Sertifisering i psykologi - online



Kursarrangør: Academy Online
Sted: Nettkurs / Nettstudie
Hele landet
Type:Nettkurs og nettstudie
Undervisningstid: Start når du selv vil
Varighet: ca 12 uker (tilgang til kurset i 1. år)
Pris: 12.900

Vi tilbyr utdanning med sertifisering i psykologi som onlinekurs. Du blir ikke autorisert psykolog med dette kurset, men du kan alltid oppgradere gjennom videre studier hvor dette kurset er en kunnskapsbase. En komplett fagopplæring for deg som ønsker å jobbe med personlig utvikling.

Litt om utdanningen:
Formålet med kurset er å gi et godt innblikk i den skiftende rollen mellom deg som terapeut eller coach med kunnskap basert på vitenskap, og klient og på den måten kunne hjelpe klienten til å identifisere sine problemer. I arbeidslivet er det stor etterspørsel etter psykologisk kunnskap innen mange ulike områder, som personaladministrasjon, rekruttering, rehabilitering, helsevesen, skole og utdanning, idrettsverden, organisasjonsutvikling. Du vil ha nytte av kurset både i privatlivet og i arbeidslivet både i privat sektor og i næringslivet.

Utdanningen inneholder verdifull informasjon som kan være nyttig både på det mentale, sosiale og emosjonelle plan og gir suksess både på jobb og privat. Formålet med kurset er samtidig å få innsikt i eget potensiale ved hjelp av psykologi. Det er derfor det er så bra å kjenne psykologi, så du kan bruke det i det virkelige liv uansett. Kurset bidrar til menneskelig vekst både for andre og deg selv. Velkommen til å registrere deg og la din vellykkede reise starte hos oss!

Kursportalen:
Utdanningen inneholder 4 ulike moduler hvor du ved hjelp av filmer, kurslitteratur, praktisk arbeid, øvelser og oppgaver fordyper deg i hvert område. I løpet av studietiden vil du være i kontakt med kursleder ved spørsmål og tanker rundt kursmateriellet og ved tilbakemelding på oppgavene dine. Interaktivitet via e-post og telefon.

Faginnhold / moduler:

Modul 1 - Sosialpsykologi:
• Hensikten med modulen er å skape forståelse for menneskers måter å føle, tenke, handle og reagere på i den sosiale virkeligheten. Modulen presenterer ulike personlighets- og sosialpsykologiske teorier knyttet til temaer som holdninger og fordommer, mann/kvinne, personlighetsforstyrrelser m.m.

Modul 2 - Biologisk psykologi:
• Modulen tar for seg sentrale begreper, teorier og metoder innen biologisk psykologi. Det biologiske grunnlaget for psykiske funksjoner behandles. Modulen dekker for eksempel nervesystemets struktur, persepsjon, kognitiv nevropsykologi og følelser mm.

Modul 3 - Kognisjonspsykologi:
• Modulen tar for seg minnefunksjoner, problemløsning og beslutningstaking, intelligens, språk- og språkutvikling, samt kreativitet.

Modul 4 - Utviklingspsykologi:
• Modulen introduserer grunnleggende teorier innen utviklingspsykologi. Menneskelig utvikling og ulike aspekter, relasjonell, kognitiv, emosjonell, psykososial, utvikling blant annet presenteres.

Registrering:
Vi må motta din påmelding skriftlig via kontaktskjemaet. Angi hvilken yrkesutdanning eller kurs du viser til. Velkommen til å registrere deg og la din vellykkede reise starte med oss! Hvis du har spørsmål før du registrerer deg, send e-post til info(at)academyonline.no.

Tilgang:
Du har tilgang til hver av modulene i din utdanning i 1. år etter at du har startet respektive modul.

Prisen inkluderer:
• Skjermopptak av foredrag samt bilder
• Øvingsoppgaver
• Innleveringsoppgaver
• Kontinuerlig støtte via e-post og forum
• Utstedelse og utsendelse av sertifikat / diplom

Målgruppe for kurset:
Dette kurset er en god start for deg som ønsker å bygge din egen utdanning med fokus på psykologi. Kurset er også et godt supplement til en utdanning eller jobb med et annet hovedfokus. Kurset retter seg mot deg som ønsker å jobbe som sertifisert terapeut eller coach med sterk psykologi-grunnkunnskap både til enkeltpersoner, grupper eller bedrifter.

Eksamen / sertifisering:
Etter gjennomført og fullt betalt utdanning med godkjente resultater på alle innleveringsoppgaver får du sertifikat eller diplom.