Sjamanistisk healing med Gjermund



Kursarrangør: Inxhale yoga healing
Sted: gamle Apotekergården
          Akershus, Aurskog-Høland
Kursadresse: Bjørkeveien 10, 1940 Bjørkelangen (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Ta kontakt for informasjon
Pris: 3.000

Sjamanistisk healing og samtaletimer foregår som oftest i studio på Bjørkelangen. Jeg tar imot på timebasis primært dagtid, men også muligheter for noe på kveldstid. Det er også mulig med telefonsamtaler med fjernhealing,

Kundaliniyoga har bevisst med seg den spirituelle delen som ligger i yogaen, noe som passer meg og min sjamanspirit veldig bra. Jeg praktiserer kundaliniyoga på min måte og har tatt med meg den lærdommen og kunnskapen som ga meg tillit. Jeg har plukket det litt fra hverandre, fjernet mye jeg ikke vil ha med og satt sammen en yogaform som passer meg og min praksis som sjaman. Yogatimene blir lagt opp etter hva som føles riktig for meg og mitt syn på det å få frem enkeltmennesket.

Jeg bruker yoga og sjaman spiriten på en balansert måte slik at jeg kan jobbe med grupper og enkeltmennesker, samtidig som det gir deltagerne muligheten til å finne sin egen vei. Det kan være du ønsker yogatimer for å myke opp, holde kropp og sinn i balanse eller kanskje du ønsker å fordype deg i den spirituelle delen som ligger i yogaen.
Vi starter med en rolig samtaletime, gjerne over en kopp med urtete der vi blir bedre kjent og jeg får et indre bilde av deg.

Når det kommer til healingen jobber jeg ut fra samtalen oss imellom og hva som måtte komme opp fra min indre informasjonskanal. Det kan ofte være å jobbe med energisystemet ditt, det kan være sjelehenting og arbeid med traumer som har satt seg fast i deg og ditt energifelt.

Jeg blir alltid guidet når jeg jobber med deg og er bare en kanal fra universet til deg.
Bruk av min stemme og/eller tromme, fløyte, gong og andre etniske instrumenter kan forekomme ut ifra hva som måtte komme opp. Jeg jobber alltid ved siden av deg, hjelper deg selv til å finne veien og til å jobbe frem det som er riktig for deg der og da. En healingtime i studio varer alt fra 1-3 timer.


Når timen er ferdig setter jeg ikke opp en ny time. Du må selv kjenne etter om og evt når du ønsker å komme tilbake. Du vil få affirmasjoner som jeg sender med deg hjem etter timen.

Det er også muligheter for å bli med opp på Urvass-seter (les mer om dette her) og ha en lengere behandlingstime for de som ønsker å gå dypere i behandlingen, alt fra en til to dager.

Fjernhealing med Gjermund
Du sender meg bare en melding eller mail så blir vi enige om et tidspunkt du ringer meg. Vi snakker litt om det du måtte ønske å ta opp så tar vi resten derfra. Jeg setter i gang fjernhealing når vi avslutter samtalen.

Vis flere tilsvarende kurs: