I denne kategorien finner du alle kurs som har med bygg og anlegg å gjøre. Du finner kurs for asbestsanering, avfallshåndtering, fuktkontroll, logistikk, transport, stillas og ventilasjon. Ta kontakt med oss hvis du ikke finner kurset du leter etter, så finner vi det for deg. Vi gjør oppmerksom på at kurset du letter etter kan ligge i andre kategorier. Sikkerhetskurs for kran, truck og anleggsmaskiner finner du ved å følge linken. Etter sikkerhetskursene kan du delta på praktisk opplæring for Lift og kran eller Truck og anleggsmaskiner. Her finner du kurs i Brannsikkerhet og brannvern.
Kurset er for deg som skal bruke stillas som arbeidsplattform i henhold til §17-5 i «Forskrift om utførelse av arbeid». Kurset er et supplement til den opplæringen som skal gis på arbeidsstedet. NB! Dette kurset gir deg ikke godkjenning for å montere, demontere eller endre stillas.
Vi tilbyr kurs om FSE instruert personell som nettkurs. Dersom man har ansatt FSE instruert personell sier Sikkerhetsforskriften at de skal gis årlig opplæring autorisert av myndighetene.
Vi tilbyr kurs om arbeidsvarsling og trafikkdirigering for bedrifter. I løpet av kurset får opplæring i aktuelt regelverk slik at du er kvalifisert for å jobbe med arbeidsvarsling og trafikkdirigering.
Alle læremidler inngår i prisen. En byggdrifter, også kalt vaktmester eller driftsoperatør, drifter og vedlikeholder lokaler, inventar og utstyr i et bygg.
Vi tilbyr kurs i arbeidsvarsling 1 - Microsoft Teams. Formålet med opplæringen er å gi deltakerne grunnleggende kunnskap og forståelse for egen og andres sikkerhet ved arbeid på eller ved veg, og de hensyn som skal tas.
Vi tilbyr kurs i arbeidsvarsling 2 - TEAMS. Formålet med opplæringen er å gi deltakerne den teoretiske plattformen som anses nødvendig for å kunne fylle sin rolle som ansvarshavende på en betryggende måte.
Vi tilbyr grunnleggende kurs i fallsikring for bedrifter. Opplæringen er gitt i samsvar med krav i Forskrift om utførelse av arbeid §10-1, 2, 4.
Vi tilbyr nettkurs i FSE med førstehjelp. Målsettingen er å forebygge at personell som arbeider nær ved elektriske anlegg og betjener elektrisk utstyr ikke blir utsatt for ulykker som er forårsaket av kortslutning (lysbue) eller strømgjennomgang i et lavspenningsanlegg.
Vi tilbyder kurser om Østersøaftalen (MOU) som e-learning. E-learningen om MoU gør dig i stand til at vurdere, om en farligt gods forsendelse er lovlig, og hvilke oplysninger, der skal gives til rederiet. Derved undgår du og din virksomhed forsinkelser ifølge med farligt gods forsendelserne.