Tantrisk Massasje og Tantrisk Livsvisdom - introkurs



Kursarrangør: InnerLife - Akademiet
Sted: Bjørk kursgård
          Hedmark, Hamar
Kursadresse: Løkenvegen 73, 2344 Ilseng (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Torsdag kl 16:00 - søndag kl 17:00
Varighet: 4 dager
Pris: 4.500
Neste kurs: 27.10.2024 | Vis alle kursdatoer

Vi tilbyr Tantrisk Massasje og Tantrisk Livsvisdom - introkurs. På kurset lærer du det grunnleggende ved InnerLife Tantrisk Massasje og om hva det kan bety for deg i din hverdag. Vi gjør øvelser for å øke ditt nærvær og din sanselighet.

Det som kan oppleves uvant, er måten vi legger vekt på det erotiske som en livskraft og bidrag til å være kjærlig til stede i relasjoner, uten at det rettes mot det seksuelle.

I InnerLife Tantrisk Massasje skiller vi mellom det erotiske og sex som to ulike funksjoner ved vår seksualitet. I massasjen løftes din erotiske livskraft mot hjertet. Gradvis kjenner du en dansende og stimulerende livsenergi utfolde seg i kroppen din. Omgitt av stillhet og giverens trygghet kan du uforstyrret kjenne nytelsen og hvordan det øker din evne til nærvær og glede. For enkelte oppleves det som å komme inn i et hellig rom i seg selv.

I denne 15 minutters videoen forteller Shalini om hva det gjør med oss på et indre plan, når vi gir og mottar InnerLife Tantrisk massasje. Det handler blant annet om en trygg opplevelse i egen kropp, idet vi åpner oss for en intimitet som ikke er seksualisert. Men hva betyr det at tantrisk massasje er rettet mot det erotiske og ikke det seksuelle?

I Tantra lærer du som mann at du er født til å være en elsker, men at det er YIN-siden ved din lidenskap som fremhever sann maskulinitet. Grunnen til at menn i så stor grad trekkes mot kvinnen og det feminine, er fordi hennes Yin kan vekke til live hans inspirasjon og tilgang til hans åndskraft. Men for å hente frem denne evnen i kvinnen, må han kjenne elskovens tantriske livskunst.

Som mann er tantrisk massasje en måte å bevege ditt fokus fra underlivet til hjertet og tillate den erotiske opplevelsen å gjelde hele deg. Som giver og mottager skal du verken prestere eller erobre, kun være deg selv og erfare livets dybder inni deg.

Som kvinnegir den tantriske massasjen en mulighet til å utforske hvordan det erotiske virker i din kropp, uten at det er noen forventninger om sex. Nå får du kjenne hvordan nytelsen gir verdighet til din feminine natur.

Vi jobber på massasjebenk. Shalini setter dere sammen parvis, mann og kvinne eller to kvinner, hvor dere masserer hverandre under veiledning. Massasjen blir forklart og det blir demonstrert hvordan du benytter lange, rolige og kjærlige strøk. Den langsomme rytmen og berøring mot naken hud gir sann nytelse og berører både den som gir og mottar massasjen. Kjønnsdeler blir ikke massert.

Vis flere tilsvarende kurs: