Sangundervisning



Kursarrangør: Kjelsås Musikkverksted
Sted: Oslo, Kjelsås
Oslo
Kursadresse: Midtoddveien 14, 0494 Oslo (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Privatundervisning
Undervisningstid: Ta kontakt for avtale
Varighet: 25 - 45 - 55 minutter
Pris: Prøvetime fra 350

Vi tilbyr sangundervisning. Ellen Sofie tilbyr skreddersydd sangundervisning med fokus på riktig sangteknikk og personlig utvikling. På sangtimen skal man ha det gøy samtidig som man lærer og utvikler seg!

Innhold:
Sangtimene holdes av Ellen Sofie som har sin musikkpedagogutdannelse fra Høgskolen i Staffeldtsgate og Universitetet i Agder innenfor rytmisk og klassisk sang. Hun har lang erfaring med musikkundervisning i kulturskole, grunnskolen, oppsetninger av musikkteater, generasjons-sang og som dirigent for ungdoms- og barnekor. Ellen Sofie ønsker på sangtimene å skape en trygg og god atmosfære for læring. Hun fokuserer på å bygge opp en god sangteknikk og på å utvikle elevens musikalitet med utgangspunkt i elevens styrker og musikksmak. Timene tilpasses individuelt med utgangspunkt i elevens ambisjoner og mål for undervisningen.

Målgruppe:
Sangundervisning for alle som ønsker å lære god sangteknikk

Praktisk informasjon
Betaling skjer på grunnlag av mottatt faktura fra Musikkverkstedet eller gjennom Vipps. Innbetaling skjer:
• Per time ved drop-in
• Før start av time nummer to ved timepakker (inkl. gruppeundervisning). Anledning til å avslutte etter første time uten å måtte betale for resterende timer (betaler kun for første time). Ved avbestilling av timepakker må kunden melde skriftlig ifra senest tre dager etter første time.

Vis flere tilsvarende kurs: