Seksjonering fra A til Å



Kursarrangør: Senter for Eiendomsfag
Sted: Senter for Eiendomsfag
          Oslo, Sentrum
Kursadresse: Lille Grensen 7, 0159 Oslo (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Studie / yrkesutdanning
Undervisningstid: kl 09:00 - 16:00
Varighet: 1 dag
Pris: 7.500

Vi tilbyr kurs om seksjonering fra A til Å. Eiendomsutvikling er et komplekst og utfordrende fagfelt, som krever inngående kunnskap til de ulike offentlig- og privatrettslige sidene, herunder ved seksjonering av fast eiendom.

Innhold:
Dette fordypningskurset er utarbeidet for å gi deg en oversikt over seksjoneringsregelverket, med siktemål om å sette deg i stand til å organisere og gjennomføre komplekse utviklingsprosjekter.

Dette lærer du:
Fordypningen vil gi deg en oppdatert kunnskap om seksjonering - med særlig vekt på prosessen, mulighetene og fallgruvene ved seksjonering av utviklingsprosjekter. Deltakerne skal lære og forstå seksjoneringsprosessen, hva den innebærer, hva man særlig må være oppmerksom på, og praktisk kunnskap for selve søknadsprosessen (fremgangsmåte, dokumentasjonsbehov mv.).

Program:
• Generell innføring i eierseksjonsloven
• Seksjoneringssøknaden og kommunens saksbehandling
• Utvalgte relevante problemstillinger og nyvinninger i eierseksjonsloven
• Seksjonering av utviklingsprosjekter

Lærekrefter:
Undervisningsansvarlig er Simon Ulleland, senioradvokat i Advokatfirmaet Thommessen. Simon har bred kompetanse innen eiendomsutvikling, og arbeider særlig med spørsmål tilknyttet offentlig rett og plan- og bygningsrett. Ulleland har gjennom sitt arbeid i Thommessen opparbeidet seg betydelig erfaring innenfor ulike typer planprosesser, seksjoneringssaker, delesaker og oppfølgning overfor offentlige myndigheter.

Målgruppe for kurset:
Det faglige innholdet passer for eiendomsbesittere, eiendomsutviklere, advokater, arkitekter, økonomer og andre rådgivere, både profesjonelle og private aktører, som driver med forvaltning eller utvikling av fast eiendom.

Kursmateriell:
Kursavgiften inkluderer lunsj, med mindre annet er angitt. Denne serveres i våre lokaler, og blir levert av et anerkjent cateringbyrå som vi har gode erfaringer med.

Vis flere tilsvarende kurs: