mesoestetic® - produktkurs



Kursarrangør: Beauty Products Norway AS
Sted: Beauty Products
          Oslo, Løren
Kursadresse: Lørenveien 37, 0585 Oslo (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Studie / yrkesutdanning
Undervisningstid: Kl 10.00 – 15.30
Varighet: 1 dag
Pris: Gratis*

Vi tilbyr kurs i mesoestetic®. Siden 1985 har mesoestetic® tilbudt produkter og protokoller for den profesjonelle terapeuten, og et bredt utvalg av innovative produkter rettet mot sluttforbrukeren. Dette grunnleggende kurset er egnet for hudterapeuter og kosmetiske sykepleiere.

Introduksjon
mesoestetic®: Siden etableringen i 1985, har mesoestetic® sett hudpleie som en vitenskap basert på klinisk bevis, kvalitet og nøyaktighet. Vi benytter oss av bioteknologi og gjør tester i cellekulturer for å finne aktive ingredienser med høyest mulig effektivitet og benytter oss av ulike leveringssystemer som sørger for målrettet og vedvarende frigivelse.
Forskning og utvikling av medisinsk-kosmetiske løsninger er vår forpliktelse, det er utover det vi gjør, det er det vi er.

I dag, som et verdensledende selskap med kunder i over 100 land innen estetikk og kosmetisk medisin, fortsetter vi å være forpliktet til våre verdier, som har brakt oss til dette punktet, videre inn i fremtiden.

mesoestetic® har vært til stede i Norge i 10 år. Beauty Products er stolte av å kunne presentere denne nye merkevaren i vår portefølje fra høsten 2024.

Innhold.
Dette kurset er vil gi deg en grundig gjennomgang av mesoestetic® hjemmeprodukter, med fokus på hvordan de best kan brukes i ulike indikasjoner. Vi vil diskutere produktene i detalj, og hvordan de kan settes sammen i pakkeløsninger som klinikkene kan tilby sine kunder.

Kurset vil også inkludere interaktive case-diskusjoner for hver indikasjon. Dette legger opp til en dynamisk dialog og engasjement blant deltakerne, og gir muligheten til å utforske ulike behandlingsscenarier i praksis.

Kursholder.
Silje Halden er spesialutdannet estetisk sykepleier og har i tillegg gjennomført mange kurs innen estetiske behandlinger. Silje har mange års erfaring innen bransjen.

Målgruppe:
Kurset er for deg som er hudterapeut eller kosmetisk sykepleier.

Bevertning:
Våre heldagskurs er inkludert lunsj, ca kl 12.30. Vennligst opplys om eventuelle allergier ved påmelding.

Avmelding:
Eventuell avmelding må skje senest 48 timer før kursets start. Ved uteblivelse eller manglende avmelding vil det påløpe et gebyr på kroner 300,-

Er du sent ute? Vennligst ring oss og gi beskjed på telefon: 23 19 10 00.

Vi tar forbehold om at kurs kan avlyses.

Vis flere tilsvarende kurs: