Fagbrev kokk i St. Hanshaugen

Kokken tilbereder varm og kald mat på serveringssteder som restauranter, cruiseskip, hoteller, kantiner, catering-bedrifter m.m. Kokken skal kunne beherske forskjellige matlagings-teknikker fra inn- og utland og kunne behandle råvarene som benyttes i matlagingen. Arbeidet omfatter å planlegge, forberede og lage hele menyer samtidig som kokken også har overoppsynet med alt som skjer på kjøkkenet.

Fagbrev ernæringskokk intensivkurs - nettstudie

Vi tilbyr intensivkurs i fagbrev ernæringskokk som nettstudie. Ernæringskokkfaget handler om valg av råvarer og tilberedning av ernæringsriktig mat og spesialkost. Det er produksjon av helsefremmende og trygge måltider som skal bidra til matomsorg og gode måltidsopplevelser ved ulike institusjoner.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 21.01.2025 (+2) 1 semester (1 kveld pr uke)21.01.2025 (+2) 21.900 kr

Fagbrev kokk intensivkurs - nettundervisning

Vi tilbyr nettbasert intensivkurs til fagbrev som kokk. Kurset gjennomføres som nettundervisning på kveldstid 1 kveld i uken over 1 semester. Her møter du erfarne og dyktige lærere som følger deg på veien til å nå dine mål.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 21.01.2025 (+2) 1 semester (1 kveld pr uke)21.01.2025 (+2) 21.900 kr

Kokk - nettstudier for fagbrev i kokkfaget

Kokkfaget er utviklet for voksne mennesker som vil ta fagbrev som praksiskandidat og bli kokk.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 17900 kr

Fagbrev kokkefaget - teori til fagprøven - virtuelt klasserom

Vi tilbyr kurs til fagbrev som kokk - teori til fagprøven som virtuelt klasserom. Har du relevant arbeidserfaring og ønsker å få dokumentert hva du kan? Teorikurs til fagbrev er første steg på veien for å dokumentere din kompetanse.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 28.01.2025 100 timer (7 - 10 måneder)28.01.2025 23.900 kr

Introduksjonskurs kjøkken og kantine - virtuelt klasserom

Vi tilbyr introduksjonskurs i kjøkken og kantine som virtuelt klasserom. Dette kurset kan du melde deg på uansett hvor i landet du bor. Kurset holdes i digitalt klasserom, og du trenger pc/mac med lyd og kamera.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 40 timer / 2 måneder 6.990 kr

Yrkesnorsk kokkefaget - virtuelt klasserom

Vi tilbyr kurs om yrkesnorsk for kokkefaget som virtuelt klasserom. Målet med kurset er at du skal lære mer norsk generelt, og få bedre forståelse for ord og uttrykk som brukes i din bransje. Samtidig vil du få bedre innsikt i arbeidskulturen for ditt fag.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 20.01.2025 60 timer / 4 måneder20.01.2025 5.995 kr

Yrkesnorsk matproduksjonsfaget - virtuelt klasserom

Vi tilbyr kurs om yrkesnorsk for matproduksjonsfaget som virtuelt klasserom. Målet med kurset er at du skal lære mer norsk generelt, og få bedre forståelse for ord og uttrykk som brukes i din bransje. Samtidig vil du få bedre innsikt i arbeidskulturen for ditt fag.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 27.01.2025 48 timer / 3 måneder27.01.2025 5.995 kr

Fordypning grunnkurs vin - Online

Vi tilbyr fordypning grunnkurs vin online. Dette er en påbygging til vårt populære grunnkurs og vil passe for deg som jobber som servitør, kokk, innenfor import, vinmonopol eller bare har en stor lidenskap for vin.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 8 dager 13.900 kr