Kurs i ernæringsterapi i Sandnes

Frisk hele livet -foredrag

Frisk hele livet -foredrag. Online streamet foredrag om hvordan klare det! Dag Viljen Poleszynski er fagredaktør og han har skrevet ere bøker og hundrevis av artikler om kosthold, med blikk pa° den evolusjonære biologien. Dag Viljen er ogsa° redaktør i magasinet VOF.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie Spilletid er 2 timer og 5 minutter 300 kr

Enkeltemner i ernæring og helsefag - nettstudier

Oslo Nye Høyskole tilbyr en rekke helsefaglige enkeltemner. De er tilgjengelige hele året på nett, så lenge du rekker å gjennomføre arbeidskrav og oppmeldingsfristen til eksamen.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie

Kosthold og ernæring for eldre (30 studiepoeng) - nettstudier

Vi tilbyr enkeltemne iKosthold og ernæring for eldre (30 studiepoeng) som nettstudium. I dette emnet lærer du om vanlige ernæringsutfordringer som kjennetegner eldre som en gruppe, og hvordan det kan legges til rette for et godt kosthold livet ut.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 6 måneder

Helsekostveileder - nettkurs

Vi tilbyr kurs i helsekostveileder som nettkurs. Jobber du i helsekostbransjen? Er du terapeut? Eller er du bare interessert i helse? Da er dette studiet for deg! Helsekostveileder er utviklet spesielt for deg som jobber innen helsekostbransjen, men passer for alle som er interessert i faget.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 8 - 12 måneder fra 9.800 kr

Ernæring og bærekraftig kosthold - nettbasert

Vi tilbyr nettbasert studie i ernæring og bærekraftig kosthold. I et stadig større landskap av kostholdsinformasjon og meningsutvekslinger fra nyheter, sosiale medier, influensere, aviser, myndigheter og akademikere, er det uoversiktlig å vite hva man egentlig skal forholde seg til.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie Du kan bruke inntil 6 mnd på å gjen... 10.500 kr

<< Forrige side  |  1 2   |