
Vi tilbyr grunnleggende fallsikringskurs for bedrifter. Kurset er praktisk rettet som presenterer grunnleggende metoder og utstyr. Kurset gir deltagerne bedre forutsetninger til å arbeide sikkert i høyden
Kurset er i henhold til opplæringsplanen til NS 9610 Fallsikring og inneholder alle læringsemner og metoder beskrevet i standarden. Instruktørkurset har et helhetlig program, med en god blanding av teori og praksis innenfor de ulike emnene.
Vi tilbyr kurs i sakkyndig fallsikring for bedrifter. Kurset er for deg som ønsker kompetanse til å ivareta arbeidsgivers forpliktelser knyttet til innføringen av nye forskrifter for personlig verneutstyr, og spesielt innen fallsikring.
Dette er et repetisjonskurs for de som har gjennomført AAK Safetys Sakkyndig fallsikring tidligere. Dette repetisjonskurset hjelper deg å vedlikeholde kompetansen til å ivareta arbeidsgivers forpliktelser knyttet til forskriftene for personlig verneutstyr, og spesielt innen fallsikring.
Vi tilbyr stolpekurs for bedrifter. Vi legger vekt på et helhetlig program der regelverk, relevant utstyr, fallteori, sikkerhetsfilosofi og ikke minst redning er sentrale temaer, i tillegg til de praktiske metodene.
Vi tilbyr kurs i årlig nedfiring mast for bedrifter. Årlig nedfiring er en øving som skjer med bakgrunn fra en tilstrekkelig dokumentert opplæring.
Vi tilbyr kurs om FSE instruert personell som nettkurs. Dersom man har ansatt FSE instruert personell sier Sikkerhetsforskriften at de skal gis årlig opplæring autorisert av myndighetene.
Vi tilbyr bedriftsinternt kurs i kjemikaliehåndtering. Det er viktig å se på kjemikaliehåndtering som en prosess som starter allerede på øverste leders hold.
Vi tilbyr kurs om drikkevannsproduksjon og kontroll - nettkurs. Drikkevannsforsyning offshore er underlagt strenge kvalitetskrav gitt av myndighetene. Kurset oppfyller kompetansekrav for teknisk- og helsepersonell som arbeider med drikkevann offshore.
Vi tilbyr repetisjonskurs i drikkevannsproduksjon og kontroll som nettkurs. Føler du at du har vedlikeholdt kompetansen som skal sikre ditt bidrag til sikker drikkevannsproduksjon på installasjonen? Dette e-læringskurset hjelper deg til en systematisk gjennomgang av lærestoffet.
Vi tilbyr e-læringskurs i Hydrogen. Hydrogen kan produseres fra bærekraftige kilder og er en ren, effektiv og allsidig energibærer for industri, transport og lagring. Hydrogen spiller derfor en avgjørende rolle i energiomstillingen.
E-læringskurs om kosmetikk gir en innføring i kravene som gjelder for kosmetikkprodukter. Du lærer bl.a. om viktig dokumentasjon for kosmetikk, slik som sikkerhetsrapporter og produktinformasjonsfiler (PIF), om hvordan kosmetikk må merkes, og om hvilke krav som gjelder for registrering av produkter.
Vårt e-læringskurs, introduksjon til plikter og krav, tar deg gjennom alle de viktigste lovene og forskriftene på kjemikalieområdet. Du kan selv velge når og hvor du vil gjennomføre kurset, og du kan selvfølgelig repetere kurset ved behov.
Vi tilbyr kurs i kjemisk helsefare og kjemikaliehåndtering (V130) online. Du lærer hvordan forsvarlig kjemikaliehåndtering kan sikres i virksomheter. Kurset er en av modulene på HMS Verneingeniørskolen.
Innføringskurs i hvordan kartlegge eksplosjonsfarlige områder. Forskrift om helse og sikkerhet i eksplosjonsfarlige atmosfærer stiller krav til sonekartlegging i bedrifter som håndterer brennbare væsker, gasser eller støv.
Vi tilbyr e-læringskurs om ankerhåndtering og slep. Målsettingen er at ved gjennomført kurs skal eleven ha kunnskap om å kunne anvende denne slik at dere er i stand til å vurdere sikker gjennomføring av ankerhåndtering og slep under ulike forhold.
We provide basic course: crew introduction to lithium-ion safety on a yacht. This concise and focused e-learning is designed to empower yacht crew members with basic knowledge and skills for safeguarding against and how to handle a Li-ion battery fire, contributing to a safer maritime environment.
Vi tilbyr digitalt gassmålingskurs. Målsettingen er at kurset skal gi deltakerne praktisk opplæring i gassmåling og kunnskap om farer ved arbeid i utsatte miljøer. Kurset er holdningsskapende og skal gi økt bevissthet rundt viktigheten av gassdeteksjon og riktig bruk av verneutstyr.
Vi tilbyr kurs om løfteoperasjoner som e-læringskurs. Målsettingen med kurset er at etter gjennomført kurs skal eleven ha kompetanse til å gjennomføre en løfteoperasjon på en sikker måte.
Vi tilbyr digitalt kurs om STCW passasjer- og krisehåndtering med e-læring. Kurset gjennomføres som en kombinasjon av klasseromsundervisning og e-læring som gjøres i forkant av kursstart.
