Stressmestring - hjelp til ungdom



Kursarrangør: BRO AOF
Sted: Kurslokalet Hesten
          Oslo, Sentrum
Kursadresse: Kristian Augusts gate 6, 0164 Oslo (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Ta kontakt for informasjon
Varighet: 3 timer
Pris: 1.390

Vi tilbyr kurs om stressmestring - hjelp til ungdom. Kursholder deler i dette kurset sin kunnskap om ulike former for stress. Hun gir deg gode strategier og stressmestringsverktøy du kan bruke i ditt arbeid med ungdommer som opplever at livet stresser dem.

Innhold:
Prestasjonsjag på skolen. Kroppspress. Status. Fasade. Sosiale medier. Behovet for selvrealisering skaper stress hos mange tenåringer. Det er så mange arenaer de skal prestere på, både i skole og fritid. Mange unge bruker altfor mye tid på å grue seg til prøver eller gruble på om de har sagt noe dumt. De er lite tilstede «her og nå». Hva skjer i kroppen og tankene når stress blir en reaksjon og tar overhånd?

Kursholder: Belinda Ekornås

Belinda Ekornås er psykologspesialist med fordypning innen barn og unges psykiske helse. Har skrevet en doktorgrad om selvfølelse og venneforhold hos barn med atferdsvansker og emosjonelle vansker. Har jobbet mange år i BUP og PPT og i inneliggende avdeling for barn med psykiske vansker, spesielt med veiledning til lærere som hadde elever med utageringsproblemer, tvang og / eller angst. Har jobbet med stressmestring og støtte til mestring for familier.