Sjamanistisk veiledning med Kjetil Kvalvik.



Kursarrangør: Vaajma Academy
Sted: Vandring i naturen rundt Oslo
          Oslo
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Varighet: 3 timer
Pris: 3.500

Vi tilbyr sjamanistisk veiledning med Kjetil Kvalvik.. Kjetil Kvalvik er en samisk sjaman som bruker natures elementer som sin allierte partner når han veileder andre i livet.

En vandrende sjamanistisk veiledning med personlig rituale eller seremoni er et ekstremt kraftfullt redskap for forståelse, gjennombruddog utvikling i livet. Seansen foregår i naturen, hvor Kjetil tar deg med på en vandring i naturen rundt Oslo. Du mottar coaching og livsveiledning ut i fra dine behov mens dere vandrer i marka eller ved havet.

Etter at dere har vandret times tid i naturen satt fokus på aktuelle problemstillinger og sammen løst opp i floker i ditt indre og satt ting i bevegelse, tar dere en lite pause og tenner et bål før Kjetil klargjør en personlig seremoni eller et rituale for deg som skal hjelpe deg å finne indre styrke, klarhet, mot, innsikt gjennomføringskraft, healing, tilgivelse, aksept eller hva enn du trenger å finne eller styrke for å kunne løse opp i den aktuelle problemstillingen dere jobber. Et ritual kan bestå av en guidet sjamanistisk trommereise, en personlig seremoni, eller et spesialtilpasset rituale, eller en oppgave som skal løses av deg i naturen.

Etter seremoni/rituale delen blir du blir gitt konkrete øvelser for å integrere og skape dypere forståelse for det du har vært igjennom mens vandrer dere i stillhet tilbake til utgangspunktet hvor dere har en liten gjennomgang av seansen og avslutting.


Hva kan du forvente deg?
• 3 timer i naturen hvor du blir satt 100% i fokus
• Ekstremt kraftfulle redskaper for gjennombrudd og utvikling i livet.
• Lære enkle og effektive redskaper for å en dypere kontakt med naturen og tilværelsen.
• Dypere forståelse for de mønstrene som holder deg tilbake fra å føle deg sterk, hel og fri
• En som hører og ser deg på dypet.

Vis flere tilsvarende kurs: