videregående gruppe i tantrisk massasje og livsvisdom 2.studie år



Kursarrangør: InnerLife - Akademiet
Sted: Bjørk kursgård
          Hedmark, Hamar
Kursadresse: Løkenvegen 73, 2344 Ilseng (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Onsdager kl 20:00 - søndager kl 17:00
Varighet: 1 år - 4 samlinger à 4 dager
Pris: 30.000

Vi setter opp 2 videregående fordypningsgrupper neste år, begge med første kurs i februar. Videregående fordypning er for deg som har deltatt på minst et 1-årig fordypningskurs i InnerLifeTantra løpet av de siste årene.

Innhold:
Innholdet til de to gruppene vil i utgangspunktet være likt når det gjelder teori og metoder. Derfor velger du den gruppen hvor datoene passer best for deg. Så vil det være selve gruppe-energien som bestemmer noe av retningen og innholdet i hver gruppe. For begge gruppene velger vi sitatet fra Osho til å være vår guidance i 2024:

“Tantra is primarely about uniting love,
spirituality and sexuality with awareness”

Det er ingen tvil om at vi er rede til å fordype oss mer i den spirituelle siden ved Tantra, både når det gjelder følelser, erotisk vennskap, seksualitet og polariteten mellom Ego og Selvet. Det vil bli tantrisk massasje og det vil bli pust, men mest av alt er det den forhøyede energien vi skaper sammen som gjør kursene på Bjørk så verdifulle. Vi trenger alle å åpne for slike erfaringer med jevne mellomrom, fordi det er en så stor kontrast til mye av det vi møter ute i verden.

De to gruppene har fått navnet Saraswati og Vajrayana. For å vite hva vi skal regne med av påmeldinger til neste år, og for at du kan sikre deg plass i den gruppen du ønsker, ber vi om påmelding innen 1. oktober.

Saraswati: 31 jan. – 4. februar, 24 – 28. april, 7 – 11. august og 6 – 10. november.

Vajrayana: 14 – 18. februar, 8- 12. mai, 28. aug – 1. sept, 20 – 24. november

Litt om Tantra:
I Tantra lærer du å forholde deg til kroppens energisystem gjennom erfaring. Vi begynner kursdagen med innadvendte øvelser, hvor du åpner, sirkulerer og tar imot den Eros-energi som er tilgjengelig i kroppen din. Når vi søker det intime i Tantra, handler det om å gjenfinne en nærhet til deg selv. Under kursene får du erfare en naturlig intimitet, slik den gir verdighet i de ulike former for kjærlighet som finnes i livene våre. Dernest lærer du å være til stede i den erotiske energien i kroppen din, uten å bringe tankene inn på sex. Gradvis blir det erotiske en måte å våkne opp til ditt eget liv. Det vil gi deg en frihet i dine relasjoner, som du oppdager at du har lengtet etter.

Som mann lærer du i Tantra, at det er gjennom Eros at din sanne maskulinitet trer frem. Eros vekker til live din inspirasjon og livskraftighet, men også en dyptfølt kjærlighet og beskyttelsestrang overfor den verden du lever i. Som kvinne blir du i Tantra kjent med verdigheten i «the Sacred feminine», som får deg til å innse at Livet på jorden er Hellig. Gradvis finner du tilbake til skjønnheten i ditt indre. Og du vil akseptere kroppen din som et vakkert verktøy, som du kan bruke til å bringe mannen i kontakt med hans hjerte.

Meditasjon, pust og energiøvelser, bevegelse og indre reiser, er redskaper vi benytter for at du skal åpne deg for din indre Eros. Du søker innover i deg selv, vi jobber parvis og i mindre grupper, hvor vi støtter hverandre til mer indre åpenhet. Du lærer å praktisere tantrisk massasje og du blir kjent med de ni trinn i den eksistensielle (tantriske) seksualiteten, begge deler som gir innsikt og erfaringer du tar med deg til dine kjærlighetsforhold i det daglige.

Vis flere tilsvarende kurs: