STS - High School exchange New Zealand



Kursarrangør: STS Education
Sted: Utlandet, New Zealand
Utlandet
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Varighet: 3 semester
Pris: 179 500

Reisen er lang, men absolutt verdt det. New Zealand består av to hovedøyer og mange mindre øyer, alle med vakker natur. Hvis du har sett filmer som Ringenes Herre, vil du kjenne igjen noen av de fantastiske utsiktene i filmen, og dette kan bli ditt nye hjem!

New Zealand
Nordøya har et varmt klima, mens Sørøya ligger nærmere Antarktis og her finner du fjorder, skibakker og isbreer. Noe av det som er så utrolig med dette landet, er at du kan stå på ski nedover vulkansiden og deretter slenge deg på surfebrettet for å fange den perfekte bølgen nede ved kysten, alt på én og samme dag! Det er et land av kontraster, det er sikkert.

Årstidene er motsatt av det vi har på den nordlige halvkule. Når Europa har vinter, er det sommer i New Zealand. Og omvendt. Sørg for å pakke sekken for riktig årstid og bli med på eventyrene som venter!

Et skolesystem
Et skolesystem som holder høy kvalitet, et stort utvalg av ulike idrettsgrener og skoleuniformer som forener elevene og gjør dem stolte av skolen sin – det oppsummerer high school i New Zealand.

Det er totalt 13 årstrinn i skolesystemet i New Zealand. High school utgjør de fem siste av disse og som utvekslingselev blir du vanligvis plassert på et av de øverste trinnene. Hvis du blir plassert på det øverste trinnet, får du avslutte skoleåret med å delta på skoleballet. Det regnes ofte som årets begivenhet og er en sjanse til å kle seg opp som en kjendis for en kveld!

På de fleste skolene vil det være 1-3 obligatoriske fag, avhengig av nivået ditt. En full timeplan består av 5-6 fag. Det er en super mulighet til å prøve fag du ikke finner hjemme.

Velg mellom Classic og Select
Et år i utlandet er et springbrett for å nå ditt fulle potensial. Fremtiden er i dine hender. Velg reisemål, send inn søknad, og gjør deg klar. Du kan velge mellom Classic og Select. STS High School Classic er det tradisjonelle utvekslingsprogrammet på high school-nivå. Det er det perfekte programmet for deg som vil ha en autentisk high school-opplevelse i utlandet og er klar for alle de overraskelsene og erfaringene det innebærer. Basert på profilen din plasserer vi deg hos en vertsfamilie og en skole i landet du har valgt. Du blir også satt i den mest passende klassen for din alder, dine språkferdigheter og ditt akademiske nivå.

Hvis du velger STS High School Select, har du utenlandsoppholdet helt i dine egne hender, og du velger selv nøyaktig den skolen du skal gå på. Hvis det er bestemte fag du vil ta (kunst, media, språk) eller sporter eller instrumenter du ønsker å spille, eller om det rett og slett er et bestemt område du ønsker å bo i, finner du nøyaktig det du er på utkikk etter i vårt store tilbud av Select-skoler.

Bare husk at uansett hva du velger, vil begge alternativene gi deg det beste året i livet ditt!

Vis flere tilsvarende kurs: