STS - Fransk språkreise til Franske Rivie- Campus 2 uker



Kursarrangør: STS Education
Sted: Den Franske Rivieraen - Campus
          Utlandet, Frankrike
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Språkturneer for 2023 er utsolgt. Språkturene for 2024 lanseres senere på høsten 2023.
Varighet: 2 uke
Pris: 24 900
Neste kurs: 30.06.2024 | Vis alle kursdatoer

Vi tilbyr fransk språkreise til Franske Rivieraen og Antibes for ungdommer 14-17 år. Få en internasjonal opplevelse sammen med elever fra hele verden. Våre språkreiser til Antibes inneholder STS’ klassiske franskkurs. Språkturneer for 2023 er utsolgt. Språkturene for 2024 lanseres høsten 2023.

Innhold:
Disse timene har en perfekt kombinasjon av øvelser og prøver som forbedrer både lese- og skriveferdighetene, uttalen og ordforrådet. En variasjon av individuelle oppgaver og gruppeøvelser sørger for at du utvikler deg på flere områder. Du vil merke fremgang allerede etter noen dager av kurset, særlig i språkflyt og uttale, men også når det gjelder selvtillit i samtalene.

Alle lærerne har lang erfaring og profesjonell bakgrunn. Alt av studiemateriell er inkludert, og etter avsluttet kurs får du et STS-diplom.

Målgruppe for kurset:
Passer for ungdommer i aldersgruppen 14-17 år. Vi underviser på alle nivåer, fra nybegynner til avansert, og kursene holdes av kvalifiserte lærere med akademisk godkjenning. De jobber med ulike læreplaner som utvikler elevenes ferdigheter ut fra deres individuelle nivå.

Inkluderte aktiviteter:
En språkreise til Sør-Frankrike skal også være moro! Våre språkreiser til den franske rivieraen er fulle av morsomme aktiviteter og utflukter der vi oppdager alt det rivieraen har å by på. Det blir både heldagsutflukter og halvdagsutflykter samt en masse herlige eventer på campus. Hva sier du til et besøk til Monaco, eventyrbane mellom tretoppene, trampolinehopping, Aquasplash, bowling, seiling, idrettsturneringer og mye annet?

På hverdagene holdes aktivitetene etter skoletimene, mens i helgene har vi både halvdags- og heldagsutflukter. Alle aktivitetene er utformet slik at du vil lære mer fransk mens du tilbringer tid med dine nye venner og deltar i ulike morsomme aktiviteter. Lederteamet er tilgjengelig til alle døgnets tider hele uken igjennom, og de passer også på når dere koser dere i bassenget, er på fester og tar utflukter til stranden

Innkvartering på campus:
Når du drar til den franske rivieraen, kan du velge å bo på campus i Antibes, bare en kort rusletur fra gamlebyen og togstasjonen. Det er også bare 15 minutter å gå til stranden og alle aktivitetene. Om sommeren avholdes elevprogrammet på to store campus omgitt av grøntområder og med alt av fasiliteter: klasserom, soverom, matsal, svømmebasseng og idrettsbaner (fotball, volleyball, basket og mer).

Du deler rom med 1–3 andre elever, og dusj/toalett i hver etasje. Rommene vaskes hver morgen, mens sengetøy skiftes en gang i uken. Håndklær må du ta med selv.

Måltider:
Helpensjon med både frokost, lunsj og middag er inkludert. Maten holder høy kvalitet, og det er mange retter å velge mellom. Hvis en spesiell diett er forespurt, kommer en kostnad på €110 i tillegg. Vær oppmerksom på at laktosefrie måltider dessverre ikke kan organiseres.

Hva som er inkludert:
• Overnatting
• Helpensjon
• 15 timer språkundervisning per uke
• Kursmateriell
• Lokale ledere og lærere
• STS-diplom
• Døgnåpen brukerstøtte
• Aktiviteter og utflukter på stedet
• Reise til og fra flyplass / togstasjon


Nivå:
• Fra A1 til C2 på CEFR (Common European Framework)

Oppstartsprøve:
• Brukes for å fastsette elevens språknivå

Eksamen / sertifisering:
Diplom: “End of course Academic Report” med vurdering i følge CEFR og “Certificate of Attendance”