I denne kategorien finner du alle kurs som har med bygg og anlegg å gjøre. Du finner kurs for asbestsanering, avfallshåndtering, fuktkontroll, logistikk, transport, stillas og ventilasjon. Ta kontakt med oss hvis du ikke finner kurset du leter etter, så finner vi det for deg. Vi gjør oppmerksom på at kurset du letter etter kan ligge i andre kategorier. Sikkerhetskurs for kran, truck og anleggsmaskiner finner du ved å følge linken. Etter sikkerhetskursene kan du delta på praktisk opplæring for Lift og kran eller Truck og anleggsmaskiner. Her finner du kurs i Brannsikkerhet og brannvern.
Vi tilbyr e-læringskurs om arbeid i høyden. Målsetningen er å skape gode holdninger og øke bevisstheten omkring farene som kan oppstå ved arbeid i høyden. Redusere hendelser knyttet til fall og fallende gjenstander. Bidra med å legge forholdene til rette for en trygg arbeidsplass.
Vi tilbyr kurs om fuktmekanikk og fuktkontroll for bedrifter. Målsettingen med kurset er at kursdeltagerne skal få en god forståelse for hvilke fuktbelastninger som påvirker bygningskonstruksjonene. Videre skal deltagerne lære hvordan man kan holde kontroll med fukt i en byggeprosess.
Vi tilbyr online grunnkurs i entrepriserett. Målsettingen er at kursdeltakerne skal kunne kjenne til de grunnleggende trekkene innenfor entrepriseretten, og identifisere problemstillinger. Videre vil deltakerne kjenne til hvor de kan slå opp for å avklare sine rettigheter og forpliktelser.
Vi tilbyr e-læringskurs om hvordan håndtere asbest i et byggeprosjekt. Forskrift om utførelse av arbeid § 4 - 5 stiller krav til virksomheter som skal arbeide med asbest. Alle som skal håndtere asbest skal ha særskilt opplæring.
Vi tilbyr stillasbrukerkurs som e-læring. Kurset er for deg som skal bruke stillas som arbeidsplattform i henhold til §17-5 i «Forskrift om utførelse av arbeid». Kurset er et supplement til den opplæringen som skal gis på arbeidsstedet.
Vi tilbyr stillaskurs del 1 (stillas opptil 9 meter) som e-læring. Alle som skal bruke, bygge, demontere eller kontrollere stillas er pålagt å ha dokumentert teoretisk og praktisk opplæring.
Kurset kan gjerne arrangeres som et bedriftsinternt kurs, ute i bedriften eller på vårt kurssenter på Geilo. Passer ikke kursdatoene eller du ønsker tilbud om kurs i bedrift/kurssenter. "DROP-IN" etter avtale over GoogleMeet eller ved oppmøte på kontor på Fjellhamar eller på vårt kurssenter på Geilo
Vi tilbyr nettbasert kurs i fallsikring. Målsettingen med kurset er å gi økt kunnskap om riktig og sikker bruk av fallsikringsutstyr. Gjøre brukeren kjent med sele, fallblokk, fangline og falldemper. Bidra med å legge forholdene til rette for en trygg arbeidsplass.
Vi tilbyr arbeid i høyden - fallsikring. Opplæring i bruk av fallsikringsutstyr ved arbeid i høyden. Kurset kan og omfatte fallredning. Arbeidstakere som arbeider i høyder skal sikres mot fall. Dette gjøres ved bygging av plattform (stillas), bruk av personløfter og/eller sikring av arbeidstaker.
Vi tilbyr stillaskurs med teori og praksis. 2 dager kurs for 0-5 mtr. høyde og 4 dager for 0-9 mtr. høyde til øverste gulv. Spirstillas, Rammestillas (fasade) og Rullestillas
Vi tilbyr Brukerkurs Stillas – Teoretisk del som nettkurs. Dette kurset er en enkelt brukerkurs for deg som skal arbeide i høyden. Kurset gjør det lovlig og trygt for deg å bruke et stillas i arbeidssammenheng.
Vi tilbyr grunnkurs SHA og Byggherreforskriften. Tillegg til HMS-kurs for verneombud og daglig leder, for arbeid innen bygg- og anleggsvirksomhet, med en kommentert introduksjon til Byggherreforskriften og (Sikkerhet, helse og arbeidsmiljø) SHA-arbeid.
Vi tilbyr håndtering av farlig gods – Teoretisk del som nettkurs. Bidrar til å gi ansatte kompetanse til å håndtere farlig gods iht. Landtransportforskriften §2-1.
Vi tilbyr stillasbyggekurs I som nettkurs. For bygging av stillas med øverste stillasgulv under 5 meter. Kurset dekker de krav som stilles til opplæring, før ansatte bruker stillas. (NS 9700-1 Modul 2 Prefabrikkerte stillas med en høyde opp til 5 meter)
Ved alt arbeid mer enn to meter over underliggende nivå skal den som utfører arbeidet være sikret, men kan du som arbeidsgiver si noe om hvilken metode som er best egnet? Hvilken metode som gir mest hensiktsmessig vernenivå?
Vi tilbyr grunnleggende fallsikringskurs for bedrifter. Kurset er praktisk rettet som presenterer grunnleggende metoder og utstyr. Kurset gir deltagerne bedre forutsetninger til å arbeide sikkert i høyden
Kurset er i henhold til opplæringsplanen til NS 9610 Fallsikring og inneholder alle læringsemner og metoder beskrevet i standarden. Instruktørkurset har et helhetlig program, med en god blanding av teori og praksis innenfor de ulike emnene.
Vi tilbyr kurs i sakkyndig fallsikring for bedrifter. Kurset er for deg som ønsker kompetanse til å ivareta arbeidsgivers forpliktelser knyttet til innføringen av nye forskrifter for personlig verneutstyr, og spesielt innen fallsikring.
Dette er et repetisjonskurs for de som har gjennomført AAK Safetys Sakkyndig fallsikring tidligere. Dette repetisjonskurset hjelper deg å vedlikeholde kompetansen til å ivareta arbeidsgivers forpliktelser knyttet til forskriftene for personlig verneutstyr, og spesielt innen fallsikring.
Vi tilbyr stolpekurs for bedrifter. Vi legger vekt på et helhetlig program der regelverk, relevant utstyr, fallteori, sikkerhetsfilosofi og ikke minst redning er sentrale temaer, i tillegg til de praktiske metodene.
Vi tilbyr kurs i årlig nedfiring mast for bedrifter. Årlig nedfiring er en øving som skjer med bakgrunn fra en tilstrekkelig dokumentert opplæring.
Vi t ilbyr undervisning i yrkesfag elektro og datateknologi - nettbasert. Utdanningsprogrammet elektro og datateknologi gir deg nødvendige kunnskaper for å ta de sertifikater og fagbrev som kreves for å jobbe innenfor elektrofaget.
Vi tilbyr kurs i elektrikerfaget som nettbasert studie. Arbeidet som elektriker er allsidig, og krever teknisk innsikt, nøyaktighet, godt fargesyn og gode kommunikasjonsevner. Dette kurset forbereder deg til teorieksamen, som må være bestått før du kan melde deg opp til fagprøven.
Vi tilbyr nettbasert studie i elektro og datateknologi Vg1, programfag. Dette er en kurspakke for deg som ønsker en yrkesfaglig utdanning og fagbrev innen elektrofag, og som har fellesfagene fra før.
Vi tilbyr nettbasert studie i elektro og datateknologi Vg1, programfag og fellesfag. Dette er studiet for deg som ønsker en yrkesfaglig utdanning innen elektrofag. Pakken inneholder både programfagene og fellesfagene på Vg1.
Har du fullført vg1 elektro- og datateknologi og vil studere videre for å kunne jobbe med elektriske og elektroniske anlegg og utstyr? Ønsker du fagbrevet i elektrikerfaget? Da er kurset i elenergi og ekom Vg2 noe for deg.
Har du fullført Vg1 elektro- og datateknologi og vil studere videre for å kunne jobbe med elektriske og elektroniske anlegg og utstyr? Ønsker du fagbrevet i elektrikerfaget? Da er dette kurset noe for deg.
Vi tilbyr kurs i AutoCad som nettbasert studie. AutoCad er programvare for dataassistert konstruksjon (computer-aided design - CAD) som arkitekter, ingeniører og fagfolk innen byggebransjen benytter seg av for å lage presise 2D- og 3D-tegninger.
Vi tilbyr utdanning i logistikkfaget for praksiskandidater LOG3102 som nettbasert undervisning. Utdanningen gir deg kunnskap om helhetlig logistikkarbeid og åpner for jobbmuligheter innen transportbransjen og en rekke andre bransjer.
Drømmer du om en karriere som logistikkleder? Eller har du arbeidserfaring men ønsker å formalisere kompetansen din? Logistikkfagskolen gir deg kunnskapen du trenger for å kunne jobbe innen logistikk og ledelse. Dette er en næring i kontinuerlig vekst, med store arbeidsmuligheter.
Vi tilbyr nettbasert studie i matematikk 1P-Y for elektro og datateknologi MAT113 (LK20). Emnet følger ny læreplan etter fagfornyelsen, og er den mest praktisk orienterte varianten av matematikk.
Vi tilbyr nettbasert studie i naturfag Vg1 for elektro og datateknologi NAT1009 (LK20). Du kan begynne studiene når du vil, og du gjennomfører i eget tempo. Kursene inneholder fagstoff, øvingsoppgaver og interaktive oppgaver.
Vi tilbyr nettbasert tegnekurs i ArchiCad. Dette er utdanningen for deg som ønsker å beherske et Cad-verktøy for tegning av hus. Kurset egner seg som innføring i ArchiCAD for fagskoler, arkitekt - ingeniørstudenter, samt elever og lærere i videregående skole.
Vi tilbyr nettbasert studie som teknisk tegner bygg. En utdanning for deg som ønsker å arbeide innenfor byggenæringens fire vegger. Enten du er nyutdannet, eller kun ønsker å tilegne deg bruken av Revit, så vel som byggeteknikk og bruk av teknisk forskrift, er dette kurset riktig sted å begynne.