I denne kategorien finner du alle kurs som har med bygg og anlegg å gjøre. Du finner kurs for asbestsanering, avfallshåndtering, fuktkontroll, logistikk, transport, stillas og ventilasjon. Ta kontakt med oss hvis du ikke finner kurset du leter etter, så finner vi det for deg. Vi gjør oppmerksom på at kurset du letter etter kan ligge i andre kategorier. Sikkerhetskurs for kran, truck og anleggsmaskiner finner du ved å følge linken. Etter sikkerhetskursene kan du delta på praktisk opplæring for Lift og kran eller Truck og anleggsmaskiner. Her finner du kurs i Brannsikkerhet og brannvern.
Vi tilbyr stillas brukerkurs digitalt på Teams. Våre kurs har en teoretisk og en praktisk del der kursdeltakerne gjennomgår alle nødvendige sikkerhetsmomenter ved bruk av det enkelte arbeidsutstyr.
Vi tilbyr nettstudium i teknisk design - Arkitektonisk . Praktisk utdanning i teknisk design hvor du lærer å tegne, modellere og visualisere bygg og moderne konstruksjoner innen byggdesign, konseptmodellering og BIM.
Morgendagens produkter fremstilles og testes digitalt. Bli klar for jobb i bygge- og konstruksjonsindustrien med en fremtidsrettet utdanning som lærer deg å designe, validere og behandle modeller av hus og kommersielle bygg.
Praktisk utdanning i teknisk design, hvor du lærer å tegne, modellere og visualisere mekaniske sammenstillinger og konstruksjoner innen DAK, produktdesign og digital prototyping.
Vi tilbyr kurs om ATEX for bedrifter. Med dette kurset vil deltageren få en forståelse av forskriftene som gjennomfører det nye ATEX-direktivene 2014/34/EU og de tilhørende krav. Det vil bli gjennomgått hvilke krav som stilles til utstyrets konstruksjon, samsvarsvurdering og eventuell sertifisering.
Vi tilbyr kurs om EKOM NEK 700 serien for bedrifter. Nasjonal kommunikasjonsmyndighet (NKOM) henviser til relevante standarder: NEK 700 serien i sine forskrifter. Standard-serien brukes også av utbyggere og rådgivende ingeniører som henvisningsdokument for all type infrastruktur i alle typer bygg.
Vi tilbyr kurs i EX grunnleggende som e-læringskurs. Ex grunnleggende er et kurs innen elektriske installasjoner i eksplosjonsfarlige områder. Målet med kurset er at de som skal arbeide i eksplosjonsfarlige områder kan utføre arbeidet på en sikker og god måte.
Vi tilbyr kurs i EX grunnleggende som e-læringskurs på engelsk. Ex grunnleggende er et kurs innen elektriske installasjoner i eksplosjonsfarlige områder. Målet med kurset er at de som skal arbeide i eksplosjonsfarlige områder kan utføre arbeidet på en sikker og god måte.
Vi tilbyr EX grunnleggende repetisjon som e-læringskurs. Ex grunnleggende repetisjon er et kurs innen elektriske installasjoner i eksplosjonsfarlige områder. Målet med kurset er at de som skal arbeide i eksplosjonsfarlige områder kan utføre arbeidet på en sikker og god måte.
Vi tilbyr Ex kurs for portabelt Ex-utstyr som e-læring. Hovedbudskapet i kurset er sikkerhet og bevisstgjøring for personell i farer og utfordringer forbundet med bruk av portabelt utstyr, slik at man sikrer arbeidsplassen.
Vi tilbyr kurs i Ex vedlikehold som e-læringskurs. E-læringskurset er laget for personell som er involvert i å organisere og / eller utføre: planlegging, installasjon, inspeksjon og vedlikehold av Ex utstyr.
Vi tilbyr kurs i Ex vedlikehold repetisjon som e-læringskurs. E-læringskurset er laget for personell som er involvert i å organisere og / eller utføre: planlegging, installasjon, inspeksjon og vedlikehold av Ex utstyr.
Vi tilbyr kurs i Ex vedlikehold repetisjon som e-læringskurs på engelsk. E-læringskurset er laget for personell som er involvert i å organisere og / eller utføre: planlegging, installasjon, inspeksjon og vedlikehold av Ex utstyr.
Vi tilbyr kurs i Exi grunnleggende som e-læringskurs. Dette er et kurs om elektriske installasjoner i potensielt eksplosjonsfarlige områder. Vårt mål er å sørge for at de ansatte er motivert for å jobbe trygt og sikkert. Kurset varer i 5 timer og kursbeviset er gyldig i 5 år.
Vi tilbyr kurs i Exi grunnleggende som e-læringskurs på engelsk. Dette er et kurs om elektriske installasjoner i potensielt eksplosjonsfarlige områder. Vårt mål er å sørge for at de ansatte er motivert for å jobbe trygt og sikkert. Kurset varer i 5 timer og kursbeviset er gyldig i 5 år.
Vi tilbyr kurs i Exi grunnleggende repetisjon som e-læring. Kurset gir deg en grunnleggende forståelse for prinsippene av egensikrede sløyfer (IS) i eksplosjonsfarlige områder. Vårt mål er å sørge for at de ansatte er motivert for å jobbe trygt og sikkert.
Vi tilbyr kurs i Exi grunnleggende repetisjon som e-læring på engelsk. Kurset gir deg en grunnleggende forståelse for prinsippene av egensikrede sløyfer (IS) i eksplosjonsfarlige områder. Vårt mål er å sørge for at de ansatte er motivert for å jobbe trygt og sikkert.
Vi tilbyr kurs om FEL NEK 400 for bedrifter. Læringsmål er kurs i normen NEK 400:2022. Dette kurset kan arrangeres som bedriftsinternt kurs ute hos kunde, eller på bestemte datoer. Kan spesialtilpasset ut ifra kundens ønske av innhold og varighet.
Vi tilbyr kurs om FEL NEK 400 som webinar. Læringsmål er kurs i normen NEK 400:2022.
Vi tilbyr kurs om forskrift om maskiner (FOM) for bedrifter. Kurset er en generell gjennomgang av Forskrift om maskiner (FOM), med noen tilhørende normer. En «rød tråd» gjennom kurset blir risikovurdering. Hva er Forskrift om maskiner (FOM), og hvordan virker den.
Vi tilbyr kurs om FSE for instruert personell som e-læring. Dette kurset er beregnet for drift og vedlikeholdspersonell, med eller uten elektrobakgrunn. Hensikten er å gi grunnleggende kjennskap om hvilke faremomenter det er ved arbeid i et elektrisk anlegg og forebygging av ulykker.
Vi tilbyr kurs om FSE høy og lavspenning industri som e-læring. Dette kurset tilfredsstiller kravet satt i § 7 i Forskrift om sikkerhet ved arbeid i og drift av elektriske anlegg - FSE, til at relevant personell skal gis årlig opplæring og instruksjon innen FSE.
Vi tilbyr kurs om FSE høy og lavspenning industri som e-læring på engelsk. Dette kurset tilfredsstiller kravet satt i § 7 i Forskrift om sikkerhet ved arbeid i og drift av elektriske anlegg - FSE, til at relevant personell skal gis årlig opplæring og instruksjon innen FSE.
Vi tilbyr kurs om FSE høyspenning industri som e-læring. Kurset tilfredsstiller kravet satt i § 7 i ”Forskrift om sikkerhet ved arbeid i og drift av elektriske anlegg - FSE”, at relevant personell skal gis årlig opplæring og instruksjon innen FSE.
Vi tilbyr kurs om FSE høyspenning industri som e-læring på engelsk. Kurset tilfredsstiller kravet satt i § 7 i ”Forskrift om sikkerhet ved arbeid i og drift av elektriske anlegg - FSE”, at relevant personell skal gis årlig opplæring og instruksjon innen FSE.
Vi tilbyr kurs om FSE lavspenning industri som e-læring. Dette kurset tilfredsstiller kravet satt i § 7 i Forskrift om sikkerhet ved arbeid i og drift av elektriske anlegg - FSE, til at relevant personell skal gis årlig opplæring og instruksjon innen FSE.
Vi tilbyr kurs om FSE lavspenning industri som e-læring på engelsk. Dette kurset tilfredsstiller kravet satt i § 7 i Forskrift om sikkerhet ved arbeid i og drift av elektriske anlegg - FSE, til at relevant personell skal gis årlig opplæring og instruksjon innen FSE.
Vi tilbyr bedriftsinternt kurs om førstehjelp for elektropersonell. Førstehjelpskurset er for alle som arbeider med elektriske installasjoner og anlegg. Her gjennomgås kravene som settes til nødvendig kompetanse innenfor førstehjelp.
Vi tilbyr kurs om førstehjelp som e-læring. Vår anerkjente kursinstruktør Arne Schau har kjørt ambulansebil i hele sitt yrkesaktive liv med bred erfaring fra ulykkessteder. I dette kurset forteller han på en god måte hva vi bør gjøre og hvordan det kan gjøres.
Vi tilbyr kurs i Ex vedlikehold som e-læringskurs på engelsk. E-læringskurset er laget for personell som er involvert i å organisere og / eller utføre: planlegging, installasjon, inspeksjon og vedlikehold av Ex utstyr.
Vi tilbyr kurs om mekanisk Ex som e-læring. Målsettingen med kurset er å motivere den ansatte til å jobbe trygt og sikkert ved å gi relevant kompetanse. Kurset vil gi an grunnleggende innføring i begrepet mekanisk Ex beskyttelse og vil derfor hjelpe den enkelte å finne potensielle tennkilder.
Vi tilbyr webinar om NEK 400 Hvilke forskrift / standard gjelder ved «endringer» i eksisterende anlegg. Hva er forskjellen på utvidelse, endring og nyinstallasjon? F.eks. ved rehabilitering / ombygning av kjøkken, bad, stue, utskifting av sikringsskap etc.
Vi tilbyr kurs om NEK 400 jording som webinar. Hvorfor jorder vi, er det kun for personbeskyttelse, eller skal vi også ta høyde for overspenninger og støy? I hvilket omfang skal vi jorde, er det forskjellige krav i IT- og TN-system?
Vi tilbyr e-læringskurs om NEK 400 landbruk. Målet med kurset er først og fremst å bidra til økt brannsikkerhet veksthus og driftsbygninger i landbruket. Årlig registreres rundt 300 større branner i landbruket, og det anslås at verdier for nær en halv milliard kroner går tapt i disse brannene.
Vi tilbyr kurs om NEK 400: 2022: nyheter revidert norm som webinar. Kurset gir deg en gjennomgang på hva som er nytt i NEK 400:2022. Kurset er praktisk rettet med eksempler. Du vil også få en enkel innføring i hvordan FEL og NEK 400 virker.
Vi tilbyr webinar om NEK 400-7-712 installasjon av solenergisystemer. På dette kurset vil du møte Jørn Erik Andersen som instruktør. Jørn Erik har lang erfaring fra elektrofaget som kursholder, rådgiver, takstmann og medlem av standardiseringskomiteer. Han er en svært dyktig instruktør.
Vi tilbyr NEK 405-1 termografikurs som webinar. Målsetningen med kurset er at de som deltar skal lære å utføre termografering i elektriske anlegg på en tilfredsstillende måte og samtidig forberede dem best mulig til å bestå eksamen.
Vi tilbyr kurs om NEK 405-2 el-kontroll bolig som webinar. Etter gjennomført kurs skal deltakerne kunne foreta en kontroll av eksisterende installasjoner i en bolig iht. kravene og anbefalingene i NEK405-2 Brannforebyggende el-kontroll bolig.
Vi tilbyr webinar om NEK 405-2-3 teknisk tilstandsvurdering av elektriske anlegg i bolig (helårs- og fritidsbolig) ved avhending. NEK EN 405-2-3 er laget av NK219. Det er en nasjonal standard som er en del av standardserien NEK 405 Kompetanse for kontrollforetak og personell.
Vi tilbyr brukerkurs for stillas som nettkurs. Brukerkurs stillas gir dokumentert opplæring i henhold til forskrift om utførelse av arbeid § 17-5. Denne bestemmelsen sier at alle som bruker stillas skal ha fått opplæring i bruk.
Vi tilbyr fallsikringskurs som nettkurs. Dette fallsikringskurset gir innsikt i relevante lover og regler ved arbeid i høyden. Det gir informasjon om ulike typer fallsikring, samt om bruk og vedlikehold av ulike typer fallsikringsutstyr.
Vi tilbyr informasjonskurs asbest. Kurset lærer deg om asbest, om historikken og farene knyttet til materialet, hvor vi finner asbest og hvordan man kan identifisere asbestholdige produkter.
FSE for instruert personell tilfredstiller kravene i FSE Forskriften. I denne forskriften (Forskrift om sikkerhet ved arbeid i og drift av elektriske anlegg) stilles det krav til nødvendig opplæring av personell som arbeider og drifter elektriske anlegg.
Stillaskurs 2-5 m ihht. kravene i forskrift om utførelse av arbeid, bruk av arbeidsutstyr og tilhørende tekniske krav, kapittel 17. §17-2. Krav til opplæring, demontering, endring og kontroll av stillas med øverste stillasgulv fra 2 meter og inntil 5 meter.
Stillaskurs 2-9 m ihht. kravene i forskrift om utførelse av arbeid, bruk av arbeidsutstyr og tilhørende tekniske krav, kapittel 17. §17-3. Alle som skal bruke, bygge, demontere eller kontrollere stillas over 2 m (plattformhøyde) må dokumentere teoretisk og praktisk opplæring.
Vi tilbyr kvalitetssikret interaktivt stillasmontørkurs. Kurset dekker den teoretiske delen som kreves for å bli stillasmontør ihht. forskrift om utførelse av arbeid § 17-4. Kursene som du finner online, er effektive, av høy standard, praktiske og fleksible.
Vi tilbyr nettkurs som brannsikringsmontør passiv brannsikring - grunnkurs. Veien til dokumentert kompetanse. Brannfaglig fellesorganisasjon tilbyr montører innen passiv brannsikring faglig kompetanseheving ved å legge til rette for en personellsertifisering i faget.
Vi tilbyr nettkurs som brannsikringsmontør passiv brannsikring - spesialisering. Veien til dokumentert kompetanse. Brannfaglig fellesorganisasjon tilbyr montører innen passiv brannsikring faglig kompetanseheving ved å legge til rette for en personellsertifisering i faget.
Temakurset gir det en oversikt over prinsipper og gradering av innvendige skiller i tavler (Form). Kurset beskriver også utførelsen av de forskjellige formkravene, behovsvurdering og typiske anvendelsesområder.
Vi tilbyr kurs i FSE Lav og høyspenning med førstehjelp for elektrobransjen som e-læring. Sikkerhetsforskriften stiller krav til bedrifter om at det må gis nødvendig opplæring av personell innen FSE (Forskrift om sikkerhet ved arbeid i og drift av elektriske anlegg).
Vi tilbyr kurs i FSE lavspenning med førstehjelp for elektrobransjen som e-læring. Sikkerhetsforskriften stiller krav til bedrifter om at det må gis nødvendig opplæring av personell innen FSE (Forskrift om sikkerhet ved arbeid i og drift av elektriske anlegg).
Vi tilbyr HMS-kurs for ledere i bygg- og anleggsbransjen som e-læring. Obligatorisk HMS-opplæring for ledere i henhold til Arbeidsmiljøloven §3-5: Arbeidsgivers plikt til å gjennomgå opplæring i helse-, miljø- og sikkerhetsarbeid.
Vi tilbyr koordinatorskolen som nettbasert undervisning. Kurset gir en helhetlig forståelse av hva som er nødvendig kunnskap og erfaring for å ivareta koordinatorrollen på en god og hensiktsmessig måte.
Vi tilbyr nettbasert temakurs om kvalifikasjonskrav for arbeid i installerte tavler og EX-tavler. I løpet av ca. 2 timer gir temakurset en oversikt over kvalifikasjonskrav og ansvarsforhold ved arbeid i installerte tavler og bygging av de forskjellige kapslingstyper som anvendes i Ex-soner.
Vi tilbyr nettbasert temakurs om maskininstallasjoner i næringsbygg- regelverk og fallgruver. I dette temakurset ser vi på regelverk og fallgruver og maskinforskriftens innvirkninger på maskininstallasjoner i næringsbygg.
Vi tilbyr nettkurs om mineralittpuss - egenskaper og reparasjon. Edelpussen kjent som mineralittpuss, var en svært vanlig sluttbehandling på murbygg i Norge i perioden 1900-1970. Mange private, offentlige, og monumentale bygg har fasader med denne vakre og holdbare pusstypen.
Vi er inne i en tid hvor det skjer mye som får stor betydning for den eksisterende bygningsmasse. Stikkord som klimaendring og klimaavtale, sirkulær økonomi mm. EU besluttet i 2018 at de skal oppgradere 35 millioner bygninger i perioden 2020 – 2030.
Vi tilbyr temakurs om aktuelle problemstillinger i NEK EN 60 204 for maskin- og tavlebyggere som interaktivt nettkurs. I dette temakurset gjennomgår vi normen som i sin helhet benyttes ved konstruksjon, endring og ombygging av maskiner.
Tavleforeningen tilbyr et nytt og revidert opplæringsprogram for tavlemontører. Nye Tavleskolen Modul 1 og 2 er basert på læreboka «Tavlemontøren» som har innhold og omfang i samsvar med kompetansebeskrivelse og læreplan for tavlemontøryrket.
Vi tilbyr kurs i tavleskolen modul 2 som nettbasert undervisning. I dette 2-dagers nettkurset vil du få innføring i nødvendig kompetanse om tavlemontøryrket, tavlemarkedet og tavleprodusentenes rolle.
Vi tilbyr tavlestandarden – NEK 439 - nettkurs. Tavleproduksjon krever inngående kjennskap til tavlestandarden NEK 439. NEK 439-serien skal legges til grunn for all produksjon av elektrotavler til bygg, industri og maskinanlegg.
Vi tilbyr temakurs om når pumpe- og tetningssystemet ditt betyr noe som nettbasert undervisning. Målsettingen er å gi deltakerne kunnskap og forståelse av deres pumpe og tetningssystem slik at de kan gjøre nødvendige tiltak for å redusere uventede stopp og kostnader.
Vi tilbyr kurs Temakurs: Bevaringsverdige bygg – Innføring i vernebestemmelser og kulturminneverdier. Kulturminner er verdier for både publikum og eiere, men de kan også være utfordrende å forvalte på en god måte.
Vi tilbyr temakurs om tavledokumentasjon og tavleløsninger ved en eller flere strømkilder iht. NEK 400:2022 som interaktivt nettkurs. I dette to timer temakurset gis det en 10-punkts oversikt over relevant tavledokumentasjon.
Anleggseiere har selv ansvar for vedlikehold av tavler i egne anlegg. Da vedlikehold ofte forsømmes, skyldes dette ofte mangel på informasjon og kunnskap om vedlikeholdsbehovet for sikker drift over tid.
Du vil lære viktigheten av å kartlegge en systematisk tilstand på bygg og vil øke din kompetanse og forståelse, samt se nytteverdien i å bruke NS 3424 som verktøy. Dette er trinn 1 av 2 uavhengige 4-timers temakurs.
Vi tilbyr nettkurs om tilsyn og vurdering av el-tavler. I dette 2-dagers nettkurset vil du få innføring i nødvendig tilleggskompetanse for en særskilt vurdering av tilstandsgraden i tavler på bakgrunn av tavlenes regelverk, behovet for sikkerhet og aktuell betjeningskategori.
Vi tilbyr kurs i UPS - teknologi, regelverk og praktiske løsninger som interaktivt nettkurs. I dette dagskurset ser vi nærmere på UPS - Uninterruptible Power Supply - og du får oppklarende kunnskap om statiske UPS’ er.
Kulturminner er verdier for både publikum og eiere, men de kan også være utfordrende å utvikle på en god måte. I dette kurset vil vi formidle hva som skal til for å sikre prosesser i prosjektteamet og mot vernemyndighetene som utløser merverdiene.
Vi tilbyr kurs om verifikasjon og dokumentasjon av el-tavler som interaktivt nettkurs. I dette nettkurset vil du øke din kompetanse og forståelse, og se nytteverdien i tavlenormen NEK 439 som verktøy.
Vi tilbyr ESD Kurs / opplæring for bedrifter. Våre kurs er praktisk rettede kurs for elektronikkbransjen. Vi stiller med kvalifiserte instruktører og alt nødvendig kursmateriell og verktøy på alle kurs.
Vi tilbyr ESD Sertifisering/Kordinator for bedrifter. Våre kurs er praktisk rettede kurs for elektronikkbransjen. Vi stiller med kvalifiserte instruktører og alt nødvendig kursmateriell og verktøy på alle kurs.
Vi tilbyr kurs i IPC 7711 & 7721 CIS Certified IPC Specialist for bedrifter. Våre kurs er praktisk rettede kurs for elektronikkbransjen. Vi stiller med kvalifiserte instruktører og alt nødvendig kursmateriell og verktøy på alle kurs.
Våre kurs er praktisk rettede kurs for elektronikkbransjen. Vi stiller med kvalifiserte instruktører og alt nødvendig kursmateriell og verktøy på alle kurs. Certifikat: Passing the examination, IPC certificate will be handed out together with the training materials.
Vi tilbyr IPC J-STD-001 CIS Certified IPC Specialist - Bedriftsinternt. Våre kurs er praktisk rettede kurs for elektronikkbransjen. Vi stiller med kvalifiserte instruktører og alt nødvendig kursmateriell og verktøy på alle kurs.
Vi tilby opplæring i IPC J-STD-001 CIT Certified IPC Trainer for bedrifter. Våre kurs er praktisk rettede kurs for elektronikkbransjen. Vi stiller med kvalifiserte instruktører og alt nødvendig kursmateriell og verktøy på alle kurs.
Vi tilbyr kurs i IPC/WHMA-A-620 CIS Certified IPC Specialist for bedrifter. Våre kurs er praktisk rettede kurs for elektronikkbransjen. Vi stiller med kvalifiserte instruktører og alt nødvendig kursmateriell og verktøy på alle kurs.
Vi tilbyr kurs i IPC/WHMA-A-620 CIT Certified IPC Trainer for bedrifter. Våre kurs er praktisk rettede kurs for elektronikkbransjen. Vi stiller med kvalifiserte instruktører og alt nødvendig kursmateriell og verktøy på alle kurs.
Vi tilbyr kurs i IPC-A-600 CIS Certified IPC Specialist for bedrifter. Våre kurs er praktisk rettede kurs for elektronikkbransjen. Vi stiller med kvalifiserte instruktører og alt nødvendig kursmateriell og verktøy på alle kurs.
Vi tilbyr kurs i IPC-A-600 CIT Certified IPC Trainer for bedrifter. Våre kurs er praktisk rettede kurs for elektronikkbransjen. Vi stiller med kvalifiserte instruktører og alt nødvendig kursmateriell og verktøy på alle kurs.
Vi tilbyr kurs i IPC-A-610 CIS Certified IPC Specialist for bedrifter. Våre kurs er praktisk rettede kurs for elektronikkbransjen. Vi stiller med kvalifiserte instruktører og alt nødvendig kursmateriell og verktøy på alle kurs.
Vi tilbyr kurs i IPC-A-610 CIT Certified IPC Trainer - Bedrifter. Våre kurs er praktisk rettede kurs for elektronikkbransjen. Vi stiller med kvalifiserte instruktører og alt nødvendig kursmateriell og verktøy på alle kurs.
Vi tilbyr kurs i Myklodding HMT Grunnkurs for bedrifter. Våre kurs er praktisk rettede kurs for elektronikkbransjen. Vi stiller med kvalifiserte instruktører og alt nødvendig kursmateriell og verktøy på alle kurs.
Vi tilbyr kurs i Myklodding HMT resertifisering for bedrifter. Våre kurs er praktisk rettede kurs for elektronikkbransjen. Vi stiller med kvalifiserte instruktører og alt nødvendig kursmateriell og verktøy på alle kurs.
Vi tilbyr kurs i Myklodding HMT Sertifisering (blyfritt / tinn) for bedrifter. Våre kurs er praktisk rettede kurs for elektronikkbransjen.Vi stiller med kvalifiserte instruktører og alt nødvendig kursmateriell og verktøy på alle kurs.
Vi tilby opplæring i pressterminering for Bedrifter. Våre kurs er praktisk rettede kurs for elektronikkbransjen. Vi stiller med kvalifiserte instruktører og alt nødvendig kursmateriell og verktøy på alle kurs.
Vi tilbyr kurs i SMD (Surface mounted device) Sertifisering for bedrifter. Våre kurs er praktisk rettede kurs for elektronikkbransjen. Vi stiller med kvalifiserte instruktører og alt nødvendig kursmateriell og verktøy på alle kurs.
Vi tilbyr kurs i SMD resertifisering for bedrifter. Våre kurs er praktisk rettede kurs for elektronikkbransjen. Vi stiller med kvalifiserte instruktører og alt nødvendig kursmateriell og verktøy på alle kurs.
Vi tilbyr arbeidsvarsling kurs 1 som fjernundervisning. Fjernundervisningsløsningen må ikke forveksles med Skype eller ulike webinarløsninger. Dette er en fullblods løsning med interaksjon mellom kursdeltakere og instruktør, strømmet i full HD-kvalitet fra et av våre studioer.
Vi tilbyr arbeidsvarsling kurs 1 som fjernundervisning engelsk. Fjernundervisningsløsningen må ikke forveksles med Skype eller ulike webinarløsninger. Dette er en fullblods løsning med interaksjon mellom kursdeltakere og instruktør, strømmet i full HD-kvalitet fra et av våre studioer.
Vi tilbyr arbeidsvarsling kurs 1 som fjernundervisning på kveldstid. Fjernundervisningsløsningen må ikke forveksles med Skype eller ulike webinarløsninger. Dette er en fullblods løsning med interaksjon mellom kursdeltakere og instruktør, strømmet i full HD-kvalitet fra et av våre studioer.
Vi tilbyr arbeidsvarsling kurs 1 (Arbeid på vei 1) for bedrifter. Kurset gir deg grunnleggende teoretisk kunnskap og forståelse for egen og andres sikkerhet ved arbeid på eller ved vei, og de hensyn som skal tas.
Vi tilbyr arbeidsvarsling kurs 2 som fjernundervisning. Fjernundervisningsløsningen må ikke forveksles med Skype eller diverse webinar løsninger. Dette er en fullblods løsning med interaksjon fra kursdeltaker som strømmes i full HD kvalitet fra et av våre studioer.
Vi tilbyr arbeidsvarsling kurs 2 for bedrifter. Kurset gir deg som ansvarshavende den teoretiske plattformen som anses nødvendig for å kunne fylle din rolle som ansvarshavende på en betryggende måte. Kurset gir deg kompetanse og sertifikat i Arbeid på vei 2.
Vi tilbyr arbeidsvarsling kurs 3 for bedrifter. Kurset gir deg nødvendig teoretisk og praktisk opplæring og grunnleggende kjennskap til de krav skiltmyndigheten setter til de som skal utføre manuell trafikkdirigering på riks- og fylkesveger.
Vi tilbyr fallsikringskurs med teoretisk og praktisk opplæring for bedrifter. Etter endt kurs er du ferdig kvalifisert med kompetansebevis, og dermed klar for å bruke og håndtere fallsikringsutstyr. Fallsikring er personlig verneutstyr som skal forhindre fall til et lavere nivå.
Vi tilbyr nettbasert fallsikringskurs. Før man benytter fallsikringsutstyr skal man ha gjennomført praktisk og teoretisk opplæring i sikker og korrekt bruk. Brukeren skal ha kjennskap til oppbygging, betjening, bruksegenskaper, bruksområder, vedlikehold og kontroll.
Vi tilbyr nettbasert kurs om FSE lavspenning. Elektrofagfolk og alle andre som utfører drifts- og vedlikeholdsoppgaver på elektriske anlegg - eksempelvis instruert personell - er pålagt å gjennomføre FSE-opplæring minimum hver 12. måned.
