Everything DiSC-sertifisering® - bedriftsinternt



Kursarrangør: Escala
Sted: Vi kommer til din bedrift i Nord-Trøndelag
          Nord-Trøndelag
Type:Bedriftsinternt / Større grupper
Undervisningstid: Ta kontakt for avtale
Pris: Avtales

Som en autorisert partner gir vi deg muligheten til å utvikle ekspertise i bruk og tolkning av dette kraftfulle verktøyet, som gir dyp innsikt i atferdsstiler og mellommenneskelige relasjoner.

Vi er stolte av å tilby sertifisering i det anerkjente internasjonale refleksjonsverktøyet Everything DiSC®.

Everything DiSC® er anerkjent over hele verden for sin presisjon og pålitelighet. Ved å benytte seg av moderne forskning og psykometri, gir verktøyet deg og ditt team et klart bilde av deres individuelle atferdsstiler, kommunikasjonspreferanser, prioriteringer og motivasjonsfaktorer.

Gjennom vår sertifiseringsprosess vil du oppnå følgende fordeler:
• Inngående kunnskap: Du vil bli grundig kjent med teorien bak DiSC®-modellen og hvordan den kan brukes til å forstå atferd og relasjoner på arbeidsplassen.
• Bruk av Everything DiSC®-verktøy: Du vil lære å bruke og tolke Everything DiSC®-profiler, som gir presise og nyttige innsikter i individuelle atferdsstiler og preferanser.
• Tilpasning og tilpasningsevne: Du vil bli kjent med hvordan du kan tilpasse Everything DiSC®-verktøyene til ulike situasjoner og målsettinger for maksimal effekt.
• Fasilitatorferdigheter: Du vil utvikle dine ferdigheter som en dyktig og engasjerende fasilitator, i stand til å lede workshops og økter med bruk av Everything DiSC®-verktøyene.
• Dypere forståelse av relasjoner: Du vil oppdage hvordan Everything DiSC® kan brukes til å forbedre kommunikasjonen, samarbeidet og samspillet i team og organisasjoner, samt å styrke relasjonene mellom kollegaer.
Vår sertifisering i Everything DiSC® gir deg ikke bare kunnskap og kompetanse, men også tillit til å anvende verktøyet på en effektiv og profesjonell måte. Du vil bli en pålitelig ressurs i organisasjonen din, i stand til å skape positiv endring og forbedre mellommenneskelige relasjoner.

Sertifisering Everything DiSC®-verktøy:
• er velegnet for bruk av rådgivere, coacher, HR-personell, organisasjonspsykologer og ledere for å bygge god kultur, skape innsikt og forståelse i alle ledd
• har et universelt og nøytralt språk, med et begrepsapparat som forklarer synlig adferd og kommunikasjon.
• er lett forståelig, brukervennligheten gjør at det kan være mange mennesker i en prosess.
• er validert
• er validert og tilpasset den norske arbeidskulturen og det samfunnet vi lever i.

Ta steget mot å bli en sertifisert Everything DiSC®-instruktør i dag. Kontakt oss for mer informasjon om vår sertifiseringsprosess og mulighetene for å delta. Sammen kan vi utforske hvordan Everything DiSC® kan bidra til å løfte både individuelle prestasjoner og teamets suksess til nye høyder.

Målgruppe for kurset:
Bedrifter

Teamutvikling passer for ledergrupper, styrer, prosjektgrupper, faste arbeidsgrupper og / eller avdelinger både når du står foran etablering av nye team, og når du vil videreutvikle et eksisterende team.