Tradisjonell kinesisk kurs Nybegynnernivå HSK 2 Intensiv



Sted: Oslo
Oslo
Kursadresse: Tordenskiolds gate 2, 0160 Oslo (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Bedriftsinternt / Større grupper
Nettkurs og nettstudie
Privatundervisning
Undervisningstid: Monday-Friday 10 am - 11:30 am or 1 pm - 2:30 pm or 5 pm - 6:30 pm or 7 pm - 8:30 pm Saturday and Sunday: 10 am - 11:30 am or 3 pm - 4:30 pm
Varighet: 8 uker
Pris: 3900
Neste kurs: 30.09.2024 | Vis alle kursdatoer

Et omfattende HSK2-kurs i kinesisk som styrker kommunikasjonsevner på tradisjonell kinesisk, med fokus på lesing, skriving og deltakelse i hverdagslige samtaler, samtidig som man utforsker språkets kulturelle arv.

Læring av tradisjonelle kinesiske tegn og å starte med HSK 2 kinesisk kurs er et verdifullt skritt inn i verden av kinesisk språk og kultur. Tradisjonelle tegn gir en dypere forbindelse til språkets rike historie, og dette kurset styrker din grunnleggende forståelse av og evne til å bruke disse tegnene i kommunikasjon.

Hvorfor HSK 2 kinesisk er essensielt:
HSK 2 bygger videre på HSK 1, og forbedrer ordforråd, grammatikk og setningsstrukturer som er nødvendige for samtaleferdighet. Dette kurset sikrer mestring av dagligdagse samtaler og introduserer mer komplekse emner, og forbereder deg for høyere nivåer av flyt. En solid forståelse av tradisjonelle tegn på dette nivået er avgjørende for å gå videre med selvtillit i språket.

Kursnivå:
Vårt HSK 2 kinesisk kurs er designet for de med HSK 1 kunnskap, med fokus på tradisjonelle tegn, uttale og grammatikk. Ideelt for lærende som forbereder seg på å bo, jobbe eller studere i tradisjonelle kinesiske miljøer, vektlegger dette kurset praktiske språkkunnskaper for daglig bruk.

Fra første dag vil du engasjere deg med tradisjonelle kinesiske tegn og pinyin, og akselerere din lesing, skriving og forståelse. Ved slutten av kurset vil du være klar for mer avanserte utfordringer innen kinesisk språk.

Ved slutten av kurset vil du være i stand til å:

Gjenkjenne og skrive flere tradisjonelle kinesiske tegn som brukes i daglig kommunikasjon.
Delta trygt i hverdagssamtaler.
Diskutere et bredere spekter av emner, fra familie til profesjonelle oppgaver.
Håndtere daglig interaksjon som shopping, be om veibeskrivelse og spising.
Hvem burde melde seg på:
Begynnere med HSK 1 kunnskap som ønsker å utvide sine ferdigheter i tradisjonelle kinesiske tegn. Dette kurset er perfekt for expats, yrkesaktive, og språkentusiaster.

Kursbevis:
Ved fullført kurs vil du motta et digitalt sertifikat som anerkjenner din kompetanse i HSK 2 tradisjonell kinesisk.

Kursformat:
Kurset er tilgjengelig både personlig og online, og tilbyr fleksible alternativer for alle lærende.