Snekkerkurs trinn 4 - XXL proff kurs - proffsnekkere og bedrifter



Kursarrangør: Nekerøed Snekkerverksted
Sted: Østfold, Våler
Østfold
Kursadresse: Gravveien 18, 1592 Våler (kart)
Type:Bedriftsinternt / Større grupper
Undervisningstid: Ta kontakt for avtale
Varighet: 5 dager

Vi tilbyr XXL proff kurs i Nekerøed Snekkerverksted. Maskinsnekring, laging av buende deler, innsats av jigger, vakuumteknologi. Kurset er rettet til proffsnekkere og bedrifter for å øke kompetansen for spesielle oppgaver i snekkerfaget og trappesnekkerfaget.

Innhold:
Metodene læres uten datastyrte maskiner. Deltagere lærer bl.a. metoder for å lage svingstykke, svingstolper og buende gelender på standardmaskiner og vakuumteknologi for buende møbeldeler. Hvordan freses en innerradius for en svingstolpe på en justersag. Hvordan freses en uteradius for svingstykker på en bordfres. Hvordan limes i segmenter uten problemer. Metodene som læres er utenom det vanlige som er kjent. Hvordan lages en buende håndrekke på flere meter uten skjøt. Hvilke muligheter tilbyr siste vakuumteknologi for en proffsnekker.

XXL - kurset kommer rett på sak og er tilrettelagt for proffe trappe- og finsnekker med erfaring, som ønsker å gå et steg videre uten å investere i dyre datamaskiner. Dette kurset kan skreddersys for bedrifter også etter nærmere avtale for antall deltagere, dato osv. Vennligst ta kontakt for en hyggelig prat.

Kursholder: snekkermester Matthias Beier

Målgruppe for kurset:
Proffsnekkere og bedrifter

Antall deltagere:
Maksimal 4 deltagere for god personlig oppfølging

Kursmateriell:
Vi tilbyr lunch, te og kaffe. Ta med vernesko, hørselvern, notatbok, mobil for bilder, osv.