Sov bedre



Kursarrangør: Liv Solfrid Endal
Sted: Like ved Steen og Strøm. 4 etg. På ringeapparatet står det iProsess
          Oslo, Sentrum
Kursadresse: Kongensgate 16, 0153 Oslo (kart)
Type:Bedriftsinternt / Større grupper
Foredrag
Privatundervisning
Undervisningstid: Ta kontakt for informasjon
Varighet: 3 ganger
Pris: 3.900

Kunne du tenke deg: • en god natts søvn hver natt. • sovne raskt og sove uavbrutt gjennom hele natten. • slippe hjelpemidler som te og innsovningstabletter. • få økt overskudd og sinnsro.

Kjenner du deg igjen i en eller flere av påstandene?
• Du har innsovningsproblemer og får ikke sove?
• Du våkner i løpet av natta med hjertebank og høy puls?
• Du har angst, tankespinn eller slitsomme tanker?

Kanskje har du blitt henvist og utredet fra fastlegen uten å få bedre søvn?
Jeg har svært gode resultater også på områder der den enkelte nesten har gitt opp – trodde at det å sove bedre – å ha en god natts søvn var en umulighet for dem. Som Hans sier: "Det er så veldig godt å kunne våkne uthvilt. Før var det eneste valget jeg hadde sovetabletter. Situasjonen før dette var at jeg ble henvist av fastlege til utredning av søvneksperter. Registrerte over tid et søvnmønster med forslag til tiltak som dessverre ikke fungerte som jeg ønsket."

I februar 2018 var jeg omtalt i Norges Veteranforbund for Internasjonale Operasjoner (NVIOs) sitt medlemsblad Veteran - i forbindelse med nettopp de gode resultatene.En av veteranene beskrev de store fremskrittene på områdene økt sinnsro, mindre tankekaos og bedre søvn.

Svært mange ønsker bedre søvn - en god natts søvn - ja de ønsker å sovne raskt og sove uavbrutt gjennom natten - gjerne hver eneste natt.

På grunn av den gode tilnærmingen og min brede erfaring kontaktes jeg også av professorer i psykologi, leger og målrettede toppledere.

På første samtale blir vi enige om et opplegg som passer for nettopp deg – noe som er en av bakgrunnene til de gode resultatene – sammen med de gode verktøyene. En avslappende skreddersydd for deg lydfil inngår - den benyttes slik vi sammen avtaler det; en behagelig lydfil med oppbygning tilsvarende det OL utøvere bruker for å nå sine mål – som omtalt i et NRK program senest i fjor.

Vis flere tilsvarende kurs: