Vi tilbyr INSTA 800 sertifiseringskurs - nivå 1 og 2. Med Kunnskapsnivå 1 og 2 får du en solid innføring i standardens kjerneelementer og Per Arne Løvstad signaturhvordan du kan bruke den i praksis. Forbedre ferdighetene, øk kompetansen og bli bedre på å møte kravene i renholdsbransjen.
Vi tilbyr INSTA 800 sertifiseringskurs - nivå 3 og 4. Ønsker du å bli INSTA 800 sertifisert kan du gå ett av våre kurs på kompetansenivå 3 og 4. Etter gjennomført kurs og bestått eksamen hos Ren-Consult kan du søke SINTEF Certification om personsertifisering på kunnskapsnivå 3 og 4.
Vi tilbyr nettkurs om grunnleggende næringsmiddelrenhold. Målsettingen med kurset er å kunne hjelpe dere med å starte en endrings- og forbedringsprosess samt få grunnleggende kunnskap om næringsmiddelrenhold.
Vi tilbyr nettkurs om grunnleggende teknisk hygiene. Målsettingen er å hjelpe dere med å starte en endrings- og forbedringsprosess og få en bedre forståelse på hva Teknisk Hygiene innebærer for din avdeling og bedrift.
Vi tilbyr nettkurs om Hygiene og mattrygghet. Hvis denne grunnforutsetningen ikke er tilstrekkelig styrt, kan mye gå galt. Ofte skyldes feil mangel på fokus og oppmerksomhet rundt rutiner. I mange tilfeller er det også mangelfull opplæring.
Vi har laget en oversikt over kurset som du kan laste ned gratis her. Her får du oversikt over kurset, se hvem som er lærer og hva som skiller oss fra andre kursleverandører. Faglærer + videokurs + sosialt fellesskap = fagbrevopplæring som virker
Vi tilbyr kurs i NS-INSTA 800 nivå 2. NS-INSTA 800 er et krav på mange arbeidsplasser innen facility management. Få din sertifisering nå med vårt digitale 4-timers nivå 2-kurs. Vår erfarne faglærer Espen Kvien er sertifisert med NS-INSTA 800 nivå 4 og er kjent for sin klare og forståelige undervi
NS-INSTA 800 er en standard som brukes til fastsettelse og kvalitetskontroll av renhold. Ofte kan dette perspektivet gjøre at renholdsledelsen har et tettere forhold til standarden, enn det renholderne har.
Ønsker du jobb i renholdsbransjen? Med vårt minikurs i profesjonelt renhold lærer du de viktigste teknikkene og blir kjent med rollen som renholder. Dette nettkurset gir en grundig introduksjon til renholdsyrket, slik at du kan føle deg trygg i jobben fra dag én.
Vi tilbyr nettbasert kurs om sikkerhet på arbeidsplassen - renhold. Målsettingen er å gi en grunnleggende innføring i de ulike rollene i norsk arbeidsliv og hvordan de skal samarbeide. Kurset er spesielt tilpasset forhold innen renhold, bygg- og anlegg.
Vi tilbyr nettkurs om hygiene, kvalitet, kjemihåndtering og næringsmiddelrenhold. Dette kurset gir en innføring i hygiene og kvalitet, renholdsteknikk og HMS knyttet til kjemi, for bedrifter som produserer næringsmidler.
Vi tilbyr nettkurs om hygiene, kvalitet, kjemihåndtering og næringsmiddelrenhold på engelsk. Dette kurset gir en innføring i hygiene og kvalitet, renholdsteknikk og HMS knyttet til kjemi, for bedrifter som produserer næringsmidler.
Vi tilbyr nettkurs om hygiene, kvalitet, kjemihåndtering og næringsmiddelrenhold på polsk. Dette kurset gir en innføring i hygiene og kvalitet, renholdsteknikk og HMS knyttet til kjemi, for bedrifter som produserer næringsmidler.
Nettbasert kurs i HMS for renholdsoperatører. Dette kurset gir dokumentert opplæring i samsvar med Arbeidstilsynets krav. Arbeidstilsynet krever at arbeidsgivere sørger for at alle ansatte får opplæring og informasjon om sikker håndtering av rengjøringskjemikalier.
Vi tilbyr fagbrev som renholdsoperatør på videregående nivå som virtuelt klasserom. Dette kurset gir deg den nødvendige teoretiske forberedelsen til tverrfaglig eksamen i faget samt fag og svenneprøven som renholdsoperatør.
Vi tilbyr nettkurs om mikrobiologi modul 1 - et dypdykk i biologiske næringsmiddelfarer. En næringsmiddelfare er et stoff / organisme som, hvis det er tilstede i næringsmiddelet når det inntas, kan føre til at næringsmiddelet ikke er trygt.
Vi tilbyr nettkurs om mikrobiologi modul 2 - et dypdykk i biologiske næringsmiddelfarer. En næringsmiddelfare er et stoff / organisme som, hvis det er tilstede i næringsmiddelet når det inntas, kan føre til at næringsmiddelet ikke er trygt.