Spanskkurs i Nerja, Spania



Sted: Nerja
          Utlandet, Spania
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Ta kontakt for mer informasjon

Vi tilbyr spanskkurs i Nerja. Skolen ligger i hjertet av gamlebyen i Nerja i et typisk andalusisk hus med 200 m² tropisk hage som ligger noen korte minutters gange fra ditt bosted, butikker og strender. Skolen har 12 godt utstyrte klasserom, bokhandel, bibliotek, multimedia og kafeteria.

Innhold:
Du kan låne spanske bøker på residensen for å lese på fritiden. Om sommeren har de også utendørs undervisning. Lærerne er utdannet innen språkvitenskap og er spesialister i de forskjellige spanskkursene som skolen tilbyr. De er entusiastiske og sammen er de et velkoordinert lag, kvalifisert for å hjelpe deg å lære spansk på beste og mest effektive måte. Du blir tatt godt hånd om og får personlig oppfølging hele veien. Skolen blir som en familie hvor du står i sentrum.

Spanskkursene er laget for å tilfredstille studentenes behov, både med hensyn til generell spansk og spesifikke områder innen ledelse, handel, forretning, spanskundervisnings metodikk for lærere og offisielle eksamener som DELE eksamen. For å hjelpe med språkundervisningen, så kombinerer skolen profesjonell erfaring med dagens tekniske metoder som videoer, projektorer, slides og audio.

Aktuelle saker blir vektlagt, og bruk av media, blader, bøker, bilder og andre materialer blir disse drøftet og brukt i undervisningen for å øke forståelsen av det spanske språket og hvordan det brukes i forskjellige sammenhenger. Spanskbøkene du vil bruke inneholder en lyd CD, med øvelsene på spansk. Det vil være av god nytte for deg, så dersom du har en liten bærbar CD spiller foreslår vi at du tar denne med deg.

Målgruppe for kurset:
Alle som ønsker spanskkurs i Nerja