WordPress kurs, opplæring og rådgivning - bedriftsinternt



Kursarrangør: Nettpilot
Sted: Oppland
Oppland
Type:Bedriftsinternt / Større grupper
Undervisningstid: Ta kontakt for avtale

Med WordPress får du en suveren kommunikasjonsplattform. Du oppnår ikke bare tilgjengelighet og tilstedeværelse online, men WordPress tilbyr brukervennlighet, fleksibilitet og stabilitet for kommunikatorer.

Nettpilot tilbyr WordPress kurs og opplæring, samt rådgivning, utvikling og tilpasning av synlige og søkemotorvennlige publiseringsløsninger i WordPress. Med et kort og intensivt kurs vil dere stifte bekjentskap med WordPress sine muligheter og funksjoner, enten som blogg og/eller nettbutikk, og også som fullverdig CMS.

inkludere oppsett og installasjon av egen WordPress blogg som egen undervisningtime.
Vi vil bruke tid på tekniske hjelpemidler for en optimal og godt synlig blogg, din tilgang til bloggingen, strategiske overveielser og rutiner for god flyt i arbeidet med publisering av innhold. I første omgang baserer vi oss på din bedriftsstrategi og dine forretningsmål.

Vi tilpasser alle kurs individuelt fordi alle organisasjoner/bedrifter har ulike behov. Redaktørkurs kan også arrangeres. Nettpilot tilbyr dessuten kurs rettet mot på Høyskolestudenter og undervisere.