I denne kategorien finner du alle kurs som har med bygg og anlegg å gjøre. Du finner kurs for asbestsanering, avfallshåndtering, fuktkontroll, logistikk, transport, stillas og ventilasjon. Ta kontakt med oss hvis du ikke finner kurset du leter etter, så finner vi det for deg. Vi gjør oppmerksom på at kurset du letter etter kan ligge i andre kategorier. Sikkerhetskurs for kran, truck og anleggsmaskiner finner du ved å følge linken. Etter sikkerhetskursene kan du delta på praktisk opplæring for Lift og kran eller Truck og anleggsmaskiner. Her finner du kurs i Brannsikkerhet og brannvern.
Vi tilbyr arbeidsvarsling på kurs 1. Alle som jevnlig utfører arbeid på eller ved veg, må ha kurs 1 (6 timer). Bestått kurs 1 gjelder i 5 år. Etter 5 år kreves nytt kurs. Våre kursholdere er godkjente av Vegdirektoratet, noe som er et krav for å kunne fungere som kursinstruktør på Arbeidsvarsling.
Vi tilbyr arbeidsvarsling på kurs 2. Alle som jevnlig utfører arbeid på eller ved veg, må ha kurs 1 (6 timer). Bestått kurs 2 gjelder i 5 år. Etter 5 år kreves nytt kurs. Våre kursholdere er godkjente av Vegdirektoratet, noe som er et krav for å kunne fungere som kursinstruktør på Arbeidsvarsling.
Vi tilbyr arbeidsvarsling teorikurs 3. Alle som jevnlig utfører arbeid på eller ved veg, må ha kurs 1 (6 timer). Bestått kurs 2 gjelder i 5 år. Etter 5 år kreves nytt kurs. Våre kursholdere er godkjente av Vegdirektoratet, noe som er et krav for å kunne fungere som kursinstruktør på Arbeidsvarsling.
Løfte- og stablevogner for gods, ofte referert til som T1-trucker, brukes primært i lagermiljøer der fleksibilitet og effektivitet er avgjørende. De kan brukes til å laste, losse og transportere tyngre gods.
Vi tilbyr kurs i elektrikerfaget som nettbasert studie. Arbeidet som elektriker er allsidig, og krever teknisk innsikt, nøyaktighet, godt fargesyn og gode kommunikasjonsevner. Dette kurset forbereder deg til teorieksamen, som må være bestått før du kan melde deg opp til fagprøven.
Vi tilbyr nettbasert studie i elektro og datateknologi Vg1, programfag. Dette er en kurspakke for deg som ønsker en yrkesfaglig utdanning og fagbrev innen elektrofag, og som har fellesfagene fra før.
Vi tilbyr nettbasert studie i elektro og datateknologi Vg1, programfag og fellesfag. Dette er studiet for deg som ønsker en yrkesfaglig utdanning innen elektrofag. Pakken inneholder både programfagene og fellesfagene på Vg1.
Har du fullført vg1 elektro- og datateknologi og vil studere videre for å kunne jobbe med elektriske og elektroniske anlegg og utstyr? Ønsker du fagbrevet i elektrikerfaget? Da er kurset i elenergi og ekom Vg2 noe for deg.
Har du fullført Vg1 elektro- og datateknologi og vil studere videre for å kunne jobbe med elektriske og elektroniske anlegg og utstyr? Ønsker du fagbrevet i elektrikerfaget? Da er dette kurset noe for deg.
Vi tilbyr kurs i AutoCad som nettbasert studie. AutoCad er programvare for dataassistert konstruksjon (computer-aided design - CAD) som arkitekter, ingeniører og fagfolk innen byggebransjen benytter seg av for å lage presise 2D- og 3D-tegninger.
Vi tilbyr utdanning i logistikkfaget for praksiskandidater LOG3102 som nettbasert undervisning. Utdanningen gir deg kunnskap om helhetlig logistikkarbeid og åpner for jobbmuligheter innen transportbransjen og en rekke andre bransjer.
Drømmer du om en karriere som logistikkleder? Eller har du arbeidserfaring men ønsker å formalisere kompetansen din? Logistikkfagskolen gir deg kunnskapen du trenger for å kunne jobbe innen logistikk og ledelse. Dette er en næring i kontinuerlig vekst, med store arbeidsmuligheter.
Vi tilbyr nettbasert studie i matematikk 1P-Y for elektro og datateknologi MAT113 (LK20). Emnet følger ny læreplan etter fagfornyelsen, og er den mest praktisk orienterte varianten av matematikk.
Vi tilbyr nettbasert studie i naturfag Vg1 for elektro og datateknologi NAT1009 (LK20). Du kan begynne studiene når du vil, og du gjennomfører i eget tempo. Kursene inneholder fagstoff, øvingsoppgaver og interaktive oppgaver.
Vi tilbyr nettbasert tegnekurs i ArchiCad. Dette er utdanningen for deg som ønsker å beherske et Cad-verktøy for tegning av hus. Kurset egner seg som innføring i ArchiCAD for fagskoler, arkitekt - ingeniørstudenter, samt elever og lærere i videregående skole.
Vi tilbyr nettbasert studie som teknisk tegner bygg. En utdanning for deg som ønsker å arbeide innenfor byggenæringens fire vegger. Enten du er nyutdannet, eller kun ønsker å tilegne deg bruken av Revit, så vel som byggeteknikk og bruk av teknisk forskrift, er dette kurset riktig sted å begynne.
Vi tilbyr nettstudiet Fagbrev kulde- og varmepumpetekniker for praksiskandidater. Jobber du innen elektro eller industri og teknologi og ønsker formell kompetanse som kulde- og varmepumpetekniker? Hvis du har yrkespraksis fra relevant arbeid så kan du ta fagbrev hos oss.
Vi tilbyr nettstudiet Fagbrev logistikk for praksiskandidater. Jobber du med logistikkarbeid, men mangler formell kompetanse? Hvis du har yrkespraksis fra relevant arbeid kan du ta Fagbrev logistikk for praksiskandidater.
Vi tilbyr nettkurs i arbeidsvarsling kurs 1 - for alle som skal utføre arbeid på veg. Kurset gir stedlig ansvarsrett. Alle som skal utføre arbeid på eller ved veg skal minimum ha gjennomgått kurs 1, basert på Statens Vegvesens håndbok N301 (051).
Vi tilbyr nettkurs på engelsk i arbeidsvarsling kurs 1 - for alle som skal utføre arbeid på veg. Kurset gir stedlig ansvarsrett. Alle som skal utføre arbeid på eller ved veg skal minimum ha gjennomgått kurs 1, basert på Statens Vegvesens håndbok N301 (051).
Vi tilbyr bedriftsinternt kurs i arbeidsvarsling 2 - for ansvarshavende. Ansvarshavende er den som skal planlegge arbeidet og ha ansvar for søknader til kommunen og Statens Vegvesen. Kurset går over 2 dager.
Vi tilbyr nettkurs i arbeidsvarsling kurs 2 - for ansvarshavende. Ansvarshavende er den som skal planlegge arbeidet og ha ansvar for søknader til kommunen og Statens Vegvesen. Kurset gir stedsansvarsrett.
Vi tilbyr arbeidsvarsling kurs 3 - manuell trafikkdirigering for bedrifter. Alle som skal foreta manuell dirigering av trafikk skal ha gjennomgått dette kurset. Deltagere må tidligere ha fullført kurs 1 eller kurs 2, og ha førerkort og gode norsk kunnskaper.
Norwegian authorities require that necessary training is given to workers within FSE (Regulations concerning work safety and the operation of electrical installations). This is a requirement for working on both high and low voltage installations.
Vi tilbyr nettkurs om arbeid i høyden. Kurset skal gi en overordnet innføring til ansvarlige arbeidsgivere og ledere som skal føre tilsyn ved arbeid i høyden samt at det utøves sikker bruk, kontroll og vedlikehold av ulike typer stillas, stiger, lift og fallsikringsutstyr på arbeidsplassen.
Vi tilbyr kurs i arbeidsvarsling 1 som virtuelt klasserom. Målsettingen er å gi deltakerne grunnleggende kunnskap og forståelse for egen og andres sikkerhet ved arbeid på eller ved veg, og de hensyn som skal tas.
Vi tilbyr kurs i arbeidsvarsling 2 som virtuelt klasserom. Ansvarshavende personell for arbeidet som pågår skal ha gjennomført opplæring på kurs 2. Dette gjelder også dem som skal sette opp varslingsplan for det gitte arbeidet.
Vi tilbyr kurs i arbeidsvarsling 3 for bedrifter. Målsettingen med opplæringen er å gi deltakerne grunnleggende kjennskap til de krav skiltmyndigheten setter til de som skal utføre manuell trafikkdirigering på riks- og fylkesveger.
Vi tilbyr brukerkurs stillas og stiger som nettkurs. Formål med kurset er å kvalifisere personell for sikker bruk av stillas og stiger. Nettkurset er bygget opp i moduler med film, tekst og bilder og etter endt kurs er det lagt opp til en test som man må bestå for å utstedt kursbevis.
Norwegian authorities demand that employees who need to use fall protection equipment in their line of work have been given sufficient training in the use of this equipment. It is the employer’s responsibility to ensure the employees have received this training.
Vi tilbyr fallsikringskurs for bedrifter. Målsettingen med kurset er å gi deltakerne økt kunnskap om fallsikringsutstyr og bevisstgjøring av sikkerhetstiltak, for å unngå personskader og ulykker på arbeidsplassen.
Vi tilbyr nettbasert fallsikringskurs. Målsettingen med kurset er å gi deltakerne økt kunnskap om fallsikringsutstyr og bevisstgjøring av sikkerhetstiltak, for å unngå personskader og ulykker på arbeidsplassen.
Vi tilbyr kurs i instruert personell med førstehjelp for bedrifter. Kurset er tilpasset kravene i forskriften og inneholder også opplæring i førstehjelp og spesialopplæring i førstehjelp ved ulykker forårsaket av elektrisk strøm.
Vi tilbyr kurs i instruert personell med førstehjelp som nettkurs. Kurset skal sette instruert personell i stand til å oppfatte risiko og unngå elektriske farer. Dette skal bidra til å øke sikkerheten for den ansatte.
Vi tilbyr kurs i Byggherreforskriften for bedrifter. På kurset gir vi deltakerne en innføring i Byggherreforskriften og reguleringene i denne, med fokus på aktørenes ansvar og roller i arbeidet med helse, miljø og sikkerhet i prosjekter.
Vi tilbyr nettkurs i Byggherreforskriften. Målsettingen med kurset er å gi deltagerne en innføring i Byggherreforskriften og reguleringene i denne, med fokus på aktørenes ansvar og roller i arbeidet med helse, miljø og sikkerhet i prosjekter.
Vi tilbyr kurs i Byggherreforskriften som virtuelt klasserom. På kurset gir vi deltakerne en innføring i Byggherreforskriften og reguleringene i denne, med fokus på aktørenes ansvar og roller i arbeidet med helse, miljø og sikkerhet i prosjekter.
Vi tilbyr mastekurs for bedrifter. Norske myndigheter stiller krav til at arbeidstakere som skal jobbe i mast kan dokumentere praktisk og teoretisk opplæring. Kurset gir en grunnleggende teoretisk og praktisk innføring i hvordan man kan jobbe på en sikker måte i mast.
According to section 17 of “Regulations concerning the Performance of Work” all workers using scaffolding are to be given documented general training in the use scaffolding and ladders.
Lær om koordinering av sikkerhet, helse og arbeidsmiljø (SHA) på byggeplassen. Dette kurset er tilpasset alle som har en rolle i bygge- og anleggsprosjekter, eller som skal arbeide med SHA og HMS der byggherreforskriftens krav blir anvendt.
Vi tilbyr kurs i SHA koordinater som virtuelt klasserom. Hovedfokuset i kurset er koordinators rolle, plikter, ansvar muligheter og begrensninger. Men innholdet i kurset er også svært nyttig og relevant for de øvrige roller som forskriften omfatter.
Vi tilbyr stillaskurs 2-5 meter med teori for bedrifter. Formålet med kurset er å gi teoretisk opplæring til personell som skal montere, demontere, endre og kontrollere stillaser med øverste stillasgulv over to meter i standardoppstilling.
Vi tilbyr stillaskurs 2-5 meter med teori som virtuelt klasserom. Formålet med kurset er å gi teoretisk opplæring til personell som skal montere, demontere, endre og kontrollere stillaser med øverste stillasgulv over to meter i standardoppstilling.
Vi tilbyr stillaskurs 2-5 meter med teori og praksis for bedrifter. Formålet med kurset er å kvalifisere arbeidstakere for montering, demontering, endring og kontroll av stillaser med øverste stillasgulv over 2 meter i standardoppstilling.
Vi tilbyr stillaskurs 2-5 meter med fallsikring som nettkurs. Formålet med kurset er å gi teoretisk opplæring til personell som skal montere, demontere, endre og kontrollere stillaser med øverste stillasgulv inntil 5 meter i standardoppstilling.
Vi tilbyr stillaskurs 5-9 meter med teori for bedrifter. Formålet med kurset er å gi teoretisk opplæring til personell som skal montere, demontere, endre og kontrollere stillaser med øverste stillasgulv fra fem til ni meter i standardoppstilling.
Vi tilbyr stillaskurs 5-9 meter med teori som virtuelt klasserom. Formålet med kurset er å gi teoretisk opplæring til personell som skal montere, demontere, endre og kontrollere stillaser med øverste stillasgulv fra fem til ni meter i standardoppstilling.
Vi tilbyr stillaskurs 5-9 meter med teori og praksis for bedrifter. Formålet med kurset er å kvalifisere personell for montering, demontering, endring og kontroll av stillas med øverste stillasgulv inntil ni meter i standardoppstilling.
Vi tilbyr stolpekurs for bedrifter. Norske myndigheter stiller krav til at arbeidstakere som skal jobbe i stolpe kan dokumentere praktisk og teoretisk opplæring. Kurset gir en grunnleggende teoretisk og praktisk innføring i hvordan man kan jobbe på en sikker måte i stolpe.
Vi tilbyr årlig gjennomgang av FSE 2023 på norsk, engelsk, polsk som nettkurs. Sikkerhetsforskriften stiller krav til bedrifter om at det må gis nødvendig opplæring av medarbeidere innen FSE (Forskrift om sikkerhet ved arbeid i og drift av elektriske anlegg).
Norske myndigheter stiller krav til at arbeidstakere som skal jobbe i stolpe eller mast kan dokumentere årlig repetisjon og øvelse i nedfiring. Årlig nedfiringskurs gir repetisjon og øving for personer som tidligere har dokumentert opplæring i entring av stolpe eller mast.
Vi tilbyr kurs i fallsikring som nettbasert undervisning på norsk eller engelsk. Dette kurset gir deg den teoretiske kompetansen du trenger for å utøve arbeider i høyden på en ansvarlig og risikobevisst måte. Etter kurset må du ta en dokumentert praktisk opplæring i bruk av fallsikringsutstyr.
Vi tilbyr FSE-kurs for instruert personell som nettkurs på norsk, engelsk eller polsk. Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap pålegger instruerte personer en årlig gjennomgang av «Forskrift om sikkerhet ved arbeid og drift av elektriske anlegg - FSE».
Vi tilbyr FSE-kurs høy- og lavspenning som nettkurs på norsk, engelsk eller polsk. Etter gjennomført kurs skal deltakeren ha en bevisst holdning til elsikkerhet, slik at antall personskader og materielle skader kan reduseres.
Vi tilbyr FSE-kurs lavspenning som nettkurs på norsk, engelsk eller polsk. Etter gjennomført kurs skal deltakeren ha en bevisst holdning til elsikkerhet, slik at antall personskader og materielle skader kan reduseres.
Vi tilbyr nettkurs om førstehjelp for for bygg og anlegg. på norsk, engelsk eller polsk. Førstehjelpskurset er tilpasset bygg- og anleggsbransjen ved å samle de relevante skader for byggeplasser på en slik måte at det føles relevant og yrkesnært. Kurset er laget i samarbeid med Norsk Førstehjelpsråd
Vi tilbyr nettkurs i stillas del 1 på norsk eller engelsk. Alle som skal bruke, bygge, demontere eller kontrollere stillas er pålagt å ha dokumentert teoretisk og praktisk opplæring. Webbasert sluttest.
Det er krav i Farlig gods-regelverket at personer som har arbeidsoppgaver i forbindelse med transport av farlig gods skal ha opplæring i kravene som svarer til deres ansvar og arbeidsoppgaver. De skal også ha regelmessige oppdateringskurs.
Vi tilbyr bedriftsinternt kurs i kjemikaliehåndtering. Det er viktig å se på kjemikaliehåndtering som en prosess som starter allerede på øverste leders hold.
Vi tilbyr kurs om elektromuffesveising av plastrør - Resertifisering online. Elektromuffesertifikat iht. NS 416 har en gyldighet på 3 år, med krav om nytt resertifiseringskurs hvert 6. år. Du må derfor alltid huske på å resertifisere deg innen sertifikatets utløpsdato.
Vi tilbyr e-læringskurs i Hydrogen. Hydrogen kan produseres fra bærekraftige kilder og er en ren, effektiv og allsidig energibærer for industri, transport og lagring. Hydrogen spiller derfor en avgjørende rolle i energiomstillingen.
Vi tilbyr HMS-kurs i bygg og anlegg for bedrifter. I kurset får du en bedre forståelse for sammenhengen mellom HMS-arbeid og SHA-planer. Alle ledere i bygge- og anleggsbransjen må ha fokus på lønnsomhet, risikoforståelse og god kommunikasjon mellom alle aktører i prosjektene.
