I det siste har vi endelig begynt å våkne opp og skjønne at vi må gjøre noe for å bevare klimaet og miljøet vårt. I kategorien klima og miljøvern finner du kurs for miljøsertifisering og naturvern.
Vi tilbyr nettbasert kurs om vannbehandling - koagulering og dybdefiltrering. Godt og trygt drikkevann, vårt viktigste næringsmiddel, krever optimal drift av anlegg basert på kunnskap og erfaring.
Zoid AS holder kurs i Miljøfyrtårn for selskaper som ønsker å bli sertifiserte. En sertifisør skal være en uhildet tredjepart, som gjør en gjennomgang og vurdering om selskapet oppfyller kravene som skal til for å bli Miljøfyrtårn.
Vi tilbyr kurs om skjøtsel og forvaltning av skogeiendom som virtuelt klasserom. Ønsker du å lære mer om skogsdriftens mangfold og egenart, og få bedre forståelse for viktigheten av et godt og aktivt skogbruk?
Vi tilbyr kurs om trygg bruk av motorsag og ryddesag som virtuelt klasserom. Håndterer du motorsag og ryddesag ved hogst, rydding og kulturtiltak i skogbruket? Dette kurset gir deg kunnskap, råd og tips om trygg bruk av motor- og ryddesag, slik at arbeidet skjer på en trygg og effektiv måte.
LOOP Miljøskole lærer barn og unge om viktigheten av å leve bærekraftig, kildesortere og gjenvinne ressursene. LOOP Miljøskole lager gratis undervisningsressurser for skoler og barnehager, tilpasset gjeldende læreplaner.
Vi hjelper deg å bli Miljøfyrtårnsertifisert. Utvikling.org har omfattende erfaring med HMs og er sertifisert som konsulent for å hjelpe virksomheter å bli Miljøfyrtårn. Som Miljøfyrtårn sertifisert får man strukturert innkjøp, avfall og utslipp på en god måte.
Dette er et spesialtilpasset emne som vil gi en grunnleggende innføring i praktisk ledelse og gjennomføring av prosjekter innen akvakultur. Emnet tar for seg fasedeling av prosjektet og ulike organisasjons- og gjennomføringsmodeller sett i forhold til sin kontekst.
Vi er inne i en tid hvor det skjer mye som får stor betydning for den eksisterende bygningsmasse. Stikkord som klimaendring og klimaavtale, sirkulær økonomi mm. EU besluttet i 2018 at de skal oppgradere 35 millioner bygninger i perioden 2020 – 2030.