Taiji 37 Nybegynnerkurs: Lær Taiji på 12 uker



Kursarrangør: Qigongsenteret
Sted: Qigongsenteret i Oslo
          Oslo
Kursadresse: Grønlandsleiret 14, 0190 Oslo (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Tirsdager kl 18:30-20:00
Varighet: 12 uker
Pris: 2.950

Har du lyst å lære Taiji men synes det er vanskelig å komme i gang? Nå kan du som nybegynner bli med på et spennende Taiji konsept. Du betaler kun 2950,- for ukentlig undervisning, personlig oppfølging av instruktør, samt nyttig støttemateriell (filmer/teori/oppgaver m.m.) over en periode på 12 uker

Innhold:
Qigongsenteret og dets instruktører er Norges mest erfarne innen undervisning av Taiji og Qigong. Vi vil invitere deg til et 12 ukers kurs i Nan Pai Taiji Quan og ønsker å dele vår kunnskap med deg som er på jakt etter bedre helse, indre ro og innsikt i egen kropp og sinn.

Dette får du i løpet av kurset
• Fast undervisning ved vårt senter i Oslo – 1 klasse på 75 min. per uke.
• Dokument med bilder av alle Taiji posisjonene.
• Film av hele Taiji Formen.
• Personlig oppfølgning av instruktør.

Dette vil du lære:
Gjennom 12 uker får du full innsikt i det velrespekterte Taijisystemet - Taiji 37 og tilhørende form. Du vil få et sterkt fundament gjennom teori og praktiske øvelser, og lære hvordan du skal mestre Taiji formens fundamentale bevelgelser. Det vil også være fokus på bruk av Taiji i selvutvikling og hvordan dette direkte påvirker dagliglivet. Etter kurset vil du kunne trene på egen hånd, eller delta på Qigongsenterets mange ukentlige klasser.

NB! For å lære grunnlaget for den komplette Taiji37-formen, kreves to kurs. Dette 12 ukers kurset utgjør del 1 av to kurs. Det vil bli mulig å ta del 2 i etterkant av dette 12 ukers kurset.

Målgruppe for kurset:
Alle som ønsker minikurs i Yi Jin Daoyin

Nivå:
• Nybegynnere og viderekomne