Transformativ coaching - livsendringer



Kursarrangør: Koren Mentoring
Sted: Nettkurs / Nettstudie
Hele landet
Type:Privatundervisning
Undervisningstid: Løpende inntak. Fast tidspunkt avtales ukentlig mellom kl. 10 og 18 hverdager og 12 og 15 søndager.
Varighet: 8 uker
Pris: Avtales

Endring = Visjon+Valg+Handling. Her får du internasjonale effektive verktøy og metode, og coaching support gjennom en prosess hvor vi starter med å undersøke hvor du er i livet ditt, og hva du ønsker å bevege deg mot. Kurset baserer seg på internasjonal metode og går over 8 uker via zoom.

Transformativ coaching

Endring = Visjon+Valg+Handling

-Opplever du endringer i livet, eller trenger å gjøre endringer?

Som transformativ coach kan jeg gjøre deg i stand til å navigere dyptgripende endringer med større letthet og trygghet. Dette er en prosess som gjøres innen i fra og ut.
Jeg er sertifisert Reinvention Coach av bestselgende forfatter og grunnlegger av Levin Life Academy (LLCA) Nancy Levin, med fokus på livsendringer og transformasjon.

Dette er coaching-support hvor vi starter med å undersøke hvor du er i livet ditt, og hva du ønsker å bevege deg mot innenfor områdene: Helse, Relasjoner, Kreativitet, Jobb og karriere, Økonomi, Fritid, Mening, Glede og Motivasjon.

Underveis tar du selv stegene og finner svarene. Du får kraftfulle prosesser og verktøy og daglige rutiner for større opplevelse av ro, overskudd og frihet. Dette er en dyp indre, opprensende prosess -som gir ny innsikt. Du vil i løpet av kort tid oppleve indre motivasjon og gjøre endringer.

Som coach ser vi sammen på nåtiden, og fremover i tid med verktøy, prosess, metode og empowerment. Forholdet mellom en coach og en klient er mer likestilt i et samarbeid, enn for eksempel tradisjonell terapi hos psykolog som også gjerne fokuserer mer bak over i tid.

Jeg hjelper deg med å skape en visjon om en ønsket fremtid, og hjelper deg med å avklare intensjoner for fremtiden. Du får verdifull innsikt, mestringsferdigheter, support til egenomsorg og grensesetting, for å sikre at du får full støtte.

Jeg spesialiserer meg også på å hjelpe deg med å identifisere hva du virkelig ønsker fra ditt profesjonelle liv, og hvordan du kan komme deg fra der du er, til dit du ønsker å være, slik at du kan ta kontroll over karrierebanen din og overvinne utfordringene dine.

Jeg er internasjonalt sertifisert av Wiley i nyttige, innsiktsfulle og praktiske verktøy som brukes til medarbeider-, team- og lederutvikling med fokus på atferd, kommunikasjon og samhandling, og også sertifisert karriererådgiver.

Jeg vil gjerne være din coach innenfor disse områdene, ut i fra ditt behov og interesse, så du får styrke og trygghet når du gjennomgår endring.

Jeg tilbyr coaching digitalt (via Zoom) på norsk eller engelsk språk, eller fysisk på mitt kontor i Vår Frues gt. 2, Trondhjem Medisinske tverrfaglige senter.

Dette er en prosess på 8 uker fordelt på 60-90 minutter per gang med oppgave i mellom. Arbeidsbok følger med.

Varme ønsker,

Kathrine

Vis flere tilsvarende kurs: