Kreftfri, men ikke frisk – hva bør jeg spise nå? Vi har laget et gratis digitalt kurs til alle som enten er ferdig med kreftbehandling, eller som lever med sin kreftsykdom. Hva er anbefalt kosthold til ulike typer kreftoverlevere? Du får også kostråd ved ulike seineffekter etter behandling.
Kurset gir råd og praktiske tips når mat er blitt strevsomt Klinisk ernæringsfysiolog Anita Helland gir blant annet tips og råd om hvordan du kan berike mat og drikke dersom du strever med matlysten.
Lurer du på hvordan du kan spise mer plantebasert i praksis? Og hva er egentlig forskjellen på fiber fra frukt, grønt og fullkorn? Og hva er egentlig greia med sukker? Dette og mer gir klinisk ernæringsfysiolog Anita Helland svar på. Velkommen til digitalt kostholdskurs/-foredrag.
Klinisk ernæringsfysiolog Anita Helland gir blant annet tips og råd om hvordan du kan berike mat og drikke dersom du strever med matlysten. Velkommen til digitalt kostholdskurs/-foredrag. Dette gjennomføres som et videomøte i et digitalt møterom via Join.
Det er mange myter forbundet med kreft og sukker. Kanskje kan vi avlive noen av dem, men og se på hvordan vi kan erstatte noe av sukkeret i kostholdet. Bli med på digitalt foredrag 8. oktober.
Klinisk ernæringsfysiolog Anita Helland gir råd om hvilke grep du kan ta, og du vil få konkrete og praktiske tips. Har du opplevd vektoppgang som en konsekvens av kreftbehandling?
Vi tilbyr kurs om ernæring og jobbprestasjon som digital undervisning. I dette kurset lærer du hvordan du kan etablere gode kostholdsvaner i en hektisk jobbhverdag. Du lærer hvilke matvarer som kan ha positiv og negativ påvirkning på kroppen, humøret og konsentrasjonen din.
Vi tilbyr kurs i helsekostveileder som nettkurs. Jobber du i helsekostbransjen? Er du terapeut? Eller er du bare interessert i helse? Da er dette studiet for deg! Helsekostveileder er utviklet spesielt for deg som jobber innen helsekostbransjen, men passer for alle som er interessert i faget.
Frisk hele livet -foredrag. Online streamet foredrag om hvordan klare det! Dag Viljen Poleszynski er fagredaktør og han har skrevet ere bøker og hundrevis av artikler om kosthold, med blikk pa° den evolusjonære biologien. Dag Viljen er ogsa° redaktør i magasinet VOF.