Sjekkekurs: Gå fra usikker til selvsikker med jenter



Kursarrangør: Brakjemi
Sted: Oslo
          Oslo, oslo
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Ta kontakt for informasjon
Varighet: 3 dag
Pris: 19990

Vi tilbyr sjekkekurs. Er du lei av å jage jentene? Skulle du heller ønske at det var jentene som sjekke deg opp? Hos Bra kjemi lærer vi deg hvordan du får fram den attraktive kjekkasen i deg, som gjør at jenter begynne rå sjekke deg opp.

Invester 3 dager i vårt sjekkekurs og du kommer til å:
1. Forstå hvorfor du har mistet jenta tidligere

2. Vite hvorfor det før kurset virket så vanskelig å få møte de jentene du egentlig vil ha, slik at du slipper å gjøre den feilen igjen-

3. Lære fremgangsmåten på hvordan du går bortså du slippe rå bli avvist igjen

4. Lære hvordan du alltid ender opp med å bli sjekket opp av heite jenter på byen. Hver gang!

5. Hvordan gå fram slik at jenta ber om din kontaktinfo og at hun ender opp med å sende deg melding først

Og mye mye mer!

Kursholder: Fredrik Strøm
"Jeg har gjort alle feilene i boka, og sikkert en del til, så jeg kan med sikkerhet si jeg vet hvordan det er å ikke føle man får de jentene man vil ha og bli avvist igjen og igjen"

Uttalelse fra fornøyd kursdeltaker:
Takk for en fantastisk og revolusjonerende helg. Jeg hadde beskjedne forventinger og hadde vært fornøyd med 5% forbedring.

Her har jeg allerede fått 100% om ikke mer, og det er et tall jeg vet kommer til å legge på seg måneder og år fremover etter hvert som jeg er ute og praktiserer med gutta jeg har blitt kjent med på kurset.
-Deltager på sjekkekurset, vi hadde 6-8 oktober

Kurset til Fredrik ga meg mye større tro på meg selv og ga meg bekrettelse på at heite damer finner meg genuint attraktiv. I løpet av kurset fikk jeg til og med oppleve at damene sjekket meg opp! Kurs med Fredrik kan jeg anbefale sterkt.
-Mann 30

Jeg tok kontakt med Fredrik å meldte meg på en bootcamp i Trondheim. Det angrer jeg ikke på for å si det sånn! Opplegget er lett å forstå, full av gode eksempler og tips som faktisk er ekstremt effektive! På en helg har jeg gått ifra å være en litt sjenert fyr som har måttet drikke seg til mot for å i det heletatt ta kontakt med en jente, til å kjenne med stor selvsikkerhet at jeg kan gå bort å sjarmere hvem som helst. Hvis du er i tvil om dette er noe for deg, vil jeg si kjør på! Bli den mannen du alltid har sett opp til! New Paragraph
-Mann 40 år

I løpet av kurset snakket jeg med over 50 jenter, klinte med 2 jenter samtidig og fikk tilbud om trekant. Flere jeg pratet med endte også med å sende meg melding først dagen etter. Dette funker!
-mann 34