Skreddersydde kurs og foredrag i presentasjonsteknikk bedriftsint



Sted: Den Norske Dataforening
          Oslo, Sentrum
Kursadresse: Møllergata 24, 0179 Oslo (kart)
Type:Bedriftsinternt / Større grupper
Undervisningstid: Ta kontakt for avtale
Pris: Avtales

Jeg skreddersyr gjerne kurs med kortere eller lengre varighet eller foredrag i presentasjonsteknikk og formidling, storytelling, pitching eller kommunikasjon og kroppsspråk til din bedrift.

Jeg vil tilpasse innhold, antall deltakere og tid/ sted for gjennomføring til det som måtte passe best for dere. Alt for at dere skal få best mulig utbytte.

Om kursholderen
Torunn Meyer har over 26 a°rs erfaring som skuespiller etter a° ha fullført 3-a°rig teaterhøyskole. De siste 16 a°rene har hun ogsa° jobbet med presentasjonsteknikk og formidling innen offentlig sektor, privat næringsliv og med politikere. Som skuespiller vet hun hvor viktig det er a° kunne formidle et budskap pa° en tydelig og effektiv ma°te.

Gjennom britiske Arts & Business og Ci: Creative Intelligence har hun gjennomført fordypningskurs og Masterclass innen teaterbasert læring om formidling. Basert på dette og hennes egne erfaringer som skuespiller og tidligere idrettsutøver har hun utviklet sin eget metode, TIN (Teater - Idrett - Næringsliv). Her tar hun i bruk verktøy og teknikker som hjelper deg å nå ditt potensiale som formidler. Torunn er ærlig og gir konkrete tilbakemeldinger som gjør deg til en bedre formidler.

Vis flere tilsvarende kurs: