STS - Språkreise Engelsk til Brighton - Campus 1 - 4 uker



Kursarrangør: STS Education
Sted: Brighton - Campus University of Sussex
          Utlandet, England
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Varighet: 4 uke
Pris: 52 900
Neste kurs: 02.07.2024 | Vis alle kursdatoer

Vi tilbyr engelsk språkreise til Brighton for ungdommer 14-17 år. Få en internasjonal opplevelse sammen med elever fra hele verden. Våre språkreiser til Brighton inneholder STS’ klassiske engelskkurs. Språkturneer for 2023 er utsolgt. Språkturene for 2024 lanseres høsten 2023.

Innhold:
Disse timene har en perfekt kombinasjon av øvelser og prøver som forbedrer både lese- og skriveferdighetene, uttalen og ordforrådet. En variasjon av individuelle oppgaver og gruppeøvelser sørger for at du utvikler deg på flere områder. Du vil merke fremgang allerede etter noen dager av kurset, særlig i språkflyt og uttale, men også når det gjelder selvtillit i samtalene.

Alle lærerne her er CELTA-sertifiserte og har lang erfaring og profesjonell bakgrunn. Alt av studiemateriell er inkludert, og etter avsluttet kurs får du et STS-diplom. Våre språkkurs i Storbritannia arrangeres av vår partner EC English. EC English har over 50 års erfaring og er akkreditert av British Council.

Målgruppe for kurset:
Passer for ungdommer i aldersgruppen 14-17 år. Vi underviser på alle nivåer, fra nybegynner til avansert, og kursene holdes av kvalifiserte lærere med akademisk godkjenning. De jobber med ulike læreplaner som utvikler elevenes ferdigheter ut fra deres individuelle nivå.

Inkluderte aktiviteter:
På våre språkreiser i Brighton er ikke bare engelsktimer inkludert, men også mange morsomme aktiviteter for deg og dine nye venner. Alle aktivitetene og utfluktene arrangeres av engasjerte og erfarne ledere.

På hverdagene holdes aktivitetene etter skoletimene, mens i helgene har vi både halvdags- og heldagsutflukter. Alle aktivitetene er utformet slik at du vil lære mer engelsk ved å være sammen med dine nye venner og delta i ulike former for morsomme konkurranser, utflukter og sportsarrangementer.

Den første kvelden etter ankomst i Brighton har vi en velkomstaktivitet der du møter de andre elevene og personalet og får alt du trenger av informasjon for at språkreisen skal bli så fin som mulig.

Innkvartering på Campus:
Opplev hvordan det er å gå på skole i Storbritannia ved å bo på campus. Campusen er alltid på eller i tilknytning til skolen, og du bor på et enkeltrom i en delt leilighet. Hver leilighet har seks til åtte soverom, felles bad, kjøkken og stue. Rommene blir vasket hver uke, men husk å ta med eget håndkle hvis du velger å bo på campus. På campus bor du sammen med andre elever fra hele verden, og det er alltid ledere tilgjengelig.På campus er det selvsagt også tilgang til wifi.

Måltider:
Overnatting på University of Sussex, Falmer Campus er inklusiv helpensjon. Du spiser alle måltider i en felles spisesal, bortsett fra lunsj på lørdager og søndager da du får med matpakke.

Til frokost kan du alltid velge mellom varme alternativer eller kontinental frokost. Til lunsj og middag kan du alltid velge mellom kjøttbasert eller vegetariansk hovedrett som serveres med grønnsaker og frukt. Dessert får du også.

Hva som er inkludert:
• Overnatting
• Helpensjon
• 15 timer språkundervisning per uke
• Kursmateriell
• Lokale ledere og lærere
• STS-diplom
• Døgnåpen brukerstøtte
• Aktiviteter og utflukter på stedet
• Reise til og fra flyplass / togstasjon


Nivå:
• Fra A1 til C2 på CEFR (Common European Framework)

Oppstartsprøve:
• Brukes for å fastsette elevens språknivå

Eksamen / sertifisering:
Diplom: “End of course Academic Report” med vurdering i følge CEFR og “Certificate of Attendance”

Vis flere tilsvarende kurs: