VitaGeo-kurs i Vakuumterapi & termografi med Dr. Mikhail Bazanov



Kursarrangør: God Massasje
Sted: Bodø
          Nordland, Bodø
Kursadresse: Dronningens gate 9a, 8008 Bodø (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Trinn I - lørdag 2. november 2024 kl. 9.00 – 17.00 søndag 3. november 2024 kl. 9.00 -16.00
Varighet: 2 dag
Pris: 3500
Neste kurs: 02.11.2024 | Vis alle kursdatoer

Målet med VitaGeo-behandlingsmetoden er å gjenopprette balansen i kroppens blodsirkulasjon. Teorien forklarer sammenhengen mellom områder på kroppens overflate og organene i kroppen – huden speiler tilstanden til blodsirkulasjonen i kroppens indre.

VitaGeo - behandlingen følger et unikt system som er utviklet av den russiske legen Mikhail Bazanov. Han har praktisert i Norge i 30 år og opplært mange terapeuter som bruker denne behandlingsmetoden med gode resultater. Det er det eneste kurset i Norge som gir opplæring i behandling med vakuumkopper med bruk av termografi som «veileder» behandleren i hans behandlingsstrategier.

Kurset består av 2 trinn: trinn I holdes av i november 2024 og trinn II etter avtale med deltakere på trinn I. Det er mulig å delta på kun trinn I eller trinn I + II
Trinn I lørdag 2. november 2024 kl. 9.00 – 17.00 søndag 3. november 2024 kl. 9.00 -16.00

Om Dr. Mikhail Bazanov (kursholder): Mikhail Bazanov fikk sin medisinske utdannelse i Russland hvor han jobbet som revmatolog og kardiolog i forskjellige helseinstitusjoner. Allerede på 80- tallet rettet han sin interesse mot å forene sin skolemedisinske utdannelse med Østens prinsipper og moderne datateknologi. Han startet da sin forskning sammen med matematikere. I begynnelsen av 1990-årene ble han invitert til Norge av en gruppe interesserte pasienter. I 2007 etablerte han sin egen «Vitageo-klinikken» i Oslo og holdt blant annet kurs i Vitageo-behandlingen i mange år.
Om Lachezar Stoyanov/ God Massasje (kursorganisator): Utdannet Rehabiliteringsterapeut (tilsvarer Norsk fysioterapi) fra Bulgaria i 2004. Påfølgende utdanning innen Psykologi med 4 semester. Utdannet og sertifisert terapeut innen myofascialrelease og bindevevbehandlinger. Videreutdannet innen vakuumterapi og VitaGeo metoden hos Dr. Mikhail Bazanov.