Smart sushi



Kursarrangør: Unge Kokker
Sted: Sør-Trøndelag, Trondheim
Sør-Trøndelag
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Ta kontakt for informasjon
Pris: Ta kontakt

Vi tilbyr smart sushikurs. Sushi er digg! Ønsker du å lære noe nytt og kreativt? Vil du imponere venneflokken, foreldrene eller kjæresten med kokkeferdighetene dine? Da er dette kurset for deg!

Sushi er en japansk rett som er populær over hele verden, og på dette kurset lærer du noen av hemmelighetene bak god sushi:

• Riktig koking av ris
• Håndtering av råvarer
• Ulike retter
• Presentasjon av rettene

Visste du at Sushi betyr ris med eddik eller smaksatt ris? Koking av god ris er en kunst. I Japan har de fleste store Sushi kokker sin egen veldig private hemmelige oppskrift på hvordan den lages og hva de har i som smak. Delta og bli inspirert til lage egne varianter.

Etter kurset har deltageren som mat ambassadører mulighet til å dele med andre hva de har lært. Blant annet gjennomføre mat verksteder sammen med venner, hjemme, på fritidsklubben, eller en liten gruppe. Det er også mulig å gjennomføre på større eller mindre arrangementer, det om man har lyst.

Målgruppe:
Kurset passer for alle som vil lære mer om Sushi, enten det er en fritidsklubb, speidergruppe, idrettslag, vennegjengen, kommune eller organisasjon.