Treningsleir - feltritt



Kursarrangør: Blixland Hestesenter AS
Sted: Tomter
          Østfold, Hobøl
Kursadresse: Blixland Gård, 1825 Tomter (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Ta kontakt for informasjon
Varighet: 1 uke
Pris: 7.500

Her rir vi både sprang og dressur, som er en del av feltritt. Men har som mål i løpet av uka å trene to til tre økter på feltrittsbanen (noe værforbehold). Passer alle nivåer. Har du ikke ridd feltritt før, men har lyst til å prøve, da er dette en fin mulighet.

For de noe mer erfarne feltrittsryttere, skal vi gi nye utfordringer og mer lærdom.
Har du en hest som er vannskelig, eller en ponni som stopper på hinder, eller hesteraser som ikke er førstevalget for sprang, da kan denne leiren være noe for deg.

Her legger vi vekt på å utvikle hesten på det nivået den er. Gi rytteren kunnskap om hvordan man skal utvikle hesten videre, og hva slags oppgaver og arbeid som kan hjelpe hesten videre. Vi kommer også til å jobbe med temaer som rytterens koordinasjon, balanse og kondisjon, mental trening, hva som skal til for å starte på stevne, stevneforberedelse og reglement.

Leiren er ment for de med egen hest. Men vi har også skolehester hvis du vil være med, men ikke har egen hest. Parralelt med Blixlands treningsleir holder instruktør J.H Storm treningsleir. Storm står for instruksjonen. Overnatting og oppstalling på Blixland er frivillig, kommer som tillegg i prisen. Påmelding direkte til Storm.

Blixland er et aktivt ridesenter i naturskjønne omgivelser i Østfold, kun 40 min fra Oslo. Vi tilbyr blant annet rideskole med høy standard og et faglig dyktig kurstilbud, privat oppstalling med gode treningsforhold, tilridning, meget godt trente hester og koselige overnattingsmuligheter med meget god mat. Blixland arrangerer også selskaper og spesielle tilstellninger både for firmaer og familier. Om sommeren har vi rideleir for barn og voksne, hvor det er plass til både nybegynnere og viderekommende. Hos oss står sikkerhet og kvalitet i høysetet.

Vis flere tilsvarende kurs: