Et viktig innsteg for alle som er glad i sjokolade. Etter en gjennomgang av sjokoladens historie, er hoveddelen av kurset praktisk, hvor dere lager konfekten selv.
OPPDATERING JULI 2021:
Vi får mange henvendelser om kurs og snoplaging nå i sommer. Dette har vi ikke mulighet til å gjennomføre pga. oppussing av nye kurslokaler og korona tiltak.
Når kurslokalet står klart vil vi annonsere på alt av sosialemedier, så husk å følg oss på Instagram og Facebook!
innhold
Her lager dere 3 typer konfekt. Dere trenger ingen kunnskap fra før av, da alle basisteknikkene blir lært på kurset. Vi er opptatt av at dere jobber med det samme utstyret som finnes i de fleste kjøkken, slik at dere kan starte å lage deres egen konfekt med en gang dere kommer hjem. All konfekt fra kurset, tar dere med hjem fint pakket i konfektposer.
I kaffepausen starter vi opp vår sjokoladefontene hvor dere kan dyppe friske frukter.
Kan organiseres i deres kantine/lokaler eller på konferansesenteret deres for dagen, vi har en del lokaler hvis dere vil at vi ordner alt.