Herunder ligger alle kurs innenfor byggefaget i hele Norge. Enten du er ute etter sertifiseringer og mesterbrev, eller vil lære mer om byggfag på hobbybasis skal du finne det du er ute etter her hvor som helst i landet. Ta gjerne kontakt med oss hvis du trenger assistanse i søkingen.
Vi tilbyr brukerkurs for stillas. Få den nødvendige opplæringen og sertifiseringen du trenger for å arbeide trygt og effektivt i høyden med vårt Brukerkurs Stillas. Dette kurset er i samsvar med forskriften om utførelse av arbeid § 17-5, som krever opplæring for alle som bruker stillas.
Vi tilbyr Stillaskurs 2-9m. Vårt stillaskurs gir deltakerne en inngående forståelse av ulike stillastyper, inkludert Trestillaser, Rør- og koplingsstillaser, Systemstillaser, Knekkestillaser, Rullestillas, og Bukkestillas/hengestillas med oppheng.
Vi tilbyr kurs for støy. Dette støyforebyggende kurset øker bevisstheten rundt problematikken med støy for å forhindre støyinduserte hørselsskader.
Vi tilbyr Arkitektur og Byggeplaner -for både proffe og privatpersoner. Er du klar for å ta styringen over ditt eget byggeprosjekt og skape drømmehjemmet ditt? Dette kurset er skapt spesielt for deg som ønsker å mestre kunsten av arkitektur og byggeplanlegging.
Vi tilbyr digitalt forberedende kurs mot sentralt gitt eksamen i anleggsgartnerfaget. Kurset bygger på læreplanen for VG2 anleggsgartner og VG3 opplæring i bedrift. Her studerer man hjemme i sitt eget tempo, og kan være yrkesaktiv ved siden av.
Vi tilbyr digitalt teoretisk kurs i anleggsgartnerfaget for lærlinger. Kurset er et teoretisk kurs som bygger på læreplanen for Vg2 anleggsgartner og Vg3 opplæring i bedrift. Kurset består totalt av 7 moduler.
Vi tilbyr kurs om fuktmekanikk og fuktkontroll for bedrifter. Målsettingen med kurset er at kursdeltagerne skal få en god forståelse for hvilke fuktbelastninger som påvirker bygningskonstruksjonene. Videre skal deltagerne lære hvordan man kan holde kontroll med fukt i en byggeprosess.
Vi tilbyr e-læringskurs om fuktmekanikk og fuktkontroll. Målsettingen med kurset er at kursdeltagerne skal få en god forståelse for hvilke fuktbelastninger som påvirker bygningskonstruksjonene. Videre skal deltagerne lære hvordan man kan holde kontroll med fukt i en byggeprosess.
Vi tilbyr e-læringskurs om hvordan treffe bedre på kalkylene. Har du kontroll på grunnlaget du legger inn i kalkylene? Kurset tar for seg noen grunnleggende forhold som er viktige når du skal kalkulere et byggeprosjekt.
Vi tilbyr stillasbrukerkurs som e-læring. Kurset er for deg som skal bruke stillas som arbeidsplattform i henhold til §17-5 i «Forskrift om utførelse av arbeid». Kurset er et supplement til den opplæringen som skal gis på arbeidsstedet.
Vi tilbyr stillaskurs del 1 (stillas opptil 9 meter) som e-læring. Alle som skal bruke, bygge, demontere eller kontrollere stillas er pålagt å ha dokumentert teoretisk og praktisk opplæring.
Vi tilbyr nettbasert avløpskurs for drift- og prosjekteringspersonell. Dette er et studie innen avløpsteknikk som er basert på gjennomføring i eget tempo når det passer deg der du er. Selv om opplæring gjennomføres som selvstudium kan du når som helst kontakte ProsessTeam for å be om bistand.
Vi tilbyr nettbasert pumpekurs om prosjektering, drift og vedlikehold. Pumpekurset for personell som har ansvar for planlegging, drift eller vedlikehold av pumpeinstallasjoner. Kurset kan om ønskelig avsluttes med en gjennomgang i et nettmøte.
Prosessteam tilbyr nettbasert kurs til driftspersonell i damp og hetvannsanlegg der målsetting er å gi kunnskap som kan redusere uforutsette stopp og vedlikehold samt ivareta god energiøkonomi og forlenge anleggets levetid.
Vi tilbyr nettbasert stillasbrukerkurs. Kurset dekker krav til opplæring for bruk av stillaser. Kurset gir stillasbrukere en god teoretisk og praktisk grunnopplæring i sikker bruk og av stillas.
Vi tilbyr stillas brukerkurs digitalt på Teams. Våre kurs har en teoretisk og en praktisk del der kursdeltakerne gjennomgår alle nødvendige sikkerhetsmomenter ved bruk av det enkelte arbeidsutstyr.
Ved arbeid i høyden hvor det er risiko for å falle ned, skal det alltids settes i gang vernetiltak. Alle som skal arbeide med montering, demontering, endring og kontroll av rullestillas og av systemstillas (2-9 meter), må ha gjennomgått dokumentert sikkerhetsopplæring.