Vi tilbyr nettbasert studie i ernæring og bærekraftig kosthold. I et stadig større landskap av kostholdsinformasjon og meningsutvekslinger fra nyheter, sosiale medier, influensere, aviser, myndigheter og akademikere, er det uoversiktlig å vite hva man egentlig skal forholde seg til.
Frisk hele livet -foredrag. Online streamet foredrag om hvordan klare det! Dag Viljen Poleszynski er fagredaktør og han har skrevet ere bøker og hundrevis av artikler om kosthold, med blikk pa° den evolusjonære biologien. Dag Viljen er ogsa° redaktør i magasinet VOF.
Bachelor i ernæring tilbys som nettstudium. De to første semestrene i bachelorgraden tilsvarer årsstudium i grunnleggende medisin, og studenter kan ta første og / eller andre semester som skolestudier ved vår avdeling i Oslo eller i Spania.
Halvårsstudium i kost og ernæring tilbys som nettstudium. Studiet vil gi deg grunnleggende kunnskaper om kosthold og ernæring. Studiet gir en innføring i næringstoffer som karbohydrater, proteiner og fett, samt vitaminer og mineraler.