Sjaman grunnutdannelse



Kursarrangør: Yggdrasil Sjamanskole
Sted: Nettkurs / Nettstudie
Hele landet
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Nettkurs og nettstudie
Undervisningstid: 21. august 2024 til 21. januar 2025
Varighet: 6 måneder
Pris: 27200

En helt unik sjaman utdannelse, men også en dyp selvutviklingsreise hvor du gjennom ur-sjamanisme og moderne vitenskap vil bli bedre kjent med den du virkelig er, din sanne natur, kraft og misjon.

Gjennom sjaman grunnutdannelsen vil du gjennom 10 seminarer dykke dypt i den ur-sjamanistiske visdommen, filosofi, mystikk og magi som vil forandre hele ditt liv. Dette er en kombinasjon av ur-sjamanistisk visdom og filosofi, og moderne vitenskap. Du vil få svar på de mest eksistensielle spørsmålene som et menneske har, som hvorfor er jeg her? Hvem er jeg? Hva er min sjels misjon? Hva er min sanne natur? Hvor kommer jeg fra? Hvor går jeg?

En intensiv, magisk og spennende online utdannelse som du kan ta i ditt eget tempo og samtidig være en del av et fellesskap i gruppe med andre studenter. Du får personlig oppfølging gjennom 1-1 samtaler hver 14. dag, tilgang til kursportal med alle moduler,og det vil arrangeres fysiske treff med innvielser, praktiske øvelser og årstidsritualer for de som har mulighet til å delta på det. Dersom man ikke kan møtes fysisk vil det legges til rette for at man ikke går glipp av noe. 

Her står det mer informasjon om hele utdannelsen, utdannelsesforløpet, om alle modulene, introduksjonsvideo og informasjon om påmelding:

https://aminab.no/utdanning/

Det har allerede begynt å danne seg nydelig gruppe som er klare til oppstart, og gleder meg MASSE til å følge opp kommende sjaman studenter??