Workshop: ´Kunsten å ta reisen fra hodet til hjertet´



Kursarrangør: Charlotte Nagelgaard
Sted: Nettkurs / Nettstudie
Hele landet
Type:Nettkurs og nettstudie
Undervisningstid: Ta kontakt for informasjon
Pris: Ta kontakt

Workshopen handler om å utvikle evnen til å ha bedre kontakt med kroppen og få tilgang til å føle hele spekteret av følelser. Dette er viktig for å leve autentisk, styrke selvfølelsen og oppnå mer glede i livet. Ta kontakt med meg dersom du ønsker å kjøpe kurset eller få mer informasjon.

Dessverre har de fleste av oss ikke lært å bli kjent med og akseptere egne følelser og reaksjonsmønstre. I stedet utvikler vi ubevisst mange ulike unnvikelsesmekanismer for å unngå ubehag og vonde følelser, noe som gjerne fører til at vi blir sittende fast i de samme følelsene vi så hardt prøver å unngå.

Workshopen utforsker veien forbi unnvikelsesmekanismer og selvsabotering og hjelper deg som deltaker med å utvikle en større emosjonell kapasitet, øke tilstedeværelsen i livet og oppnå en dypere forbindelse med deg selv.

Workshopoversikt
Utforsk den transformative reisen fra hodet til hjertet og oppdag nøkkelen til personlig vekst og hvordan du kan leve mer i tråd med den du er. Forstå hvorfor vi legger lokk på enkelte følelser og hvordan vi utvikler unnvikelsesmekanismer for å slippe å kjenne på ubehag i kroppen. Og hvordan gi slipp på dette.

Lær deg hvordan du kan regulere nervesystemet og roe ned kroppen i situasjoner som føles vanskelige og stressende for deg og oppnå større grad av ro og tilstedeværelse.
Overensstemmelse mellom hode og kropp: Unngå selvsabotasje, prokrastinering, overtenkning og perfeksjonisme ved å skape harmoni mellom hodet og kroppen.
Lær hvordan du kan bistå deg selv og også dine coachingkunder/klienter med å frigjøre indre motstand og åpne opp for vekst og utvikling.

Hvem er denne workshopen for?
Du som er interessert i selvutvikling og har en viss erfaring med området. Denne workshopen er først og fremst laget for personlig utbytte!
Du som har bakgrunn innen coaching, selvledelse, kommunikasjon, yoga/meditasjon eller driver en terapeutisk virksomhet.
TA KONTAKT

Workshopen: en ideell blanding av teori og praksis
Undervisningen er lagt opp med en blanding av undervisning/teori og praktisk arbeide. Du får mulighet til å trene på endringsarbeidet mens vi er sammen og stille de spørsmålene du lurer på underveis. Lang erfaring tilsier at vi mennesker lærer best når vi umiddelbart får praktisert det vi lærer og det blir også enklere å øve videre på egenhånd etter workshopen er ferdig.

Blir det opptak av sendingen?
Nei, denne typen arbeid krever aktiv tilstedeværelse. Vi ønsker å gi deg mest mulig støtte mens du utforsker dine egne følelser og indre motstand, samt øver deg i rollen som coach/fasilitator. Derfor må du delta live på workshopen denne kvelden.

NB! Til deg som ikke er coach/terapeut – du vil bli veiledet gjennom alle øvelser av oss og trenger derfor ikke å øve på å praktisere dette på andre.

Om Charlotte Nagelgaard:
Jeg har min bakgrunn fra Norges MarkedsHøyskole/BI. Jeg jobbet i flere år med markedsføring i en rekke større bedrifter før jeg videreutdannet meg til coach og Lighting Process instruktør. Jeg er sertifisert NLP coach, hypnoterapeut og Lightning Process Instruktør fra Phil Parker Training Institute (PPTI) i London, og tar nå en videreutdanning hos CoachTeam AS. Jeg er også sertifisert Goalmapping Practitioner – et målstyringsverktøy som brukes både for privatpersoner og i bedrifter.

Jeg driver eget firma, charlottenagelgaard.no, hvor jeg coacher, holder kurs og foredrag. Mitt spesialområde er stress og utmattelsesproblematikk. Jeg jobber både med ungdom og voksne.

Uttalelse fra fornøyd kursdeltaker:
«Denne workshopen og dette bonusmateriellet gav med så mye. Takk!»
– Tidligere deltaker

«Jeg har fått et enkelt men utrolig kraftfullt verktøy for å være mer tilstede og ha en større aksept av meg selv. Anbefales!»
– Tidligere deltaker

«Jeg har forstått noe veldig viktig, som jeg bare tidligere bare utførte ubevisst, uten helt å forstå».
– Tidligere deltaker

«Tusen takk for en utrolig nyttig workshop!»
– Tidligere deltaker