I denne kategorien finner du alle kurs som har med bygg og anlegg å gjøre. Du finner kurs for asbestsanering, avfallshåndtering, fuktkontroll, logistikk, transport, stillas og ventilasjon. Ta kontakt med oss hvis du ikke finner kurset du leter etter, så finner vi det for deg. Vi gjør oppmerksom på at kurset du letter etter kan ligge i andre kategorier. Sikkerhetskurs for kran, truck og anleggsmaskiner finner du ved å følge linken. Etter sikkerhetskursene kan du delta på praktisk opplæring for Lift og kran eller Truck og anleggsmaskiner. Her finner du kurs i Brannsikkerhet og brannvern.
Vi tilbyr kurs i arbeidsvarsling 1 - Microsoft Teams. Formålet med opplæringen er å gi deltakerne grunnleggende kunnskap og forståelse for egen og andres sikkerhet ved arbeid på eller ved veg, og de hensyn som skal tas.
Vi tilbyr kurs i arbeidsvarsling 2 - TEAMS. Formålet med opplæringen er å gi deltakerne den teoretiske plattformen som anses nødvendig for å kunne fylle sin rolle som ansvarshavende på en betryggende måte.
Vi tilbyr arbeidsvarsling kurs 1. Arbeidsvarsling kurs 1 er opplæring som gir deg kunnskap om hvordan man skal skilte og sikre arbeidsområder langs veiene for å ivareta sikkerheten til både arbeidere og trafikanter.
Vi tilbyr arbeidsvarsling kurs 1 som webinar. Arbeidsvarsling kurs 1 er opplæring som gir deg kunnskap om hvordan man skal skilte og sikre arbeidsområder langs veiene for å ivareta sikkerheten til både arbeidere og trafikanter.
Vi tilbyr arbeidsvarsling kurs 2 som webinar. Dette kurset er lovpålagt for de som planlegger og er ansvarlige for arbeidet, og som har ansvaret for søknader til kommunen / statens vegvesen. Ansatte som fyller rollen som ansvarshavende for arbeidsvarsling.
Vi tilbyr FSE-kurs og førstehjelp for bedrifter. "Forskrift om sikkerhet ved arbeid i og drift av elektriske anlegg FSE". Dette kurset fokuserer på arbeid i lav eller høyspenningsanlegg på land. Det tar for seg både sikkerhetstiltak som er spesifikke for lavspenningsanlegg og el-sikkerhet generelt.
Vi tilbyr repetisjonskurs om FSE og førstehjelp for bedrifter. "Forskrift om sikkerhet ved arbeid i og drift av elektriske anlegg - FSE". Dette kurset fokuserer på arbeid i lav eller høyspenningsanlegg på land.
Vi tilbyr stillasbrukerkurs for bedrifter. Kurset gir stillasbrukere en god teoretisk grunnopplæring i sikker bruk og egenkontroll av stillas. Opplæringen skal gi elevene god innsikt i prinsippene rundt konstruksjon, virkemåte, vedlikehold og bruk, slik at uhell og ulykker unngås.
Vi tilbyr stillasbrukerkurs for bedrifter på engelsk. Kurset gir stillasbrukere en god teoretisk grunnopplæring i sikker bruk og egenkontroll av stillas. Opplæringen skal gi elevene god innsikt i prinsippene rundt konstruksjon, virkemåte, vedlikehold og bruk, slik at uhell og ulykker unngås.
Vi tilbyr arbeidsvarsling kurs 1 for bedrifter. Formålet er å gi kursdeltakerne en grunnleggende kunnskap og forståelse for egen og andres sikkerhet: kunnskap om de formelle prosedyrer før arbeidet starter og under arbeidets gang.
Vi tilbyr arbeidsvarsling kurs 2 for bedrifter. Formålet er å gi kursdeltakerne en teoretisk tyngde for å sikre arbeidet i forkant på en lovlig og hensiktsmessig måte. Det er betryggende for alle enten det gjelder de ansvarlige, ansatte på stedet eller andre som berøres av arbeid på offentlig grunn.
Vi tilbyr arbeidsvarsling kurs 3 for bedrifter. Alle som skal foreta manuell trafikkdirigering av trafikk, skal ha gjennomgått kurs 3 i arbeidsvarsling. Kurset avsluttes med en praktisk øvelse og dette foregår på en trafikkert veg etter en godkjent arbeidsvarslingsplan fra skiltmyndigheten.
Vi tilbyr onlinekurs som driftsinspektør NS-415 - nivå 1 BU. Kurset passer for inspektører, seniorinspektører, inspeksjonsplanleggere, QA/QC-personell, samt andre som jobber med driftsinspeksjon som har behov for dokumenterbar formell kompetanse som ´Driftsinspektør nivå 1´.
Vi tilbyr onlinekurs som driftsinspektør NS-415 - nivå 2 BU. Kurset passer for inspektører, seniorinspektører, inspeksjonsplanleggere, QA/QC-personell, samt andre som jobber med driftsinspeksjon som har behov for dokumenterbar formell kompetanse som ´Driftsinspektør nivå 2´.
Vi tilbyr nå e-læring med abonnement som en del av vår kursing og opplæring innen Magnetpulvertesting (MT). Magnetpulvermetoden (MT) er en NDT-metode som benyttes både under og etter fremstillingsprosessen på eksempelvis stålkonstruksjoner og til drift og vedlikeholds-inspeksjon.
Vi tilbyr NDT innføringskurs som e-læring. Kurset som gir en grunnleggende innføring i NDT-metodene MT, PT, ET, RT og UT. Kurset tar ca. 4 timer å gjennomføre, avhengig av hvor fort du jobber deg gjennom modulene.
Vi tilbyr oppfriskningskurs i NDT som e-læring med abonnement. NDT (Non Destructive Testing) er kritisk ift. kvalitetssikring av materialer og sveisede produkter. Kurset gir grundig innføring for NDT-teknikere, ingeniører og prosjektledere.
Vi tilbyr kurs i RT - filmbedømmelse som e-læring med abonnement. Ønsker du å lære mer om bedømmelse av radiografisk film? Vårt e-kurs omfatter fagteori og bedømmelse av 40 radiografiske filmer med tilhørende fasit.
Vi tilbyr kurs i NDT refresh - synsprøvekurs som e-læring. For personer med ansvar for den årlige synsprøven av NDT-personell i en NDT-bedrift tilbyr vi kurset «Synsprøve for NDT-personell i henhold til ISO18490».
Vi tilbyr nå e-læring som en del av vår opplæring innen Virvelstrømtesting/Eddy Current (ET). Virvelstrømsmetoden (ET) er den mest benyttede inspeksjonsmetoden innen flyindustrien, men også i offshore sektoren har metoden fått innpass.
Treindustriens Tekniske Forening har gjennom vår broderforening i Sverige, STTF, fått tilgang til 20 undervisningsfilmer for trelast-industrien. Filmene er meget relevante for nyrekrutterte og alle i bedriften.
Vi tilbyr arbeidsvarsling kurs 1 på Teams. Formålet med opplæringen er å gi deltakerne grunnleggende kunnskap og forståelse for egen og andres sikkerhet ved arbeid på eller ved veg, og de hensyn som skal tas.
Vi tilbyr arbeidsvarsling kurs 1 for bedrifter. Formålet med opplæringen er å gi deltakerne grunnleggende kunnskap og forståelse for egen og andres sikkerhet ved arbeid på eller ved veg, og de hensyn som skal tas.
Vi tilbyr arbeidsvarsling kurs 2 for bedrifter. Formålet med opplæringen er å gi deltakerne den teoretiske plattformen som anses nødvendig for å kunne fylle sin rolle som ansvarshavende på en betryggende måte.
Vi tilbyr arbeidsvarsling kurs 3 for bedrifter. Formålet med opplæringen er å gi deltakerne grunnleggende kjennskap til de krav skiltmyndigheten setter til de som skal utføre manuell trafikkdirigering på riks- og fylkesveger.
Mange sykehus krever at elektrikerne de bruker innehar kompetanse på elektriske installasjoner i medisinske områder. Kursdeltagerne skal få en oversikt over hvilke normkrav de må forholde seg til, så de kan gi oppdragsgiver den anlegget han ønsker og forventer.
Vi tilbyr kurs i FSE for høyspentmontører - bedriftsinternt. Ikess har utviklet et FSE kurs som tilfredsstiller myndighetenes krav til sikkerhetsopplæring beskrevet i FSE forskriften og NEK EN 50110.
Kurset vil være med på å tilfredsstille myndighetenes minstekrav for den som skal betjene sikringer og motorvern, så de kan gjøre dette på en sikkerhetsmessig forsvarlig måte. Kurset vil være med på å oppfylle bedriftens ansvar om sikkerhetsopplæring for de ansatte.
Målet er å øke førstehjelpskompetansen ved strømskader, slik at du vet hvordan du skal opptre i en ulykkessituasjon og dermed gir en nødvendig førstehjelpsberedskap for personell som jobber med elektriske anlegg.
Vi tilbyr IK-Elektro kurs - Bedriftsinternt. Kurset gir el-kontrollører økt trygghet og effektivitet i en krevende hverdag, gjennom å se på faktiske avvik i elektriske anlegg, hvordan disse bør defineres i forhold til anvendt norm og forskrift og hvordan de bør klassifiseres.
Vi tilbyr kurs i jordingssystemer og feilproblematikk - Bedriftsinternt. Er det noe alle vet, så er det at jording er viktig i alle typer nettsystemer. Men det er ofte svært forskjellige oppfatning av hva som skal jordes, hvor ofte man skal utjevne og hvorfor.
Mange ønsker seg et kurs der normens definisjoner forklares på en enkel og lettfattelig måte, med praktisk tilnærming, samtidig som man ivaretar kravene til en verifikasjon. Dette kurset holdes bedriftsinternt og kan skreddersys til din bedrift.
Målet med kurset er å gi deltagerne den innsikten som er nødvendig for å forstå hva elektrofagmannen må ta høyde for, så det elektriske anlegget oppnår forskriftsmessig person, brann og driftssikkerhet, enten man til daglig bruker et dataprogram eller manuelt beregner ute på arbeidsstedet.
Vi tilbyr kurs i NEK 400:2022 for bedrifter. Bli oppdatert på de viktigste endringene som trår i kraft 1.7.2022, og få vist hvilke praktiske konsekvenser endringene får og hvordan disse kan etterleves.
Vi tilbyr dagskurs i NEK 400:2022 for bedrifter. Bli oppdatert på de viktigste endringene som trår i kraft 1.7.2022, og få vist hvilke praktiske konsekvenser endringene får og hvordan disse kan etterleves.
Skal en virksomhet rive, sanere eller på annen måte håndtere asbest kreves det tillatelse av arbeidstilsynet. Dette kurset gir deg den kompetansen som kreves og ved godkjent kurs hos oss blir deltakerne registrert i Sentralregisteret som utsteder kompetansebevis.
Vi tilbyr Asbestkurs (utvendig og innvendig sanering). Kurset er rettet mot og relevant for alle som skal arbeide med eller sanere asbest, og de som kan komme i kontakt med asbestholdig materiale. Opplæringen skal foretas av kompetente personer.
Vi tilbyr kjennskapskurs asbest. Kjennskapskurs i Asbest er for de yrkesgruppene og individer som kan komme i kontakt med asbestholdig materiale. Kunnskap om asbest, hvor man finner det og kjennskap til hvilke forhåndsregler å ta ved funn av asbest kan redde liv.
Vi tilbyr oppdateringskurs asbest. Oppdateringskurs er relevant for deg som allerede har kurs i asbestsanering. Oppdateringskurs bør gis hvert tredje år for å sørge for at arbeidstakernes kunnskaper holdes ved like og oppdateres.
Vi tilbyr oppdateringskurs asbest på teams. Oppdateringskurs er relevant for deg som allerede har kurs i asbestsanering. Oppdateringskurs bør gis hvert tredje år for å sørge for at arbeidstakernes kunnskaper holdes ved like og oppdateres.