I denne kategorien ligger sikkerhetskurs for kran, truck og anleggsmaskiner. Dette er lovpålagte kurs du må ha før du kan få praktisk opplæring og sertifikat for kraner, trucker og anleggsmaskiner. Ta kontakt med oss hvis du ikke finner et kurs som passer for deg. I denne kategorien ligger kun sikkerhetskursene, praktisk opplæring for lift og kran og truckførerbevis ligger i egne kategorier.
Vi tilbyr kurs i lastebilkran for bedrifter. Fagplanen for opplæringen er godkjent av Arbeidstilsynet. Lastebilkrankurset er på minimum 76 / 92 timer (44 timer teori og 32 / 48 timer praktisk kjøring).
Vi tilbyr maskinførerkurs for bedrifter. Etter Forskrift om utførelse av Arbeid (best.nr. 1357) stilles det nå krav om sikkerhetsopplæring for bruk av slikt utstyr (§10-2 og 10-3).
Vi tilbyr bedriftsinterne kurs for førere av personløftere/lifter. Kurset er på minimum 8 timer teori og 20 timer praksis. Deltakerne som skal gå på kurs må være 18 år.(Kan begynne på kurset når de er 17 år).
Vi tilbyr teleskoptruckkurs - klasse C1 & C2 for bedrifter. Arbeidstilsynet har nå formelt iverksatt ordningen med sertifisert sikkerhetsopplæring klasse C1 og C2 for teleskoptruck.
Vi tilbyr krankurs i traverskran for bedrifter. Fagplanen for opplæringen er godkjent av Arbeidstilsynet. Traverskrankurset er på minimum 64 / 80 timer (40 timer teori og 24 / 40 timer praktisk kjøring).
Vi tilbyr truckførerkurs på liten truck for bedrifter. Fagplanen for truckføreropplæring, godkjent av Arbeidstilsynet, krever at et truckførerkurs er på minimum 42 / 48 timer (22 timer teori / 6 timer praktisk grunntrening og 14 / 20 timer praktisk kjøring).
Vi tilbyr truckførerkurs for stor truck. Fagplanen for truckføreropplæringen, godkjent av Arbeidstilsynet, krever at et stortruckførerkurs er på minimum 8 timer teori og 16 timer praktisk kjøring.
Vi tilbyr truckførerkurs på stor truck for bedrifter. Fagplanen for truckføreropplæringen, godkjent av Arbeidstilsynet, krever at et stortruckførerkurs er på minimum 8 timer teori og 16 timer praktisk kjøring.
Vi tilbyr krankurs på G8 lastebilkran teorikurs - kurset for deg som vil operere kran på over 2 TM kapasitet. Etter fullført teorikurs og praktisk bruk 28 timer må deltakeren ha praktisk opplæring på lastebilkran.
Arbeidsmiljølovens § 47 og forskrift om bruk av arbeidsutstyr stiller krav til at arbeidstaker som bruker lift (personløfter) kan dokumentere praktisk og teoretisk opplæring i bruken av disse.
Vi tilbyr kurs i personløfter. Målsettingen er økt kunnskap om sikker bruk av Persjonløfter(også kalt lift) Klasser A-B-C
Vi tilbyr kurs om løfteoperasjoner som e-læringskurs. Målsettingen med kurset er at etter gjennomført kurs skal eleven ha kompetanse til å gjennomføre en løfteoperasjon på en sikker måte.
Vi tilbyr kurs om Norsok R-003N som digital undervisning. Målsettingen med kurset er å gi alle som er involvert i løfteoperasjoner kunnskap om Norsok-standarden R.003 "Sikker bruk av løfteutstyr".
Vi tilbyr webinar om operasjonelt ansvarlig person modul P-2.5. Målet er å gi kunnskap om metoder for å se til at løfteoperasjoner blir forskriftmessig utført. Opplæringen skal også gi operasjonelt ansvarlig kunnskap til å gi overordnet veiledning og bistand i forbindelse med løfteoperasjoner.
Vi tilbyr digitalt kurs om transport av farlig gods IMDG (Solas Ch.7). Målsettingen er at kurset dekker Solas Ch. 7. Part A: Carriage in packaged form, Regulation 2 og gjelder for ferger og hurtigbåter. Det blir gjennomgang av IMDG-koden og ADR-guiden med øvelser.
Vi tilbyr maskinførerkurs på dumper klasse M6. Hensikten med opplæringen er å gi anleggsmaskinførere en god teoretisk grunnopplæring i sikker bruk av anleggsmaskiner, slik at uhell og ulykker i forbindelse med masseforflytning unngås.
Vi tilbyr G11 stroppekurs for bedrifter. Formålet med opplæringen er å gi kranførere, anhukere / stroppere og signalgivere en god generell grunnopplæring i sikker bruk av løfteredskap, slik at uhell og ulykker i forbindelse med bruken unngås.
Vi tilbyr krankurs på G4 traverskran for bedrifter. Formålet med opplæringen er å gi traverskranførere en god teoretisk grunnopplæring i sikker bruk av traverskraner, slik at uhell og ulykker i forbindelse med arbeidsoperasjoner unngås.
Vi tilbyr krankurs på G8 lastebilkran for bedrifter. Formålet med opplæringen er å gi lastebilkranførere en god teoretisk grunnopplæring i sikker bruk av lastebilkraner, slik at uhell og ulykker i forbindelse med arbeidsoperasjoner unngås.
Vi tilbyr kurs på masseforflytingsmaskin for bedrifter. Hensikten med opplæringen er å gi førere av masseforflyttingsmaskiner en god teoretisk grunnopplæring i sikker bruk av masseforflyttingsmaskiner, slik at uhell og ulykker i forbindelse med arbeidsoperasjoner unngås.
Vi tilbyr personløfterkurs for bedrifter. Opplæringen skal gi brukere god innsikt i prinsippene i personløfterens konstruksjon, nødprosedyrer, virkemåter, vedlikehold og bruk, slik at uhell og ulykker i forbindelse med oppstilling og bruk unngås.
Vi tilbyr praksis truck. Målet er å gi truckførere allsidig praktisk opplæring og øvelse i sikker bruk av truck, slik at ulykker i forbindelse med bruken unngås. Opplæringen skal gi fører så gode kjøreferdigheter at vedkommende selvstendig på en sikker måte skal kunne gjennomføre oppdrag med truck.
Vi tilbyr opplæring på teleskoptruck for bedrifter. Formålet med opplæringen er å gi førere av teleskoptruck en teoretisk grunnopplæring i bruken av teleskoptruck slik at ulykker kan unngås. Opplæringen skal gi kandidaten en god innsikt i oppbygging, faremomenter og bruk av teleskoptrucker.
Vi tilbyr truckførerkurs på liten truck klasse T1 - T5 under 10 tonn for bedrifter. Formålet med opplæringen er å gi truckførere en god teoretisk grunnopplæring i sikker bruk av trucker, slik at uhell og ulykker i forbindelse med truckkjøring unngås.
Vi tilbyr truckførerkurs på stortruck klasse T8 over 10 tonn for bedrifter. Formålet med opplæringen er å gi stortruckførere en god teoretisk grunnopplæring i sikker bruk av stortrucker, slik at uhell og ulykker i forbindelse med stortruckkjøring unngås.
Vi tilbyr stropp og anhukerkurs for bedrifter. Kurset skal gi deltakerne den opplæringen som behøves for å kunne utføre stropping, anhuking og signalgiving på en sikker og forsvarlig måte. Dette for å unngå skader på personell og ulykker på arbeidsplassen.