Vi tilbyr kurs om FSE sikkerhet ved arbeid i elektriske anlegg som fjernundervisning. Fjernundervisning må ikke forveksles med Skype eller ulike webinarløsninger. Dette er en fullblods løsning med interaksjon mellom instruktør og kursdeltakere, strømmet i full HD-kvalitet fra et av våre studioer.
Vi tilbyr nettbasert stillasbrukerkurs. Alle som skal bruke stillas i jobb må ha dokumentert sikkerhetsopplæring i bruk av stillas. Kurset gir en grunnleggende innføring i sikker og korrekt bruk, samt kunnskap om ulike stillasers oppbygging, ulike komponenter, beregning og belastning.
Vi tilbyr nettbasert stillasbyggerkurs opp til 9 meter med fallsikring. Ved gjennomført teorikurs på nett må det gjennomføres 15 timers praksis før stillasbyggesertifikat kan utstedes. Det skal også gjennomføres praktisk opplæring i bruk av fallsikringsutstyr.
Vi tilbyr kurs i stillasbygging 5 - 9 meter plattformhøyde for bedrifter. Kurset gir innsikt i relevante lover og regler ved arbeid i høyden. Det gir informasjon om ulike typer stillas, montering / demontering, lover og forskrifter, beregninger og bruk av personlig verneutstyr (fallsikringsutstyr).
Mange sykehus krever at elektrikerne de bruker innehar kompetanse på elektriske installasjoner i medisinske områder. Kursdeltagerne skal få en oversikt over hvilke normkrav de må forholde seg til, så de kan gi oppdragsgiver den anlegget han ønsker og forventer.
Vi tilbyr kurs i FSE for høyspentmontører - bedriftsinternt. Ikess har utviklet et FSE kurs som tilfredsstiller myndighetenes krav til sikkerhetsopplæring beskrevet i FSE forskriften og NEK EN 50110.
Kurset vil være med på å tilfredsstille myndighetenes minstekrav for den som skal betjene sikringer og motorvern, så de kan gjøre dette på en sikkerhetsmessig forsvarlig måte. Kurset vil være med på å oppfylle bedriftens ansvar om sikkerhetsopplæring for de ansatte.
Målet er å øke førstehjelpskompetansen ved strømskader, slik at du vet hvordan du skal opptre i en ulykkessituasjon og dermed gir en nødvendig førstehjelpsberedskap for personell som jobber med elektriske anlegg.
Vi tilbyr IK-Elektro kurs - Bedriftsinternt. Kurset gir el-kontrollører økt trygghet og effektivitet i en krevende hverdag, gjennom å se på faktiske avvik i elektriske anlegg, hvordan disse bør defineres i forhold til anvendt norm og forskrift og hvordan de bør klassifiseres.
Vi tilbyr kurs i jordingssystemer og feilproblematikk - Bedriftsinternt. Er det noe alle vet, så er det at jording er viktig i alle typer nettsystemer. Men det er ofte svært forskjellige oppfatning av hva som skal jordes, hvor ofte man skal utjevne og hvorfor.
Mange ønsker seg et kurs der normens definisjoner forklares på en enkel og lettfattelig måte, med praktisk tilnærming, samtidig som man ivaretar kravene til en verifikasjon. Dette kurset holdes bedriftsinternt og kan skreddersys til din bedrift.
Målet med kurset er å gi deltagerne den innsikten som er nødvendig for å forstå hva elektrofagmannen må ta høyde for, så det elektriske anlegget oppnår forskriftsmessig person, brann og driftssikkerhet, enten man til daglig bruker et dataprogram eller manuelt beregner ute på arbeidsstedet.
Vi tilbyr kurs i NEK 400:2022 for bedrifter. Bli oppdatert på de viktigste endringene som trår i kraft 1.7.2022, og få vist hvilke praktiske konsekvenser endringene får og hvordan disse kan etterleves.
Vi tilbyr dagskurs i NEK 400:2022 for bedrifter. Bli oppdatert på de viktigste endringene som trår i kraft 1.7.2022, og få vist hvilke praktiske konsekvenser endringene får og hvordan disse kan etterleves.