I kategorien HMS og arbeidsmiljø finner du kurs i hele landet innen helse, miljø og sikkerhet. Arbeidsmiljøet på arbeidsplassen er arbeidsgivers ansvar. HMS arbeidet på norske arbeidsplasser skal være løpende og inneholde system for internkontroll. Her finner du for eksempel HMS kurs for ledere, verneombudkurs, grunnkurs innen arbeidsmiljø og lignende. Vi gjør oppmerksom på at du finner en mer detaljert oversikt over HMS-kurs ved å følge linken. Ta kontakt med oss hvis du ikke finner kurset du leter etter så finner vi det for deg
Vi tilbyr nettbasert kurs i arbeidsmiljø og psykologi. Arbeidsmiljø og psykologi gir deg kunnskap om samspillet mellom enkeltmenneskene og menneskene i organisasjonen. Emnet vil gi deg en innføring i psykologisk teori i et organisasjons- og arbeidsmiljøperspektiv.
Vi tilbyr kurs i arbeid i arbeidsmiljøutvalg - AMU - online. Kurset gir grunnlag for å bli en aktiv og løsningsorientert deltaker i AMU. Du får kunnskap om og innsikt i AMUs ulike roller og oppgaver, blant annet når AMU er rådgivende og når det kan fatte vedtak.
The course provides the participants with a general understanding of how Norwegian Health and Safety regulations are expected to be implemented in all work environments.
Vi tilbyr HMS-opplæring for arbeidsgiver. Målsettingen er at deltakerne skal oppnå en god forståelse for sitt ansvar som arbeidsgivere. Fokus på arbeidsmiljø kan gi gevinst i forhold til sykefravær, trivsel etc.
Målet med nettverksgruppene er å lære av hverandres erfaringer for å bli tryggere i rollen som hovedverneombud. Samlingene bruker gruppens egne ressurser, noen ganger med innspill fra eksterne bidragsytere, og alltid med kyndig veiledning fra en av Arbeidsmiljøsenterets konsulenter.
Vi tilbyr kurs i arbeid i trusler og vold på arbeidsplassen Det er mange yrkesgrupper som utsettes for utagerende atferd i løpet av arbeidshverdagen fra bruker, klienter, pårørende eller miljøet rundt.
Vi tilbyr HMS-opplæring for ledere og mellomledere som nettkurs. Dette kurset dekker kravet om HMS-opplæring for arbeidsgiver i henhold til arbeidsmiljøloven §3 - 5. I tillegg til å dekke dette lovkravet, passer kurset også for andre ledere.
Vi tilbyr HMS praktisk introduksjonskurs som nettkurs. Dette er et praktisk rettet introduksjonskurs til HMS. Kurset tar ca 4 - 5 timer å gjennomføre og passer for ansatte uten HMS-opplæring, nyansatte, innleide arbeidstakere og alle som trenger praktisk opplæring innen helse, miljø og sikkerhet.
Vi tilbyr kurs i bruk av åndedrettsvern som nettkurs. Dette kurset omhandler beskyttelse mot støv i arbeidsatmosfæren - hvordan bruke rett åndedrettsvern.
Vi tilbyr støykurs. De fleste av oss utsettes for støy i hverdagen. Støy fra trafikken, støy på jobben, for høy musikk, eller støy i barnehagen er bare noe av det vi kan eksponeres for daglig.
Vi skreddersyr kurs og foredrag innen en rekke temaer, og tilpasser oss bransje, ønsket vinkling og omfang. Vi har lang erfaring med kompetanseheving i virksomheter. Ta kontakt med våre fagfolk for en uforpliktende dialog.
Som verneombud skal du gjennomgå en obligatorisk opplæring. Kurset "HMS-nøkkelen" er en grundig, målrettet og fleksibel opplæringsform. Kurset er nettbasert og passer for de fleste bransjer.
Kurset gir grunnleggende HMS-kunnskap i forhold til lederrollen. Kurset er nettbasert og presenterer stoffet på en effektiv og pedagogisk måte. Benyttet av mer enn 2000 ledere fra ulike bransjer. Lovbefalt iht. Arbeidsmiljølovens paragraf 3-5.
We offer the course Safety Representative, elearning (Verneombudskurs på engelsk). A flexible, pedagogic and thourough e-learning-course aimed at english-spoken safety representatives in Norway.
Arbeidsmiljøloven § 3-5 slår fast at det er arbeidsgiver som skal gjennomgå opplæring i helse-, miljø- og sikkerhetsarbeid. For kun 890,- eks mva kan du ta dette godkjente online-kurset og motta et bevis for bestått.
Vi tilbyr nettbasert kurs i HMS arbeidsmiljø, ansvar og konsekvenser modul 1 på norsk og engelsk.
Vi tilbyr kurs i regelverket om skolemiljø - Retten til et trygt og godt skolemiljø. Regelverket om skolemiljø er tatt inn i opplæringsloven kapittel 9a. Regelverket trådte i kraft 1. august 2017, noe som betyr at skolene nå plikter å følge de nye reglene.