Slik blir du en coachende leder



Kursarrangør: iProsess
Sted: Oslo
Oslo
Kursadresse: Karl Johans Gate 37 A, 0162 Oslo (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Tirsdag 1. oktober 2024 fra 9-13
Varighet: 4 timer
Pris: 3900

Dette er programmet for deg som vil hjelpe dine medarbeidere til å lære raskere enn konkurrentene. Du vil få innsikt i coachende lederstil og en dyp forståelse av de 6 viktigste spørsmålene som du kan bruke for å coache dine medarbeidere.

Om Tor Berntsen
Tor er genuint opptatt av den menneskelige faktoren i lederskapet og har evne til å formidle budskap slik at folk opplever å bli respektert og motivert til å handle. Hans analyser avdekker hvilke konsekvenser endringen får for organisasjon, ledelse og kommunikasjon.

Siden han startet iProsess i 1999 har han vært lederutvikler, coach og rådgiver for toppledere og mellomledere i virksomheter som; Avinor, Posten, Berggård Amundsen, Sykehuspartner, Nortura, Politiet, Cramo og Sparebanken Sogn og Fjordane, for å nevne noen. Rådgivningen har tatt utgangspunkt i lederens spesielle situasjon, mens tillitsbasert ledelse alltid har vært en viktig del av løsningen.

Bjørg Åse Wølneberg, Samfunnsbedriftene sier: Tor Berntsen er en fremragende kursleder og foredragsholder. Tor har vist god evne til å tilpasse program og design slik at samlingene har blitt praktiske og konkrete for deltagerne. Tors engasjement, energi, faglig tyngde og solide erfaring har ført til at alle våre deltakere har meldt tilbake at de har hatt stort utbytte av programmene han har levert. På bakgrunn av dette kan vi trygt gi ham våre beste anbefalinger.

Om iProsess
iProsess ble startet i 1999 med en ambisjon om å hjelpe ledere med å skape lærende organisasjoner som er i forkant av utviklingen i samfunnet.

«Våre lederprogram har et unikt design som bidrar til verdiskaping allerede fra dag 1. Det gjør ledertreningen lønnsom og bidrar til å implementere strategien på rekordtid.»

iProsess bygger sitt arbeid på anerkjent forskning, i tillegg til erfaring fra flere titalls store selskaper. Våre rådgivere er ikke bare spesialister på innovasjonsprosesser og endringsledelse. De er dyktige pedagoger med ledererfaring som får deltagerne til å utfordre sin komfortsone og skape resultater de selv ikke trodde var mulig.

Etterhvert som flere og flere arbeidstakere, både ledere og medarbeidere, erkjenner at behovet for fleksibilitet og autonomi er en forutsetning for å prestere på topp nivå og skape de resultatene virksomheten trenger, må ledere erkjenne paradigmeskiftet vi nå står i og tilpasse sin lederstil til kunnskapssamfunnet.

God ledelse i dag handler ikke om støtte og styring, men om å hjelpe medarbeiderne til å lede seg selv. God endringsledelse i dag handler ikke om å informere de ansatte om veien til framtiden, men om å involvere de i å utvikle virksomheten i hverdagen.

Våre lederprogram har et unikt pedagogisk design som er foredlet gjennom to tiår og tilpasses virksomhetens kultur og strategi. Vi har utviklet en egen metodikk som gjør at deltakerne skaper konkrete resultater allerede fra dag 1. Det gjør ledertreningen lønnsom og bidrar til å implementere strategien på rekordtid.

Vis flere tilsvarende kurs: