Spansk 3 (A2 - del 1) - mellomnivå



Kursarrangør: Aftenskolen
Sted: Universitetet i Agder (UiA)
          Vest-Agder, Kristiansand
Kursadresse: Universitetsveien 25, 4630 Kristiansand (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Studie / yrkesutdanning
Undervisningstid: Tirsdager kl 17:00 - 19:00
Varighet: 11 kvelder
Pris: 3.200

Vi tilbyr språkkurs i spansk 3 på mellomnivå A2 - del 1.Målsettingen med kurset er at du skal kunne klare deg i enkle og rutinepregede samtalesituasjoner med direkte utveksling av informasjon om kjente og rutinepregede forhold.

Innhold:
Dette kurset er den første delen av vårt spansk A2 program. Målet med kurset er å gi deg en grundig forståelse av spansk grammatikk, vokabular og setningsstrukturer. Du vil kunne uttrykke deg selv med større selvtillit og presisjon i hverdagslige situasjoner.

Praktisk kommunikasjon:
Spansk 3-kurset fokuserer på å hjelpe deg med å kommunisere effektivt i hverdagslige situasjoner. Du vil lære setninger og vanlige uttrykk knyttet til de viktigste områdene av dagliglivet, for eksempel svært enkel informasjon om en selv og familien, innkjøp, nærmiljø og arbeidsliv.

Målrettet progresjon:
Med spansk 3-kurset beveger du deg bevisst mot å oppnå A2-nivået i spansk. Du vil legge grunnlaget for å fortsette på reisen mot høyere ferdighetsnivåer og enda dypere forståelse.

Erfarne instruktører:
Våre erfarne spanske lærere jobber lidenskapelig for å hjelpe deg med å nå dine mål. De vil veilede deg gjennom kurset, gi tilbakemeldinger og oppmuntre deg til å ta skrittet ut av komfortsonen.

Målgruppe for kurset:
Alle som ønsker språkkurs i spansk 3 på mellomnivå A2 - del 1

Forkunnskaper:
• Fullført spansk 2 (A1 - del 2) eller har tilsvarende kunnskaper

Kursmateriell:
Kursavgiften inkluderer ikke lærebøker

Vis flere tilsvarende kurs: