Vi tilbyr nettkurs i 50 timer samfunnskunnskap som er det mest fleksible og brukervennlige kurset med 50 timer samfunnskunnskap for voksne innvandrere. Du lærer om norsk kultur, om arbeidslivet i Norge, skolesystemet, helsevesenet og mange, mange flere emner.
Vi tilbyr nettkurs (fast-track) i 50 timer samfunnskunnskap som er det mest fleksible og brukervennlige kurset med 50 timer samfunnskunnskap for voksne innvandrere. Du lærer om norsk kultur, om arbeidslivet i Norge, skolesystemet, helsevesenet og mange, mange flere emner.
Vi tilbyr nettkurs i 75 timer samfunnskunnskap som er det mest fleksible og brukervennlige kurset med 75 timer samfunnskunnskap for voksne innvandrere. Du lærer om norsk kultur, om arbeidslivet i Norge, skolesystemet, helsevesenet og mange, mange flere emner.
This course is designed for adult immigrants who have newly arrived in Norway and who are able to study in English. The course is mandatory for those who have residency in a country outside EU/EFTA area, and want to apply for permanent residency in Norway.
Samfunnsfag er et fellesfag til studiespesialiserende utdanningsprogram og ett av de seks minstekravs fagene som gir studiekompetanse. Faget er delt inn i fire hoveddeler: individ og samfunn, kultur, politikk og demokrati og internasjonale forhold.
Sosiologi og sosialantropologi gir deg muligheter til å jobbe med mange områder innen for samfunnsliv både i Norge og i utlandet. Du lærer deg hvordan du kan se sammenhenger i samfunnet på nye måter, og du vil lære å kunne komme med ulike forklaringer på hvorfor vi lever som vi gjør
Dette nettkurset gir deg kunnskap innen samfunnsfag på NooA videregående skole. Det inngår i generell studiekompetanse etter 23/5 regelen.
Vi tilbyr kurs i samfunnskunnskap på russisk i 75 timer på søndager. Opplæringen skal bidra til at deltakerne får kunnskap om viktige historiske, sosiale, økonomiske, kulturelle, rettslige og politiske forhold i Norge. Kurset er fastlagt i Læreplan i samfunnskunnskap for voksne innvandrere.
Følger læreplan for opplæring i samfunnskunnskap: -får kunnskap om viktige historiske, sosiale, økonomiske, kulturelle, rettslige og politiske forhold i Norge – og at de kan uttrykke kjennskap til disse forholdene • utvikler kunnskap om egne rettigheter, muligheter og plikter i det norske samfunnet