Vårt e-læringskurs, introduksjon til plikter og krav, tar deg gjennom alle de viktigste lovene og forskriftene på kjemikalieområdet. Du kan selv velge når og hvor du vil gjennomføre kurset, og du kan selvfølgelig repetere kurset ved behov.
Vi tilbyr kurs i kjemisk helsefare og kjemikaliehåndtering (V130) online. Du lærer hvordan forsvarlig kjemikaliehåndtering kan sikres i virksomheter. Kurset er en av modulene på HMS Verneingeniørskolen.
Vi tilbyr kurs i energiledelse iht. ISO 50001 for bedrifter. Kurset skal gi deltakerne kjennskap til de prinsippene, begrepene og kravene som standarden for energiledelse, ISO 50001:2011 bygger på.
Vi tilbyr kurs i hardlodding og sertifisering i henhold til NS-EN ISO 13585:2012 for bedrifter. Kurset går over 2 dager eller tilpasses etter behov og ønsker.
Vi tilbyr modul 6 Overgang NS477 til IWI-S - nettkurs. Er du sveiseinspektør med NS 477 sertifisering i fagruppe 1? Dette er kurset som gir deg IWI-S diplom.
Dette kurset er obligatorisk for å kunne klatre videre på NDT stigen innenfor de enkelte NDT metodene. Noen standarder og kunder kan stille krav til at bedriften selv har, eller er tilknyttet en nivå 3 person, for de metodene, som blir benyttet i bedriften.
Dette er et kurs for dem som ønsker å oppnå nivå 3 innen Penetrant Testing (PT) iht. ISO 9712.
Vi tilbyr kurs om risikovurdering av kjemikalier online. Arbeidsgivere skal kartlegge faren for eksponering og risikovurdere bruk av kjemikalier på arbeidsplassen. Dette er kurset for deg som ønsker å bli trygg på hva som ligger bak en god risikovurdering og hvordan du kan gjøre det i praksis.
Vi tilbyr resertifisering i speil- og elektromuffesveising av plastrør iht. NS 416 online. Speil og elektromuffesertifikat iht. NS 416 har en gyldighet på 3 år, med krav om nytt resertifiseringskurs hvert 6. år. Du må derfor alltid huske på å resertifisere deg innen sertifikatets utløpsdato.
Vi tilbyr online Sveising av ikke-lastbærende armering. Kurset tar for seg gjeldende krav for sveising av ikke-lastbærende armering i henhold til ISO 17660-2. Kandidaten får innføring i sveisemetoder og sveiseforbindelser som blir brukt i produksjon.
Vi tilbyr Sveising av lastbærende armering. Ved sveising av lastbærende armering foreligger en del strengere krav til utførelse enn ved sveising av ikke-lastbærende armering. Kursdeltakeren får en grundig gjennomgang av ISO 17660-1 og innføring i disse kravene.
Ved alt arbeid mer enn to meter over underliggende nivå skal den som utfører arbeidet være sikret, men kan du som arbeidsgiver si noe om hvilken metode som er best egnet? Hvilken metode som gir mest hensiktsmessig vernenivå?
Vi tilbyr grunnleggende fallsikringskurs for bedrifter. Kurset er praktisk rettet som presenterer grunnleggende metoder og utstyr. Kurset gir deltagerne bedre forutsetninger til å arbeide sikkert i høyden
Kurset er i henhold til opplæringsplanen til NS 9610 Fallsikring og inneholder alle læringsemner og metoder beskrevet i standarden. Instruktørkurset har et helhetlig program, med en god blanding av teori og praksis innenfor de ulike emnene.
Vi tilbyr kurs i sakkyndig fallsikring for bedrifter. Kurset er for deg som ønsker kompetanse til å ivareta arbeidsgivers forpliktelser knyttet til innføringen av nye forskrifter for personlig verneutstyr, og spesielt innen fallsikring.
Dette er et repetisjonskurs for de som har gjennomført AAK Safetys Sakkyndig fallsikring tidligere. Dette repetisjonskurset hjelper deg å vedlikeholde kompetansen til å ivareta arbeidsgivers forpliktelser knyttet til forskriftene for personlig verneutstyr, og spesielt innen fallsikring.
Vi tilbyr stolpekurs for bedrifter. Vi legger vekt på et helhetlig program der regelverk, relevant utstyr, fallteori, sikkerhetsfilosofi og ikke minst redning er sentrale temaer, i tillegg til de praktiske metodene.
Vi tilbyr kurs i årlig nedfiring mast for bedrifter. Årlig nedfiring er en øving som skjer med bakgrunn fra en tilstrekkelig dokumentert opplæring.