Vi tilbyr oppdateringskurs om STCW passasjer- og krisehåndtering som e-læring. Kombinasjon av klasseromsundervisning og e-læring som gjøres i forkant av kursstart. Oppdateringskurset gjennomføres iht Sjøfartsdirektoratets revidert emneplan datert 22.05.2018.
Vi tilbyr arbeidsvarsling kurs 1 for bedrifter. Alle arbeidstakere som utfører arbeid på, eller ved, veg skal ha nødvendig kompetanse i arbeidsvarsling. Kravene til opplæring gjelder for alle som skal utføre arbeide på riks- og fylkesveg, uavhengig av om dette er lønnet eller ikke.
Vi tilbyr arbeidsvarsling kurs 1 som nettundervisning i hele Norge. Alle arbeidstakere som utfører arbeid på eller ved veg skal ha nødvendig kompetanse i arbeidsvarsling. Kravene til opplæring gjelder for alle som skal utføre arbeide på riks- og fylkesveg, uavhengig av om dette er lønnet eller ikke.
Vi tilbyr arbeidsvarsling kurs 2 i Skien. Alle arbeidstakere som utfører arbeid på, eller ved, veg skal ha nødvendig kompetanse i arbeidsvarsling. Kravene til opplæring gjelder for alle som skal utføre arbeide på riks- og fylkesveg, uavhengig av om dette er lønnet eller ikke.
Vi tilbyr arbeidsvarsling kurs 3 for bedrifter. Alle arbeidstakere som utfører arbeid på, eller ved, veg skal ha nødvendig kompetanse i arbeidsvarsling. Kravene til opplæring gjelder for alle som skal utføre arbeide på riks- og fylkesveg, uavhengig av om dette er lønnet eller ikke.
Vi tilbyr fallsikringskurs for bedrifter. Hovedhensikten med fallsikringskurset er å gi den som skal arbeide i høyden kunnskap om sikker bruk, daglig kontroll og vedlikehold, samt kasseringsregler for ulike typer fallsikringsutstyr.
Vi tilbyr nettkurs i førstehjelp for bygg og anlegg. Fokuset hos bedrifter ligger som oftest på å forebygge arbeidsulykker. Det er dessverre mange som ikke vet hvordan man utfører førstehjelp hvis ulykken er ute.
Dette kurset er et grunnleggende kurs som er utviklet for dem som jobber i industrien, og som trenger å forholde seg til Arbeidstillatelser, eller AT og Sikker Jobb Analyse, eller SJA.
«Ex grunnleggende» er et kurs innen elektriske installasjoner i eksplosjonsfarlige områder. Målet med kurset er at de som skal arbeide i eksplosjonsfarlige områder kan utføre arbeidet på en sikker og god måte.
Kurs om fallende gjenstander er utviklet for arbeidstakere som arbeider i høyden, men også for andre som ferdes i områder der arbeid foregår over bakkeplan.
Fallsikringskurs er et grunnleggende kurs for alle som jobber i høyden. Selv om mange anser fallsikring som viktig er det få som egentlig kjenner godt til det store utvalget som finnes i utstyr, og alle krav som regulerer bruk av fallsikringsutstyr og arbeid i høyden generelt.
Dette er ett av e-læringskursene i «Forskrift om sikkerhet ved arbeid i og drift av elektriske anlegg – FSE». Dette kurset fokuserer på arbeid i høyspenningsanlegg på land.
Dette er ett av e-læringskursene i «Forskrift om sikkerhet ved arbeid i og drift av elektriske anlegg – FSE». Dette kurset fokuserer på arbeid i offshore høyspenningsanlegg.
Dette er ett av e-læringskursene i «Forskrift om sikkerhet ved arbeid i, og drift av, elektriske anlegg – FSE». Dette kurset fokuserer på arbeid i lav- og høyspenningsanlegg på land.
Dette er ett av e-læringskursene i «Forskrift om sikkerhet ved arbeid i, og drift av, elektriske anlegg – FSE». Dette kurset fokuserer på arbeid i lav- og høyspenningsanlegg offshore.
Dette er ett av e-læringskursene i «Forskrift om sikkerhet ved arbeid i og drift av elektriske anlegg – FSE». Dette kurset fokuserer på arbeid i lavspenningsanlegg på land.
Dette er ett av e-læringskursene i «Forskrift om sikkerhet ved arbeid i og drift av elektriske anlegg – FSE». Dette kurset fokuserer på arbeid i lavspenningsanlegg offshore.
«Innføring i eksplosjonsvern» gir en kort oversikt over sikkerhet i eksplosjonsfarlige områder. Brukeren lærer seg, hvordan eksplosjonsprosessen fungerer, hvordan å klassifisere farlige stoffer og områder og får en del praktiske retningslinjer.
Et skreddersydd kurs vil være basert på kundens behov, og utformet etter kundens egne retningslinjer og prosedyrer. Her vil også utseende på kurset være basert på kundens visuelle profil.
Kurset Teori habitat gir kunnskaper i habitat eller overtrykkstelt. Kurset omhandler bygging av habitat og i tillegg lærer man mer om ulike detaljer ved habitat som mobilgassdetektor, vifte, spjeld, sensorer, alarmpanel og overtrykksmåler.