Kravet om at personell skal gis nødvendig opplæring, øvelse og instruksjon anses oppfylt dersom dette gjentas en gang årlig, men oftere dersom forholdene gjør dette nødvendig. Det skal ikke være mer enn 12 måneder mellom hver opplæring.
Dette er ett av e-læringskursene i «Forskrift om sikkerhet ved arbeid i og drift av elektriske anlegg – FSE». Dette kurset fokuserer på arbeid i høyspenningsanlegg på land.
Dette er ett av e-læringskursene i «Forskrift om sikkerhet ved arbeid i og drift av elektriske anlegg – FSE». Dette kurset fokuserer på arbeid i offshore høyspenningsanlegg.
Dette er ett av e-læringskursene i «Forskrift om sikkerhet ved arbeid i, og drift av, elektriske anlegg – FSE». Dette kurset fokuserer på arbeid i lav- og høyspenningsanlegg på land.
Dette er ett av e-læringskursene i «Forskrift om sikkerhet ved arbeid i, og drift av, elektriske anlegg – FSE». Dette kurset fokuserer på arbeid i lav- og høyspenningsanlegg offshore.
Dette er ett av e-læringskursene i «Forskrift om sikkerhet ved arbeid i og drift av elektriske anlegg – FSE». Dette kurset fokuserer på arbeid i lavspenningsanlegg på land.
Dette er ett av e-læringskursene i «Forskrift om sikkerhet ved arbeid i og drift av elektriske anlegg – FSE». Dette kurset fokuserer på arbeid i lavspenningsanlegg offshore.
Trenger du eller dine ansatte opplæring innen sikker bruk av løfteredskap (anhukning, stropping og signalgiving) eller kraner, trucker og masseforflytningsmaskiner, må du ha gjennomført modul 1. Vi tilbyr spillbasert nettkurs Modul 1.
Vi tilbyr spillbasert nettkurs Modul 1 basis. Modul 1 Basis kan gjennomføres både som selvstendig E-læring eller som erstatning for fysisk bok i klasseromsundervisning. Ved klasseromsundervisning vil instruktør få tilgang til faghefte, PPT m.m.
Vi tilbyr spillbasert nettkurs Modul 2.2 Basis (truck). Kurset kombinerer digital egentrening med stedlig undervisning for å maksimere læringseffektiviteten og sikkerhetskompetansen. Dette er en interaktiv e-bok som erstatter behovet for en fysisk lærebok.
Vi tilbyr FSE Høyspenningskurs. Et kurs i FSE høyspenning vil fokusere gjennomgående på egne holdninger til sikkerhet og den enkelte arbeiders ansvar for å følge det gjeldende regelverk til enhver tid.
Hos oss kan du som bedriftsleder lære mer om viktigheten av HMS for din bransje og arbeidsplass. For mange bransjer er HMS svært viktig, og vi ønsker å lære deg mer om hvordan du som leder kan forebygge arbeidsuhell, men også øke trivsel og miljøet på en arbeidsplass.
På dette kurset vil du oppleve erfarne kursleder som på pedagogisk vis deler sin kunnskap om blant annet verneutstyr, sikkerhetsfilosofi og andre temaer relatert til sikkerhet. Det er pålagt av myndighetene at alle som jobber ved et lavspenningsanlegg skal ha et slikt FSE Lavspenning kurs hvert år.
Vi tilbyr nettbasert kurs om FSE lavspenning. Elektrofagfolk og alle andre som utfører drifts- og vedlikeholdsoppgaver på elektriske anlegg - eksempelvis instruert personell - er pålagt å gjennomføre FSE-opplæring minimum hver 12. måned.
Vi tilbyr kurs om FSE sikkerhet ved arbeid i elektriske anlegg som fjernundervisning. Fjernundervisning må ikke forveksles med Skype eller ulike webinarløsninger. Dette er en fullblods løsning med interaksjon mellom instruktør og kursdeltakere, strømmet i full HD-kvalitet fra et av våre studioer.
Vi tilbyr kurs i FSE - Høyspenning m/ praksis. Etter gjennomført kurs skal deltakerne ha en bevisst holdning til elsikkerhet, slik at antall personskader og materielle skader kan reduseres.
Vi tilbyr FSE som nettkurs. FSE står for "Forskrift om sikkerhet ved arbeid i og drift av elektriske anlegg". Dette kurset gir en grundig gjennomgang av forskriften og dens krav til sikkerhet ved arbeid på elektriske anlegg.
Vi tilbyr FSE-kurs. I tråd med Sikkerhetsforskriften, kreves nødvendig opplæring innen FSE for ansatte som jobber med både lav- og høyspenningsanlegg.