Slik får du innflytelse og gjennomslagskraft - digitalt



Kursarrangør: Videocation
Sted: Nettkurs / Nettstudie
Hele landet
Type:Nettkurs og nettstudie
Undervisningstid: Start når du selv vil
Varighet: 19 leksjoner
Pris: fra 375

Vi tilbyr digitalt kurs i slik får du innflytelse og gjennomslagskraft. Dette kurset handler om hvordan du skal få større anerkjennelse, mer respekt og økt innflytelse i virksomheten du jobber i.

Innhold:
Dette kurset lærer deg en rekke såkalte power skills. Power Skills er språklige og mellommenneskelige ferdigheter som øker din innflytelse på arbeidsplassen.

Per Anfindsen lærer deg effektive fremgangsmåter for hvordan du kan påvirke andre, overbevise sjefen og være suveren i møter.

Du får innsikt i de mest slagkraftige retoriske ferdighetene, de beste virkemidlene fra salgspsykologien og de klokeste rådene fra “executive communication”.

Kurset lærer deg hvilken adferd som beviselig gir større velvilje hos alle du møter, og gir deg venner og støttespillere overalt.

Gjennom kurset får du økt selvtillit og lærer å påvirke andre gjennom effektiv kommunikasjon og argumentasjon.

“Slik får du innflytelse og gjennomslagskraft” passer for alle som ønsker å oppnå større gjennomslagskraft på jobb, samt økt respekt fra kolleger og ledere.

Det passer for alle som trenger å bli enda bedre til å kommunisere, presentere og påvirke sine omgivelser i arbeidslivet.

Dette lærer du:
• Slik påvirker du andre sterkere enn før
• Slik blir du mentalt mer robust
• Maktspørsmålene som forandrer livet ditt
• Retorikk og effektiv kommunikasjon
• Slagkraftige presentasjoner
• Argumentasjonsteknikk og innvendingshåndtering
• Slik bygger du deg selv som en merkevare

Kursekspert: Per Anfindsen

Per Anfindsen har siden slutten av 90-tallet jobbet med dyktiggjøring av ledere og spesialister i norske og internasjonale virksomheter. Han er i Norge tilknyttet Nesvik & Partners, men jobber i hovedsak for det internasjonale konsulentselskapet Leadership Pipeline Institute. I sin virksomhet fokuserer han særlig på betydningen av språk, kommunikasjon og retorikk som virkemidler til å bli bedre forstått og oppnå økt gjennomslag for egne idéer og forslag. Hans fokusområder er primært: ‘Power skills’ innen kommunikasjon ‘Leading without authority’ Medarbeiderledelse Salgsteknikk og -metodikk Coaching

Språk:
• Kurset holdes på norsk

Eksamen / sertifisering:
Kursbevis