Stortruck klasse T6 - T8.4 - repetisjon



Kursarrangør: Kompetansebedriften
Sted: Kompetansebedriften AS (3. etg.)
          Oslo, Rødtvet
Kursadresse: Pottemakerveien 6B, 0954 Oslo (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Studie / yrkesutdanning
Undervisningstid: På forespørsel
Varighet: 8 timer
Pris: 2.500

Vi tilbyr repetisjonskurs på stortruck klasse T6 - T8.4 over 10 tonn. Har du behov for repetisjon av stortruck-kurs i forbindelse med jobben, eller ser du etter ny jobb og det er lenge siden sist du har praktisert stortruck kjøring?

Innhold:
Stortruckfører repetisjonskurset gir deg muligheten til å få en oppfrisking i stortruck og eventuelt utvide til flere klasser innen stortruck. Stortruck repetisjonskurset vil gi kandidatene en god oppfrisking i de forskjellige stortruckers konstruksjon, virkemåte, vedlikehold og bruk. For å unngå uhell og ulykker i forbindelse med arbeid med stortruck setter kurset mye søkelys på i sikker bruk av stortrucker.

Hva vi ønsker å oppnå med vårt repetisjonskurs:
Vi ønsker å gi stortruckførere en god teoretisk og praktisk repetisjons opplæring i sikker bruk av stortrucker, slik at uhell og ulykker unngås. Kurset gir deltakerne god innsikt i prinsippene for en stortrucks konstruksjon, virkemåte, vedlikehold og betjening. Det er stor forskjell på standard liten truck og stortruck. Ikke bare har den mer funksjonalitet, men den krever også mer søkelys på sikkerhet, erfaring og observasjon fra stortruckførene.

Målgruppe for kurset:
Stortruckfører repetisjon egner seg for deg som tar i bruk stortruck i din daglige arbeidshverdag. Dette gjelder også for deg som kun håndterer stortrucken delvis i ditt arbeid. Når du fullfører dette stortruckkurset vil du være en tryggere og sikrere stortruckfører som kan håndtere de fleste krevende situasjoner. Du vil også ha kjennskap til hvordan du skaper en trygg og sikker arbeidsplass.

Krav til kursdeltaker:
• Som kursdeltaker må du ha fylt 18 år
• Deltageren må inneha et stortruckførerbevis
• Du må beherske språket kurset gjennomføres på

Kursspråk:
• Vi holder kurs på norsk, engelsk og polsk eller via tolk